Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 104.
-
Σε mi9t pro όλα καλά εκτός του mi connect...
-
Καλησπέρα, σε mi9t pro βγάζει συνέχεια σφάλμα με την εφαρμογή mi connect...και όταν ξεκινάει το τηλέφωνο γράφει REDMI ???
-
Καλησπέρα, μήπως ξέρει κάποιος γιατι δεν δουλεύει (πατιέται) το εικονίδιο που δείχνει την έκδοση του Miui από τις ρυθμίσεις/η συσκευή μου, με το οποίο κάνεις και τα ΟΤΑ updates...το ίδιο κάνει και στην καινούργια ρομ...
-
Καλημέρα, περάστηκε σε rafael και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς...
-
Παράθεση από jpastos: “το DsUI_Red. ειναι για να γίνει κόκκινο το Dolby, το πως το ελέγχεις τι εννοείς? ” Για τις ρυθμίσεις εννοώ πως γίνονται αλλά μάλλον απο το _Q-10_Dolby_Digital_Plus_v.7.2-_MMT_Ex_-20200222 γίνονται σωστά?
-
Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από chrisska1969: “Καλησπέρα, πως μπορώ να βάλω Dolby atmos στο mi9t pro με αυτη την ρομ, εχω ηδη κανει root με magisk ” Εδω δουλεύει μια χαρά!!![Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020 ” Και πως το ελέγχεις φίλε μου, όπως τι είναι το DsUI_Red.app το έβαλα και δεν φαίνεται πουθενά...Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα, πως μπορώ να βάλω Dolby atmos στο mi9t pro με αυτη την ρομ, εχω ηδη κανει root με magisk.
-
Κάτι άσχετο παιδιά, αλλά μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να ανανεώσω την VIP συνδρομή μου...?
-
Παράθεση από Koutsoukos Xristos: “Παράθεση από chrisska1969: “Παράθεση από Koutsoukos Xristos: “Παράθεση από chrisska1969: “Μετά από επανεγκατάσταση την τελευταία ρομ για το Mi9t pro, και format data - δυστυχώς - όλα πλέον φαίνεται να βαίνουν καλώς... Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες και αναγκαίες για εμάς τους κοινούς θνητούς, οδηγίες σας! ααα μπήκε και το τελευταίο twrp! ” Σου έκανε activation τη sim ?Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νομίζω πως ναι, δεν είμαι σίγουρος, έβ…
-
Παράθεση από Koutsoukos Xristos: “Παράθεση από chrisska1969: “Μετά από επανεγκατάσταση την τελευταία ρομ για το Mi9t pro, και format data - δυστυχώς - όλα πλέον φαίνεται να βαίνουν καλώς... Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες και αναγκαίες για εμάς τους κοινούς θνητούς, οδηγίες σας! ααα μπήκε και το τελευταίο twrp! ” Σου έκανε activation τη sim ? Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νομίζω πως ναι, δεν είμαι σίγουρος, έβγαλε τα εικονίδια κανα δυο φορες...πως θα το δω?
-
Μετά από επανεγκατάσταση την τελευταία ρομ για το Mi9t pro, και format data - δυστυχώς - όλα πλέον φαίνεται να βαίνουν καλώς... Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες και αναγκαίες για εμάς τους κοινούς θνητούς, οδηγίες σας! ααα μπήκε και το τελευταίο twrp!
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά, σε mi9t pro έγινε εγκατάσταση κανονικά με το τελευταίο twrp_raphael_3.4.0-01-09-2020_NT, όλα ο.κ. εκτός το γνωστό πρόβλημα με την camera...
-
Παράθεση από geoanto555: “οπως εβαλες το twrp βάλε κ εκεινο.. fastboot flash recovery onoma.img fastboot reboot ενώ κρατάς το + μπαινεις, κάνεις wipe data και reboot system ” geoanto, δεν παιρνει εντολες απο το pc οπως fastboot, και καθε φορα που παταω το power για να κλεισει αυτο κανει επανεκινηση στο twrp...οποτε...?
-
Παράθεση από amavroudis: “Stock recovery από τη τελευταία fastboot για τη συσκευή σου. Θα το βρεις μέσα αν την αποσυμπίεσεις... ” και αυτο το αρχειο τι θα το κανω, θα το φλασαρω με το twrp...? Συγνωμη αλλα θελω λιγη βοηθεια... το twrp δουλευει δεν μπορω να κανω κατι απο εκει? και δεν βλεπω το κινητο απο pc, ουτε οταν το συνδεω στην usb κανει κατι...