Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Δευτερη εβδομάδα κάτοχος του redmi pro και μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει τα εξής. Αρκετές φορές δεν μπορώ να συνδεθώ σε νέο wifi, πατώντας να συνδεθώ μου βγάζει ότι το adroid έχει σταματήσει και ζητάει να στείλει αναφορά,διορθωνεται με επανεκκίνηση. Μου φενεται ότι μερικές φορές κάνει κλείσεις μόνο του. Η μπαταρία χωρίς βαριά χρήση μου κρατάει μέχρι το απογευμα. Ενεργοποιήθηκε από μόνο του το δακτυλικό αποτύπωμα χωρίς να το έχω βάλει. Ελπίζω όλα τα παραπάνω να λυθούν βάζοντας την rom γιατί μέχρι…

• πως πρεπει να κινηθω? [SOLVED]

Teomou - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Απ ότι βλέπω θα χρειαστεί χρόνο,υπομονή και πάνω απ όλα η δική σας πολύτιμη βοήθεια.Λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων θα πρέπει να το αφήσω για τη επόμενη εβδομάδα. Ελπίζω να τα καταφέρω.

• πως πρεπει να κινηθω? [SOLVED]

Teomou - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλημέρα στα μέλη του φόρουμ.. Μετά απο ερευνα αγοράς κατέληξα και πριν από δύο μέρες απόκτησα απο Ελλάδα το redmi pro 64gb. Στις πληροφορίες της συσκευής γράφει οτι έχει MIUI Global 8.0 Stable 8.0.7.0(LXKCNMA). Λογικά μετά απ όσα διάβασα εδώ,δεν πρέπει να είναι official. Τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ προκαταβολικά

• Σας ευχαριστώ για την υποδοχή...