Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 299.
-
Αξίζει η ν6;
ΜήνυμαΑπό που μπορω να την κατεβάσω? Είναι beta? Έχει update?
-
Αξίζει η ν6;
ΜήνυμαΜε το mi2/2s έχουμε εικόνα τι θα γίνει? Είπαν θα φτιάξουν μια τελευταία έκδοση v5 καλή αλλά ακόμα τπτ... Και η v6 ακόμα δεν είναι stable
-
κριμα νομιζα οτι ημουν τυχερος και χαρηκα!!! να τα χαιρεστε παιδια!!! ο αγιος βασιλης ηρθε σε εσας νωριτερα φετος!!!!
-
Εύρεση ενός update
Μήνυμαευχαριστω
-
Μεγαλα κενά στα γράμματα
ΜήνυμαΑπλά γτ να αλλαξει σε αυτό το update γτ την είχα καταβρει με την αγγλική έκδοση
-
Μεγαλα κενά στα γράμματα
ΜήνυμαΝαι λογικά αυτή έχω, αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα γράμματα, έχω την rom v5 developer, μετά από το προτελευταίο update έγινε αυτό... Η συσκευή μου είναι το xiaomi mi2
-
Μεγαλα κενά στα γράμματα
ΜήνυμαΚαι εδώ
-
Μεγαλα κενά στα γράμματα
ΜήνυμαΚαλησπέρα Διαπίστωσα ότι στα 3τελευταια update υπάρχουν μεγάλα κενά στα γράμματα, αυτό έγινε αμέσως μετά το update, τα αγγλικά γράμματα είναι ένταξη, αυτό ισχύει τα μηνύματα και στον browser και στο όνομα του δικτύου
-
Καλή επιτυχία
-
Εύρεση ενός update
ΜήνυμαΚαλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορω να βρω ένα update πχ το miui 4.11.14 για το mi2 /mi2s Διοτι τώρα υπάρχει το τελευταίο και δεν μπορώ να το βρω πουθενά Ξέρει κανείς?
-
απορια για update
Μήνυμαμηπως γνωριζετε ποτε και αν θα βγει v6 stable για το mi2 ?
-
απορια για update
Μήνυμακαλησπερα εχω μια απορια για τα δυο τελευταια update που εχουν βγει εχω το xiaomi mi2 τωρα εκανα update kai exw thn ekdosh 4.11.14 το θεμα ειναι οτι και σε αυτο το update και στο προηγουμενο δεν εχω δει τις αλλαγες που δειχνει το βιντεο που εκδιδουν καθε φορα με το update δηλαδη τωρα δεν υπαρχει τπτ που να μοιαζει με αυτο το οποιο βλεπω στο κινητο και στο βιντεο με τα mail μηπως ειναι μονο για v6 και κανω ασκοπα το update???
-
Χρεώσεις cloud messaging
Μήνυμαα ευχαριστω πολυ, και μια τελευταια ερωτηση για να στειλω μηνυμα μεσω cloud μπορω μονο σε αλλο xiaomi να φανταστω, σωστα?
-
Χρεώσεις cloud messaging
ΜήνυμαΚάνεις δεν γνωρίζει τίποτα?
-
Χρεώσεις cloud messaging
ΜήνυμαΚαλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι χρεώσεις για το cloud messaging διότι όταν το ενεργοποιώ μου λέει ότι ο παροχέας ενδέχεται να με χρεώσει...
-
απορια για galery micloud
Μήνυμακαλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως ανεβαινει στο galery του micloud ολις κανω συγχρονισμο, ανεβαινουν οτι εχω και δεν εχω απο φωτογραφιες και βιντεο?ή υπαρχει μονο ενας φακελος που γινεται ο συγχρονισμο?
-
τη βοηθεια σας παρακαλω sos
Μήνυμααπλα δεν βλεπω καπου να λεει για backup στο ιντερνετ στο site, δηλαδη πως ξερω οτι εχει κανει back up? εκομη και μεα το update το τελευταιο δεν εχει γινει συγχρονισμος σα μηνυματα και στις κλησεις.... για να δουμε, θα ειναι αξιοπιστο καποια στιγμη?
-
τη βοηθεια σας παρακαλω sos
ΜήνυμαΝα κάνω μια ερώτηση αν θέλω να κάνω επαναφορά από το backup μέσω του cloud πως θα γίνει? Στο cloud δεν υπάρχει τπτ σχετικά με το backup