Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.

• οκκ καταλαβα ευχαριστω και τουσ δυο για την βοηθεια

• διαγραφη παλιων αρχειων zip ρομ που υπαρχουν στη μνημη του κινητου η οχι???καθε φορα που κανω αναβαθμιση την ελληνικη ρομ που εχω μενει στη μνημη του κινητου και η παλαιοτερη εκδοση της ρομ σε μορφη zip...αυτη τη διαγραφω αφου ολοκληρωθει η αναβαθμιση η οχι?

• θεμα με τη καμερα του mi5

mpafrinho - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

αλμπουμδε μπορω να ανεβασω φωτο γιατι μου λειι μεγιστο μεγεθος αρχειου 1mb...παντως το φλας ειναι ασπρο και ο φακος κιτρινος...αναβει το φλας αρχικα στο πρωτο πατημα κ οταν ειναι να βγει η φωτο αναβει ο φακος κ βγαινει πιο κιτρινη η φωτο =============== Σεπ 16th 2017, 8:04pm =============== αν κ απο οτι εψαξα δεν ειναι καποιο bug...ειναι λειτουργια του κινητου για να βγαζει πιο φυσικες φωτο κ να αποφευγονται τα κοκκινα ματια...δε ξερω αν απενεργοποιειται καπως...θα το ψαξω

• θεμα με τη καμερα του mi5

Μήνυμα

καλησπερα...εδω και λιγες μερες παρατηρησα ενα θεμα.που εχει η καμερα του κινητου μου...οταν βγαζω φωτο με φλας αναβει το κανονικο φλας αρχικα για μια στιγμη κ οταν ειναι ν βγει η φωτο τοτε αναβει ο φακος που ειναι πιο κιτρινο το φως του...κ βγαινουν ολες οι φωτο πιο κιτρινωπες.. εχει τυχει σε κανεναν??μηπως με καμια αναβαθμιση αργοτερα στρωσει?? η ρομ που δουλεευω ειναι η XTRV-8.5 8.5.3.0 (NAACNED)

• αναβαθμιση rom

mpafrinho - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

και σε ποια stable θα μου προτεινες να αναβαθμισω?? V.8.5.3.0 η V8.5.2.0

• αναβαθμιση rom

Μήνυμα

ναι το καταλαβα οτι παρερμνηνευτηκε αυτο που ηθελα να πω...απλα ηθελα να στειλω σκρινσοτ για να δειξω ποια ρομ.εχω...την αναβαθμιση ηθελα ν μαθω πως γινεται...ευχαριστω

• αναβαθμιση rom

Μήνυμα

ναι οκ αλλα το θεμα μ ειναι πως κανω αναβαθμιση τη ρομ γενικα...οχι επειδη δε κανει σκρινσοτ

• αναβαθμιση rom

Μήνυμα

screenshot τις πληροφοριες του κινητου μου ηθελα να στειλω εδω στο τσατ για να δειξω τη ρομ που εχω...κ να την αναβαθμισω αν υπαρχει νεοτερη

• αναβαθμιση rom

Μήνυμα

καλησπερα...εχω την XTRV-8.2|(stable)8.2.2.0 (NAACNEB) για καποιο λογο δε μπορω να στειλω screenshot...πως μπορω να την αναβαθμισω??με.ποιον οδηγο?

• activity tracker -fit band etc

mpafrinho - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ναι φιλε...το αγορασα τελικα κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απ ολα προς το το παρον...κ η εφαρμογη της xiaomi ειναι μια χαρα(mi-fit)...προσωπικα αγορασα κ την mi-band tools με 3€ απ το playstore για καποιες εξτρα ρυθμισεις

• activity tracker -fit band etc

mpafrinho - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

εχει ψαχτει κανενας για arm band -activity tracker κλπ xiaomi ή κατι αλλο??σε συμβατοτητα με το κινητο ειναι ενταξει ή εχουν θεματα??

• dolby atmos

Μήνυμα

υπαρχει καποια προταση για ρυθμιση του ισοσταθμιστη στο dolby atmos για νορμαλ μουσικη?αν μπορει καποιος να στειλει κ ενα screenshot θα με βοηθουσε πολυ

• καλησπερα παιδια...ηθελα να ρωτησω για την ρομ που εχω περασμενη στο κινητο υπαρχει καποια αναβαθμιση ή ειναι κομπλε αυτη π εχω? =============== Μαι 27th 2017, 7:23pm =============== βασικα για καποιο λογο δε μπορω να ανεβασω screenshot =============== Μαι 27th 2017, 7:24pm =============== xtrv-8.2 | stable 8.2.2.0 (NAACNEB)

• εξοικονομηση μπαταριας

Μήνυμα

σευχαριστω θα το δοκιμασω =============== Μαι 10th 2017, 6:47pm =============== οκκ...κανει δουλεια...ειδικα με την επιλογη μεγιστοποιησης π δινει ειναι τουμπανο

• εξοικονομηση μπαταριας

Μήνυμα

περασα την ελληνικη stable rom αλλα.εχω θεματακι με τη μπαταρια...ενω πριν κρατουσε αρκετα..καμια συμβουλη για καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας?

• unlock bootloader

Μήνυμα

οκκ ευχαριστω =============== Μαι 7th 2017, 10:38pm =============== μου φαινεται πως μ τρωει γρηγορα τ μπαταρια αλ θ φανει

• unlock bootloader

Μήνυμα

δεν εχει σχεση???με τον ελεγχο σε fastboot mode μου δειχνει οως ειναι ξεκλειδωτο

• unlock bootloader

Μήνυμα

καλησπερα παιδια.,.σημερα περασα την ελληνικη stable rom...ολα πηγαν καλα εκτος απ το οτι οταν μπαινω στο root checker που εχω κατεβασει μου λεει οτι το κινητο δεν ειναι ξεκλειδωμενο...υπαρχει θεμα ή να το αφησω οπως εχει??

• @evankouros νομιζω πως παλια δεν ηταν απαραιτητο...εγω τωρα κατεβασα την εφαρμογη...εβαλα 100€ με ετησιο οριο τα 500€ αλλα παλι μου ζηταει ταυτοτητα κ σελφι για να βγαλω την εικονικη καρτα...κ μαλλον λογω παλαιου τυπου ταυτοτητα κολλαει λιγο στην επιβεβαιωση

• οχι ελληνικη ρομ δεν εβαλα ακομη...και οχι δε μου εβγαλε μηνυμα με κοκκινα στο wipe