Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 234.
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν ξέρεις τι κάνεις όχι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. ” Βασικα ο λογος που ρωταω για το wipe στο system ειναι γιατι πριν λιγο καιρο ειχα κανει μεσω twrp backup την εκδοση xtrv 8.1.1.0 με ολα τα partition τσεκαρισμενα.. Μετα εβαλα την Lineage OS που εκει πρωτα επρεπε να κανω εγκατασταση το καταλληλο firmware για το kate.. Ολα πηγαν καλα αλλα μετα αφου θελησα να επιστρεψω στην ελληνικη xtrv 8.1.1.0 εκανα factory reset και κατοπιν πηγα να κανω restore απο το αρχικο backup που π…
-
Αν στο TWRP εκτος απο απλο factory reset κανω επιπλεον και wipe internal storage και wipe system για καθαροτερη εγκατασταση της xtrv 8.1.1.0 θα υπαρξει προβλημα?
-
Απο ελληνική stable σε ελληνικη developer και το αντίστροφο, γνωρίζω ότι χρειάζεται factory reset. Από ελληνική xtrv miui hellas 8.1.1.0 σε miui HM_Note3protwglobal 8.5.2.0 MIRMIED χρειάζεται το ίδιο ή κάτι παραπάνω;
-
Παράθεση από sso: “Τέλος στην περιπλάνηση στις Orees AOSP & LineageOS............. Εκεί που πίστεψα ότι με την τελευταία LineageOS όλα πάνε καλά, χθες το βράδυ πήγα να κάνω μια κλήση, δεν απαντούσε και πήγα να το κλείσω, αλλά η οθόνη δεν ξύπναγε με τίποτα (πρόβλημα με το proximity sensor?). Ε δεν χρειαζόταν κάτι άλλο για να αποφασίσω να την αποχαιρετήσω. Μπαίνω λοιπόν TWRP να επαναφέρω το Backup που είχα κρατήσει, αλλά εκεί με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το restore στο τέλος έβγαλε error. "e…
-
Είναι εύκολο να έχουμε τα λινκ για την oreo rom και για τους κερνελ; (Διάβασα ποιο πάνω ότι κάποια έχει παρουσιάσει προβληματα, aosp αν θυμάμαι καλά..) Για μια δοκιμή πέραν της miui.. Επίσης αν κάτι δεν πάει καλά (bootloop ή άλλα προβλήματα) μπορώ μέσω backup από recovery να επαναφέρω την τωρινή Miui? Ποια στοιχεία στο backup χρειάζεται να τσεκαρω για την επαναφορά της rom αλλά και του kernel για να αποφύγω τυχόν παρατράγουδα και στήσιμο από την αρχή του κινητού;
-
Παράθεση από Chaos: “σχεδόν 7 μήνες μετά την αγορά του Kate έχω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά τελευταία έχω αισθήτα μικρότερη διάρκεια μπαταρίας. έχω κάνει ένα factory reset, απεγκατέστησα το Facebook και πλέον φορτίζω πιο συχνά ( 35-85%).. το πρόβλημα παραμένει όμως...ελπίζω το MIUI 9 να βελτιώσει την κατάσταση ” Κι εγω το εχω απο τον Φεβρουαριο (7 μηνες) και αυτο που λες το αντιμετωπιζα με τις τελευταιες εκδοσεις ROM (ειτε stable, ειτε Dev..). Ωστοσο μετα απο δοκιμες κατεληξα στην ε…
-
Παράθεση από Maniataros: “Προς ενημέρωση. Ξαναπεράσα την from αλλά έβαλα την τρίτη επιλογή που γράφει ελάχιστη και πλέον το mi clound τα συγχρονίζει όλα σφαίρατα !! Η λαλακια είναι ότι σαν deufelt launcher έχει τον pixel. Αυτά. Αβυσσος ή ψυχή της miui ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω εκανα την προσαρμοσμενη εγκατασταση και ολα πηγαν μια χαρα με τον συγχρονισμο..
-
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.. Changelog για τις ελληνικες Stable και Dev ROMs που βλεπουμε?
-
Για να μεταβουμε απο ελληνικη stable σε dev ή και το αντιθετο χρειαζεται wipe cache & dalvik ή factory reset? Επισης η ελληνικη stable 8.2.3.0 σε σχεση με την official 8.2.3.0 (που λενε οτι ισως εχει bugs γι' αυτο και αποσυρθηκε) ειναι ενταξει? Να την βαλω αφοβα ή να μεινω σε ελληνικη dev εβδομαδιαια?
-
Καλησπερα και Καλη Ανασταση σε ολους.. Εχω να διαπιστωσω και να παραθεσω κατι που παρατηρησα "νομιζω" στις 2 τελευταιες εκδοσεις αν δεν κανω λαθος.. Ισως κι εγω να εχω κανει κατι και να εχω μπερδευτει. Φοραω την XTRV 7.4.6 Beta (αλλα αν θυμαμαι καλα το ιδιο εκανε και στην προηγουμενη εκδοση 7.3.30) και οταν παταω το Power Button μου βγαζει τις επιλογες για Επανεκκινηση, Απενεργοποιηση, Recovery, Fastboot κλπ.. Οταν παταω για Recovery κλεινει το κινητο και κανει απλα reboot ενω παλαιοτερα εμπαινε…
-
Παράθεση από paparounas81: “ Υπάρχει κάποιος οδηγός πως εγκαθιστούμε το twrp στο Kate? Έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω την 7.3.23 Beta από το site της Xiaomi. ” Προσωπικα το εκανα με του Flasher Toolkit Kate απο εδω: en.miui.com/thread-296053-1-1.html
-
Καλησπερα.. Στο κινητο μου (kate) φοραω την XTRVbeta1-8.1 Stable (8.1.1.0 MHRMIDI) εδω και αρκετο καιρο και παρατηρω οτι δεν εχει βγει καποια αναβαθμιση.. ωστοσο στο ιδιο link (xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RedMi-Note-3-SE-Kate/) υπαρχει η 7.3.23, η οποια αναβαθμιζεται καθε εβδομαδα οπως βλεπω.. Υπαρχουν αρκετες διαφορες για να παω απο την μια στην αλλη? Επισης αν κατεβασω την 7.3.23 (το zip αρχειο) θα μπορω να το κανω αναβαθμιση μεσω του update του κινητου ή θα πρεπει να μπω σε recovery mo…
-
Παράθεση από jefm: “Παράθεση από emmstra: “Η απάντηση είναι απλή. Κάποιος που δεν παρακολουθεί από την αρχή το θέμα δεν είναι εύκολο να ψάξει όλα τα posts, ειδικά σε 260 σελίδες, σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο που έχουμε γενικά. Οπότε, αυτοί που είναι από την αρχή σε αυτό το θέμα, νομίζω ότι είναι ανθρώπινο να δίνουν την πολιτιμη βοήθεια τους. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συμφωνώ αλλά είπα υπάρχουν περιπτώσεις που είναι κραγμένες, πχ διαφορές kenzo kate, πριν τ…
-
Λαπτοπ Acer Aspire E 17 (Ε5-774G-5900) Υ.Γ: Το βρηκα.. (αν ειναι σωστο το αρθρο κιολας).. λεει οτι πρεπει πρωτα να βαλω Supervisor Password.. και αφου το κανω μετα θα μπορω να αλλαξω την επιλογη για Secure Boot.. Αν το κανω αυτο.. δλδ αλλαξω το Secure Boot σε Disabled.. χαλαω-αλλαζει κατι στην λειτουργια των windows? Μην τα παρω στο χερι δλδ και εχω στην πορεια προβληματα..
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από aeriko7475: “Οντως στο BIOS που μπηκα στην καρτελα Security μου λεει: Secure Boot Mode: Stantard ” Αλλαξε πρωτα αυτό και μετα κάνεις Disable το άλλο.. Μπορείς? ” Οχι.. δεν με αφηνει καν να παω σε αυτο το πεδιο..
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@aeriko7475 Ίσως είναι ενεργοποιημένο το Secure Boot στο bios του υπολογιστή σου. Κοίτα το λίγο και πες μου. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από Bodai: “Το bios είναι @George Kaggelaris, σίγουρα πράγματα .. ” Οντως στο BIOS που μπηκα στην καρτελα Security μου λεει: Secure Boot Mode: Stantard και στην καρτελα Boot μου λεει: Secure Boot: Enabled χωρις ωστοσο να μπορω με τις επιλογες F5 & F6 να τα αλλαξω.. Υπαρχει θεμα ετσι?
-
Παρα πολυ καλος οδηγος και αναλυτικοτατος.. Σε μενα ωστοσο τα windows 10 64bit οταν παω να κανω απενεργοποιηση ελεγχου ψηφιακης υπογραφης με τις 2 εντολες: α) bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS Μου βγαζει οτι η διαδικασια ολοκληρωθηκε με επιτυχια.. αλλα στο β) bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON μου βγαζει το παρακατω μηνυμα: An error has occurred setting the element data. Η τιμή προστατεύεται από την πολιτική Ασφαλούς εκκίνησης και δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να διαγραφτεί. Δηλ…
-
Παράθεση από padimitris: “Τελικά ξεκλείδωσε!!! Πώς; το έκανα αναβάθμιση στην 7.2.3 Έβγαλε ένα κουλό για ένα κωδικό, μετά από μόνο του έκανε reset phone. Μπήκε κανονικά στη νέα ρομ όπου έκανα miunlock status και επιτυχημένο add account. Πάμε τώρα για twrp και root. Σας ευχαριστώ όλους ” Μπραβο.. τα δυσκολα οποτε περασαν.. τωρα το TWRP και ROOT ειναι πανευκολα.. Εγω εβαλα αυτο: [MIUI Device Team] FLASHER TOOLKIT Kenzo / Kate for TWRP / ZCX TWRP - Rooting - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum…
-
Παράθεση από padimitris: “aeriko7475@ τη συσκευή στην έδειχνε που ήταν το find device? ” Οχι.. δεν την εβρισκε.. αλλα συνεχισα παρακατω.. τι ειχα.. τι εχασα λεω.. και συνεχισα παρακατω.. (μια ακομη προσπαθεια μιας και σε πολλους οπως διαβαζα υπαρχαν μικροαλλαγες στον τροπο ξεκλειδωματος).. και στο τελος ξεκλειδωσε!!!
-
@padimitris επειδη ειναι παλια ROM γι αυτο δεν εχει το Mi Unlock Status.. Αυτο δεν με σταματησε στο να συνεχισω τον οδηγο και να ολοκληρωσω το ξεκλειδωμα.. Μια λεπτομερεια τωρα που την θυμαμαι.. (δεν ξερω αν παιζει σημασια).. Κατα το στησιμο του κινητου πριν το ξεκλειδωμα χρησιμοποιησα την Αγγλικη γλωσσα οπως μου ειχε αρχικα οταν ανοιξε το κινητο και μονο στο Region εβαλα Ελλαδα.. επισης ουτε wifi εβαλα ουτε Mi Message.. παρα μονο οταν στην συνεχεια χρειαζοταν και μου το ελεγε το τηλεφωνο.