Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 234.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από Thracia: “Και γιατί δεν βάζεις ένα twrp που υποστηρίζει ota update? ” Σε μενα το λες? Για ποιο TWRP εννοεις? Αυτο που εβαλα εγω λεει οτι κανει κανονικα ΟΤΑ updates..
-
Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από aeriko7475: “Το εκανα με αυτον τον τροπο: [ZCX TWRP] Install TWRP and Flash SuperSu wi… | Xiaomi Redmi Note 3 που δεν λεει οτι χανεται το Root ” εφοσον το εκανες και περασες twrp και root για κοιτα το κινητο τωρα ειναι root.εχεις supersu ” Ναι, ειναι ROOT.. εχει περαστει το SuperSU και το εξακριβωσα κιολας με το Titanium Backup (γιατι θελει root για να δουλεψει)..
-
Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από aeriko7475: “Οταν υπαρχουν OTA updates ακολουθω αυτα που λεει ο παραπανω οδηγος ή όχι (τις κανω δλδ κανονικα)? ” εχω στο kenzo που δοκιμασα τον οδηγο δουλευε αψoγα και ota εκανα update.μετα απο ota update θα χανεις το root,θα το ξανα φλασαρεις μεσου twrp και θα εισαι ο.κ ” Το εκανα με αυτον τον τροπο: [ZCX TWRP] Install TWRP and Flash SuperSu wi… | Xiaomi Redmi Note 3 που δεν λεει οτι χανεται το Root =============== Μαρ 2nd 2017, 4:38pm =============== Παράθεσ…
-
Καθε φορα που γινεται επανεκκινηση του κινητου, οταν επιλεγω "χρηση του USB για μεταφορα αρχειων (MTP)" δεν αναγνωριζεται αυτοματα ο εσωτερικος και εξωτερικος χωρος αποθηκευσης του κινητου, παρα μονο οταν παω χειροκινητα στο c:\windows\inf και κανω δεξι κλικ και εγκατασταση στο αρχειο wpdmtp.inf Γιατι αυτο? Επισης για root ακολουθω αυτο? [ZCX TWRP] Install TWRP and Flash SuperSu wi… | Xiaomi Redmi Note 3 Οταν υπαρχουν OTA updates ακολουθω αυτα που λεει ο παραπανω οδηγος ή όχι (τις κανω δλδ κανον…
-
Παράθεση από makis1024: “format data, reboot recovery, wipe cache, dalvik, data, install rom, reboot system. ” Ωραιος.. το εκανα και παω να βαλω την ελληνικη ROM που ειχα αντιγραψει στην SD Card (εσωτερικη) αλλα βρισκω μονο εναν φακελο TWRP μονο. Τωρα εχω συνδεσει το κινητο με τον Η/Υ και κανω παλι αντιγραφη την ελληνικη ROM στην εξωτερικη SD Card για να την επιλεξω απο εκει.. ΟΚ.. αλλαξα storage και μπηκα στην εξωτερικη και επελεξα την ελληνικη ROM.. την εκανε εγκατασταση και με ξαναβαλε σε rec…
-
OK.. ναι εχω περασει το zip αρχειο της ελληνικης ROM.. Ωστοσο οταν παω να κανω wipe (data, cache & Dalvik) μου βγαζει με κοκκινα τα εξης: Failed to decrypt data Unable to decrypt with default password. You may need to perform a Format Data. Unable to mount Storage Failed to wipe dalvik Unable to mount storage Και επιλογες απο κατω.. Back ή Reboot System
-
Παράθεση από Thracia: “@aeriko7475 Είσαι σίγουρος ότι κλείδωσε πάλι ο bootloader? ” Παράθεση από padimitris: “aeriko μέσω του updater την εγκατέστησες? ” @Thracia εχεις δικιο.. δεν ειχε κλειδωσει ο BL.. ειναι ακομη ξεκλειδωτος.. ολα καλα!!! Απλα πλεον δεν θα κανω OTA update αλλα θα βαλω αμεσα TWRP και ελληνικη ROM @padimitris οχι μεσω updater.. μεσω XiaomiFlash.exe 2016.08.30.0 αλλα με τον τροπο που δειχνει ο οδηγος εδω: Πώς να ξεκλειδώσετε τον Bootloader του Redmi Note 3 pro SE (KATE) χωρίς το …
-
Παράθεση από padimitris: “Παράθεση από aeriko7475: “Καλο μηνα σε ολους... και το λεω κυριολεκτικα γιατι για μενα οντως ειναι καλος μηνας μιας και καταφερα να ξεκλειδωσω τον BL βαζοντας την ROM: kate_global_images_6.7.14_20160629.0000.25_6.0_global_1b43c8f07f.tgz Τωρα χρειαζομαι την βοηθεια σας για να βαλω TWRP και ROOT στο κινητο.. (Τωρα το κινητο κανει αναβαθμιση στην Global Dev 7.2.24) Μπορω πλεον αν βαλω το TWRP να βαλω και την Ελληνικη ROM? Υπαρχει καποιος οδηγος για ολα τα παραπανω που σας …
-
Το δοκιμασα.. γιατι αυτο μου ηρθε πρωτο στο μυαλο.. αλλα οταν παταω τα στοιχεια και στην συνεχεια επικυρωση μου βγαζει στο κατω μερος "Γινεται συνδεση.." και μενει εκει αρκετη ωρα... Συνδεση με τι? Αφου δεν εχει ανοιξει το κινητο για να βαλω wifi ή data.. πως θα κανει συνδεση? Τι καινουριο ειν' τουτο παλι? ΥΓ: Απελπιστηκα και ξανακανω με fastboot εγκατασταση παλι την 6.7.14 αλλα αυτη τη φορα δεν θα κανω OTA update και θα φλασαρω στα καπακια την ελληνικη..
-
Αυτο μου βγαζει.. τι κανω?XDAfsEJ.jpg
-
Οταν εκανε την αναβαθμιση στην Global Dev 7.2.24 στην επανεκκινηση μου λεει: "Ευχαριστω.. Ευχαριστω για την βοηθεια σας στην βελτιωση του MIUI!" ..και απο κατω μου ζηταει να βαλω ονομα χρηστη και κωδικο.. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?
-
Καλο μηνα σε ολους... και το λεω κυριολεκτικα γιατι για μενα οντως ειναι καλος μηνας μιας και καταφερα να ξεκλειδωσω τον BL βαζοντας την ROM: hxxp://bigota.d.miui.com/6.7.14/kate_global_images_6.7.14_20160629.0000.25_6.0_global_1b43c8f07f.tgz Τωρα χρειαζομαι την βοηθεια σας για να βαλω TWRP και ROOT στο κινητο.. (Τωρα το κινητο κανει αναβαθμιση στην Global Dev 7.2.24) Μπορω πλεον αν βαλω το TWRP να βαλω και την Ελληνικη ROM? Υπαρχει καποιος οδηγος για ολα τα παραπανω που σας ρωταω? Ευχαριστω εκ …
-
Αυτό έχω κάνει από την πρώτη στιγμή, ωστόσο δεν κατάφερα ποτέ να ξεκλειδώσω το κινητό.
-
Να σας κανω μια ερωτηση κι εγω.. Πριν καμια 10αρια μερες ειχα στειλει αιτηση για ξεκλειδωμα BL για το κινητο (Kate) και μετα απο 3ημερο μου ηρθε επιβεβαιωση και κωδικος οτι μπορω να προχωρησω στο ξεκλειδωμα. Ωστοσο επειδη στο κινητο εχω 2 καρτες sim και το νουμερο για το οποιο εστειλα αιτημα ήταν για την 1η sim (δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο) δεν καταφερα να το ξεκλειδωσω με οτι οδηγο ή ενεργειες μου εχουν πει εδω τα παιδια.. Οποτε παρατηρωντας οτι στην σελιδα (i.mi.com) μου βγαζει και τα στοιχει…
-
Παράθεση από sso: “Σε μένα μόλις πατήσω το "Αποσύνδεση¨βγάζει τις επιλογές που φαίνονται στο συνημμένο. Επίσης ο δικός μου λογ/σμός είναι 9ψήφιος και όχι 10ψήφιος, που γράφεις Στη Sim λες το καρουμπαλάκι που έχει στη μέση της πίσω πλευράς ε; Αυτό έξυσα και εγώ και μάλλον έτσι χάλασε η παλιά sim. ” Το ξανατσεκαρα και οντως ο αριθμος του λογαριασμου μου ειναι 10ψηφιος. OK.. εκανα αφαιρεση λογαριασμου (στοιχειων) αλλα και παλι τιποτα... Προσπαθησα οποτε να φτιαξω νεο Mi Account αλλα αυτη τη φορα με…
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από aeriko7475: “...γιατι μονο την επιλογη logout βλεπω... ...Εχω ασχοληθει με το θεμα και μπορω να σας πω οτι χαλασα (ευτυχως) 2 καρτες sim (δηλαδη 10ευρω) αλλα στο τελος το πετυχα... ” Αν θυμάμαι καλά μετά την Αποσύνδεση (logout) σου βγάζει την επιλογή για διαγραφή. Οι δυο sim πως χαλάσανε; ” Κι ομως μετα το logout δεν μου εχει διαγραφη.. απλα εχει "Συνδεση", "Αλλοι τρόποι συνδεσης" και τελος "Δημιουργια λογαριασμου".. Δεν βλεπω πουθενα διαγραφη λογαριασμου ουτε στο…
-
Παράθεση από Thracia: “@aeriko7475 Σε ρώτησα και πρίν.δες τι μνμ που σου έστειλε η Xiaomi είναι το ίδιο id με το mi account σου; Αν δεν μπορείς να συνδέσεις το τηλ με το mi account απο το developers options κανε την διαδικασία που κάνουν στο redmi 4. Διαγραφή του τηλεφώνου απο το mi account,διαγραφή του λογαριασμού απο το τηλέφωνο και factory reset. Εκ νέου στήσιμο του τηλεφώνου χωρίς σύνδεση σε Wi-Fi ή data και χωρίς mi account. Ενεργοποίηση developers options και στο unlock status σύνδεση της …
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από jefm: “Εχει να κάνει με τον driver που χρησιμοποιούν τα 10, για κάποιο λόγο δεν είναι ο ίδιος σε όλα τα 10 ” Του δουλεύουν όμως οι drivers (δεν γυρνάνε σε Kedacom, όπως κάνουν σε μένα).Παράθεση από aeriko7475: “Δοκιμασα και στα windows 7 αλλα και σε εκεινα τιποτα παλι.. Τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια οπως και στα windows 10.. Το κινητο φαινεται μια χαρα.. ωστοσο ουτε το Mi Unlock Status δουλευει (couldn't verify.. κλπ) αλλα ουτε και το Miflashunlock με αφηνει να πρ…
-
Δοκιμασα και στα windows 7 αλλα και σε εκεινα τιποτα παλι.. Τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια οπως και στα windows 10.. Το κινητο φαινεται μια χαρα.. ωστοσο ουτε το Mi Unlock Status δουλευει (couldn't verify.. κλπ) αλλα ουτε και το Miflashunlock με αφηνει να προχωρησω (κολλαει στο 50%) Μπορω να κανω εκ νεου αλλον Mi Account? Αν ναι, πρεπει παλι απο την αρχη να στειλω αιτημα για ξεκλειδωμα και να περιμενω επιβεβαιωση? Θα υπαρξει πιθανον καποιο προβλημα αν κανω τα παραπανω ή οχι? Δεν ξερω τι αλλο να κ…
-
Αλλαξα ενα σωρο drivers και δεν μου δουλεψε.. το κινητο ωστοσο το βλεπει το adb.. Μου ηρθε ενημερωση για 8.1.3.0 ωστοσο δεν την κανω ακομη μεχρι να δω τι θα γινει με το ξεκλειδωμα με την 8.1.1.0 Εχω windows 10 64bit και θα προσπαθησω να κανω τα ιδια με virtual machine με windows 7 και αν και παλι δεν πετυχει θα βρω υπολογιστη με windows 7 να το κανω εκει.. και ο Θεος βοηθος!!!