Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 234.

• Τωρα που βγηκε η official stable rom miui 10, να περιμενουμε και την αντιστοιχη σταθερη ελληνικη XTRV ?

• Λογικό το βρίσκω μιας και μετά το τέλος αναβαθμίσεων του kenzo ήταν (είναι) θέμα χρόνου (ημερών θα έλεγα καλύτερα) να σταματήσουν και στο kate οι αναβαθμίσεις-ενημερωσεις αλλά και σταδιακά σε όλα τα κινητά της xiaomi που έχουν ξεμείνει στο android 6.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• "Σταματάει η υποστήριξη με Developer ROM για το RedMi Note 3 PRO (Kenzo)" Να υποθέσω ότι σε όλες τις συσκευές που στηρίζονται ακόμη σε android 6.0 θα σταματάει σταδιακά η υποστήριξή τους.. EDIT: Το magisk που βρισκεται στην ARΩΜΑ ROM είναι διαφορετικό από εκείνο που είναι στην XTRV (μιλάω για τις εκδόσεις ROM 8.12.6) και τωρα το παρατήρησα.. (δεν ξερω αν ήταν έτσι και σε παλαιοτερες εκδόσεις).. Παντως στην arΩma όταν κανω εγκατασταση το magisk δεν γινεται root στο τελος και χρειαζεται να το κανω…

• Σε προηγούμενα post διαβασα οτι οι ROM για το Kenzo (εκτος MIUI, οπως Lineage, Pixel Experience κλπ) κανουν και για το kate. Σωστά; Εχει δοκιμασει κανεις καποιες απο αυτες και αν ειναι αξιοπιστες χωρις bugs ή να δημιουργουν καποιο προβλημα στο κινητο? Μαλιστα διαβαζω πως υποστηριζουν μεχρι και εκδοσεις android 8.1 OREO αλλά και 9 PIE. Ειναι όντως έτσι? Αξιζει μια τετοια εμπειρια-μετάβαση ή θα έχω προβλήματα? Τα παραπανω ερωτηματα μου προκυπτουν μετα απο ενα αρθρο που διαβασα οτι τερματιζει η παρ…

• Η google camera που εχει η 8.11.15 εχει δουλεψει σε κανεναν? Αρχικα οταν την ανοιξα εχει μαυρη οθονη.. ωστοσο δεν ξερω αν πρεπει να πειραξω καποιες απο τις ρυθμισεις που εχει μεσα στο μενου της για να ειναι ενταξει.. αλλα δεν ξερω ποιες..

• Παράθεση από amavroudis: “Μου το έχει παρουσιάσει κατά καιρούς. Δεν το θεωρώ σημαντικό, πρόβλημα. Αν πατήσεις μια δυο φορές το power ξεμπλοκάρει. Τώρα αν θέλεις να γυρίσεις πίσω για αυτό... ” Το κακό είναι ότι κάποιες φορές ούτε με το power ξεμπλοκάρει.. Μακάρι να ήταν έστω κι έτσι.. Θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση μήπως και στρώσει το πράγμα.. ειδάλλως αναγκαστικά θα γυρίσω σε προηγούμενη ROM γιατί αν ο άλλος δεν κλείσει την κλήση συνεχίζει και με χρεώνει.. και δεν είναι ότι δεν κάνω κλήσεις…

• Παράθεση από amavroudis: “Σωστά στα δείχνει με το 0 και το 5. Δεν έχει πρόβλημα το hardware. Είναι θέμα software. ” Οπότε να υποθέσω ότι φταίει η ARΩMA ROM 8.11.15 και να βάλω την αμέσως προηγούμενη? Αυτό που αναφέρω αν ήταν θέμα ROM δεν θα το είχαν και άλλοι χρήστες της ίδιας ROM? ή μήπως να φταίει κάποια εφαρμογή και μου το προκαλεί αυτό το πρόβλημα? Πάντως πριν κάνω εγκατάσταση την 8.11.15 είχα την stable 9.6.3 με τις ίδιες εφαρμογές που έχω τώρα και δεν μου παρουσίαζε τέτοιο θέμα..

• Καλησπέρα.. έχω την 8.11.15 Άρωμα ROM και έχω το εξής πρόβλημα, πιθανόν με τον αισθητήρα εγγύτητας. Όταν καλώ κάποιον και βάζω το κινητό στο αυτί για να μιλήσω κλείνει η οθόνη (λόγω αισθητήρα). Ωστόσο όταν μετά απομακρύνω το κινητό από το αυτί μου η οθόνη παραμένει σβηστεί και δεν ανοίγει ούτε με τον δακτυλικό αποτύπωμα αλλά ούτε και με κάποιο από τα πλήκτρα φωνής ή on-off. Έχω καθαρίσει καλά την περιοχή που είναι ο αισθητήρας καλά αλλά και πάλι τίποτα. Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια αλ…

• Πρόκειται να βγει ελληνική stable νεώτερη? Γιατι βλεπω σαν τελευταια ελληνική stable την 9.5.4.0 εδώ και πολύ καιρό.. Αντιθέτως οι ελληνικές developer εκδόσεις έχουν κατά πολύ προχωρήσει..

• Παράθεση από amavroudis: “Όλα όπως τα ήξερες προς το παρόν... Για νέες συσκευές που προσθέτουμε στο προφίλ μας ισχύουν αυτά που διάβασες. Η Xiaomi έχει ενσωματώσει μεγάλη χρονοκαθυστέρηση για το ξεκλείδωμα του bootloader. ” Παράθεση από Thracia: “@aeriko7475 Είναι άλλο πράγμα το κλείδωμα και ξεκλείδωμα του bootloader και άλλο και πιο εύκολο το κλείδωμα της συσκευής απο αλλαγή rom και ξεκλείδωμα με το mi account. Ουφ,με μία αναπνοή! ” Μόλις μου γλυτώσετε 10χρόνια ζωής.. Ευχαριστώ.. γιατί είχα πάρ…

• Διαβάζοντας τα μελλούμενα κάπου έχω μπερδευτεί.. Δώστε μου τα φώτα σας γιατί ή κάτι δεν κάνω καλά ή μου έκατσε κ@@@φαρδια.. Πριν κάνα μήνα περίπου έβαλα με fastfood (fastboot) την τελευταία global stable 9.5.7 αν σωστά ενθυμουμαι, προερχόμενος από την τελευταία τότε ελληνική άρωμα 8.4.19. Τοτε μου ζητήθηκε ο κωδικός για τον λογαριασμό μου, όπου και δίνοντας τον μετά όλα πήγαν ρολόι. Ερωτω λοιπόν τώρα.. Αν αυτή τη στιγμή, σήμερα ή αύριο-μεθαύριο χρειαστεί από την ελληνική άρωμα dev 8.9.6 που φορά…

• Παράθεση από demakhs: “εγώ που δοκίμασα, δεν είχε. ρίξτου ένα shot και αν δεν κάτσει καλά και δεις να κάνει τζιριτζάζουλες μετά την εγκατάσταση, κοπανάς και ένα fr! ” Το like ήταν μόνο και μόνο για την λέξη "Τζιριτζάνζουλες"... @demakhs έγραψες!!! Είχα χρόνια να την ακούσω αυτή τη λέξη... EDIT: Τελικά και με την ελληνικη XTRV 8.8.16 είχα τα ίδια πάνω-κάτω αποτελέσματα.. Με την μπαταρία να φτάνει στο 20% έχω και πάλι το SOT να είναι στις 4Ω +15λεπτά περίπου + χρήση περίπου 1 μέρα και 12ώρες.

• Παράθεση από makis1024: “Την xtrv πως την περνάς ; Δεν την περνάς μέσα από το twrp; SuperSu ή magisk πως το περνάς χωρίς twrp για root πρόσβαση στο adAway;” Το TWRP δεν το εγκαθιστώ. Το χρησιμοποιώ προσωρινά για να κάνω εγκατάσταση το magisk για root και το api2 για την gcam. Με το μενού από το zcx-twrp στο flasher+toolkit+kate περνώ στο βήμα 2 που είναι μόνο για εγκατάσταση root. Έχω μόνο root το κινητό, χωρίς twrp. Αν με κλειστό το κινητό πατήσω power & vol+ τότε μπαίνω στο μαμά recovery και ό…

• Παράθεση από makis1024: “(πάλι με Root χωρίς TWRP);;; (πάλι με twrp χωρίς root) πιό καλό ακούγεται...” Το root το θέλω για να κόβω τις διαφημίσεις και για 2-3 προγράμματα (π.χ. GCam), γι' αυτό πάντα ξεκινώ την ROM έτσι και μετά βάζω και το TWRP αφού πρώτα βγάλω αποτελέσματα για την αυτονομία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Loksias: “.. Εσύ έχεις τετραπλάσιο SOT από εμένα, που λόγω ΣΚ μόνον τα emails τσεκάριζα και έκανα λίγα τηλέφωνα. Οπότε πιθανολογώ πως γι' αυτό η μπαταρία μου είναι ακόμα στο 54% παρ' όλη την διήμερη λειτουργία. ” Σε λίγο θα βάλω την Ελληνική ΑΡΩΜΑ 8.8.16, (πάλι με Root χωρίς TWRP) και θα δω διαφορές στην μπαταρία και πάλι με την γνωστή νορμαλ ημερήσια χρήση.. Οπότε υπομονή σε 2-4 μέρες για τα νέα αποτελέσματα..

• Μετά από 4 ημέρες χρήσης της dev 8.8.16 και με νορμαλ χρήση (καθημερινή χρήση με την 1η φορά λόγω και 1ης εγκατάστασης της miui 10 και περιέργειας σκάλισα λίγο παραπάνω το κινητό) έχω να παραθέσω τα παρακάτω αποτελέσματα (τα οποία κατά την γνώμη μου δεν με ενθουσίασαν, δεν ξέρω εσείς πως τα βρίσκετε): 1η μέτρηση: 21ot0qr.jpg 25pr8t4.jpg 2η μέτρηση: 2uszzty.jpg25zi05x.jpg

• Παράθεση από Loksias: “Εντάξει, ας περιμένουμε τώρα κάνα δυο μέρες να "σιτέψει" η rom, κάνε του και δυο τρία restart και θα δούμε τι θα δείξει η κατανάλωση μπαταρίας. Μακάρι να είναι καλή σαν την stable. ” Σίγουρα θα την κρατήσω κανα δυο μερες για να δω πως θα παει.. ωστόσο κατέβασα και τις ελληνικες XTRV & ΑΡΩΜΑ και μετά το 2ήμερο-4ήμερο θα τις βάλω να δω διαφορές σε σχέση με την μπαταρία.. Να σημειώσω ότι επειδή χρειάζομαι την GCAM το έχω κανει root χωρίς ωστόσο να έχω περάσει κάποιο TWRP... Τ…

• RE:

aeriko7475 - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από Loksias: “Εντάξει. Όταν την βάλεις περιμένουμε εντυπώσεις. ” 22c0b7249f60a9f58eea7beee6fe6088.jpg98b791cc3156f9a9e475aa3ef9325b42.jpg Αυτά μέχρι στιγμής με την dev 8.8.16 miui 10. Τώρα καλά ή άσχημα θα δείξει η περαιτέρω χρήση.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Loksias: “Έχει βάλει κάποιος την 8.4.28 Official Developer ROM που είναι σε MIUI 10; ” Εγώ σίγουρα όχι.. η τελευταία Dev που έβαλα ήταν η ελληνική 8.4.19 και βλέπω τώρα ότι έχει βγει η Global Dev 8.8.16 Miui 10 Την 8.8.16 με miui 10 την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις? EDIT: Θα κάνω με την ευκαιρία μια εγκατάσταση την 8.8.16 για να δω πως πάει..

• Τι εστί LLM? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk