Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 234.

• Παράθεση από Loksias: “ Έγινε root το τηλέφωνο, μπήκε η σχετική εντολή με το build.prop, ενεργοποιήθηκε το api2 και: 1. η κάμερα 3.2.045 (2821762-30), που έχει ρυθμίσεις για το HDR, δεν παίζει, παγώνει σε λίγα δεύτερα. 2. η κάμερα 3.2.042 (2770680-40), παίζει καλά, αλλά δεν έχει καμία ρύθμιση για το HDR. 3. η κάμερα 5.1.018.177624777, δεν παίζει καθόλου. Τώρα δεν θυμάμαι ποια είχα πριν επαναφέρω την global stable. Θα το μετρήσω σε διάρκεια μπαταρίας και θα επανέλθω. ” Ακριβώς τα ίδια έχω κάνει κ…

• Εκεί που βρίσκουμε θησαυρούς σε φρούτα και λαχανικά, μπας και πίσω από κανένα ραπανάκι βρίσκεται και καμια MIUI 10? Γνωρίζει κανείς καμια πληροφορία για την κυκλοφορία της για το kate? Νομίζω πως είτε θα την πάρουμε κατά τον Σεπτέμβριο (ίσως και κερδισμένοι, απαλλαγμένη από bugs) είτε το μετάνιωσαν και δεν θα την πάρουμε καθόλου..

• Καλησπέρα.. Αργεί λίγο η αναβάθμιση στην περιβόητη miui10 για το κινητό μας ή μου φαίνεται? Για kenzo σαν να πήρε το μάτι μου ότι ήρθε ήδη..

• RE:

aeriko7475 - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Δεν ξέρω τι φορτώνετε στο κινητό σας.. αλλά εμένα κάτω από 1.4GB - 1.2GB free δεν έχει πέσει η μνήμη.. Ακόμη και να φορτώσω αρκετές εφαρμογές όταν το αφήσω για λίγο σε standby η μνήμη καθαρίζει και επανέρχεται πάλι περίπου στα 1.4GB free. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Loksias: “..3. Στην περίπτωση που θέλω να ξαναγυρίσω στην παρούσα XTRV 8.4.19, αρκεί το TWRP φλασάρισμα της ROM και επαναφορά και των δύο αντιγράφων ασφαλείας του Titanium backup; ” Επειδή μου έχει τύχει στο παρελθόν να δοκιμάσω άλλη ROM πέραν της XTRV (και συγκεκριμένα της RR 5.8.4), όταν χρειάστηκε να επανέλθω στην ελληνική XTRV τότε το TWRP φλασαρισμα δεν ήταν επιτυχές. Μου έβγαζε έναν κωδικό λάθους, όταν προσπαθούσε να περάσει το firmware, κι οταν στην 2η προσπάθεια δεν το επέλε…

• Βλέπω όλοι μας, απουσία πακέτων αναβάθμισης της miui στο κινητό μας, μας "τρώει" το χεράκι (για να μην πω τπτ άλλο.. με την καλή έννοια πάντα) να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.. Αυτό μου θυμίζει, αν δεν κάνω λάθος, μια παλιά διαφήμιση με το ξυστό, όπου είχαν τελειώσει κι έτσι από συνήθεια κι εθισμό, έξυνε ο ένας τον άλλον για να περάσει η "φαγούρα".. Κάπως έτσι κι εμείς... Εχει πλάκα πάντως.. αλλά θέλει σωστά βήματα γιατί μπορεί στο τέλος να μην έχει πλάκα καθόλου!!!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από aeriko7475: “αντιμετώπισα κάποια προβλήματα και αναγκάστηκα και ξαναπέρασα με fastboot την miui και μετά άντε ξανά-μανά ” Παράθεση από aeriko7475: “από τις safe ελληνικές μας XTRV ή ΑΡΩΜΑ, αλλά θέλω και να ρισκάρω λίγο ” Προσοχή στα ιμει γιατί εκει δεν θα έχει ...ξανα-μαναΘα είναι λιγάκι πιο δύσκολα τα πράματα. ” Εχεις απόλυτο δίκιο.. το είχα ξεχάσει αυτό μιας και είναι από τα κυριότερα μπορώ να πω.. Το είχα αντιμετωπίσει πριν χρόνια όταν πειραματιζομουν με…

• Παράθεση από amavroudis: “Μπορείς επίσης να πάρεις backup μέσα στο twrp και να γυρίσεις πίσω στην επαναφορά όπως ακριβώς ήσουν. ” Αυτό θυμάμαι να το είχα κάνει νωρίτερα (πριν 6-7μηνες περιπου) όταν δοκίμασα μια καθαρή android ROM (την RR 5.8.4 Nougat 7.1.2) αλλά στην επαναφορά του backup απο το TWRP που είχα πάρει πριν, αντιμετώπισα κάποια προβλήματα και αναγκάστηκα και ξαναπέρασα με fastboot την miui και μετά άντε ξανά-μανά την ελληνική και TWRP του geoanto555 και root.. Δηλαδή είχα άσχημη εμπε…

• Παράθεση από geoanto555: “Με custom kernel είναι τα σκορ . Miui 10 πιστεύω ότι θα πάρει κανονικά. ” Χαίρομαι που θα πάρουμε miui10.. Ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό αξίζει να πειραματιστώ με κάποιες άλλες ROM? (με καθαρό περιβάλλον andoid ή υπάρχουν και κάποιες με custom miui σε android 7 ή 8 που μπορούμε να τις βάλουμε στο kate?). Το λέω γιατί ναι μεν είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ από τις safe ελληνικές μας XTRV ή ΑΡΩΜΑ, αλλά θέλω και να ρισκάρω λίγο με κάτι άλλο διαφορετικό. Ωστόσο επειδή δεν είμα…

• Γνωρίζει κανείς αν το κινητό μας θα πάρει miui Χ (10) ή θα σταματήσει στην miui 9 ? Το λέω με αφορμή την διανομή της στο τέλος του επόμενου μήνα, αν θα συνεχίσουν οι ενημερώσεις του κινητού μας και σε ποιο περιβάλλον (miui9 ή miuiX), γιατί βλέπω σε προηγούμενα post καποιοι να ψάχνονται για αλλαγές και δοκιμές με άλλες ROM και kernels.. Eπίσης κάποια σκορ που δοθηκαν με διαφορετικές ROM και kernels έχουν μετρηθεί με το antutu? Γιατί εμένα με την παρούσα ROM (8.4.19) δεν πιανει πάνω από 82000-8300…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Γνωρίζει καποιος να μου πει που βρισκουμε την ενεργοποιηση του "Mi Message" γιατι δεν το βρισκω στις ρυθμισεις των μηνυματων? (Φοράων την τελευταια αρωμα 8.4.19)

• Dual sim selector... Πολύ καλή και με καλές παραμέτρους.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από aeriko7475: “Το κάνω αυτό που λες, όντως με ρωτάει (αν και αυτό το έχω προεπιλογή από την αρχή) αλλά την επόμενη φορά με ξαναρωταει και δεν τηλεφωνεί αυτόματα με την κάρτα sim που θέλω. Edit: Δηλαδή αυτό που εννοώ είναι ότι έχω 2 ομάδες (φίλοι & οικογένεια). Στον τηλεφωνικό κατάλογο όσους έχω στην ομάδα "φίλοι" όταν επιλέγω το άτομο για να το καλέσω να καλεί κατευθείαν από την sim1 και όταν επιλέγω άτομο από την ομάδα "οικογένεια" να καλεί κατεθείαν από την si…

• Παράθεση από Loksias: “Για θυμίστε μου ποια ROM έχει την καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας; ” Από την έκδοση miui 8 σίγουρα η 8.1.1.0 Προσωπικά από την miui 9 υπάρχει μια μικρή βελτίωση από τις αρχικές (miui 9) αλλά τουλάχιστον εγώ δεν βλέπω τρομερά αποτελέσματα που να αγγίζουν (βασικά ούτε καν πλησιάζουν) την διαχείρηση της 8.1.1.0

• Το κάνω αυτό που λες, όντως με ρωτάει (αν και αυτό το έχω προεπιλογή από την αρχή) αλλά την επόμενη φορά με ξαναρωταει και δεν τηλεφωνεί αυτόματα με την κάρτα sim που θέλω. Edit: Δηλαδή αυτό που εννοώ είναι ότι έχω 2 ομάδες (φίλοι & οικογένεια). Στον τηλεφωνικό κατάλογο όσους έχω στην ομάδα "φίλοι" όταν επιλέγω το άτομο για να το καλέσω να καλεί κατευθείαν από την sim1 και όταν επιλέγω άτομο από την ομάδα "οικογένεια" να καλεί κατεθείαν από την sim2. Απλά το ρωτάω αν γίνεται μέσω από τις δυνατότ…

• Καλησπέρα και καλό μήνα.. Καλή πρωτομαγιά σε όλους.. Ως κατάλογο επαφών έχω την λίστα από το mi λογαριασμό. Θέλω να ομαδοποιησω τις επαφές σε 2 ομάδες, ώστε όταν διαλέγω να πάρω τηλ κάποιον ανάλογα την ομαδοποίηση να παίρνει τηλέφωνο από συγκεκριμένη κάρτα sim (την 1 ή 2) και όχι να με ρωτάει κάθε φορά. Γίνεται αυτό; Αν ναι, πώς; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Loksias: “Παράθεση από centris: “εγω εχω την 3.2.045. Ειναι αυτη που μου εγκαθίσταται με το aroma. ” Χμμ...μου λύθηκε η απορία. Εμένα μου εγκαθίσταται η 4.4.0.20Γιατί άραγε; Μήπως επειδή έχω ήδη εγκατεστημένη την 3.2.0.45; Μπααα...δεν νομίζω. Τι στα κομάτια; Λέει δηλαδή η arωma: "Αυτός την έχει ήδη, κάτσε να του κοτσάρω μια άλλη"; ” χαχαχαχα... Μου θυμίζει μια παροιμία που λέμε στο χωριό μου.. "το πολύ χορταίνει.." Αφού έχεις την μία.. πάρε κι άλλη μια να έχεις, έτσι να τις μεταλλάζ…

• Παράθεση από centris: “Παράθεση από Loksias: “Πέρασα την 8.4.19 και μόλις είδα ότι έχει ενεργοποιηθεί το split screen που υπήρχε από την προηγούμενη έκδοση, αλλά δεν το είχα δει! Προς το παρόν, η Google camera εξακολουθεί να δείχνει "μαύρη μαυρίλα", αλλά που θα πάει; Κάποια στιγμή θα βρουν τα παιδιά τον τρόπο να παίξει και σε android 6 που έχουμε εμείς με το Kate. ” Παντως εγώ δεν είχα πότε πρόβλημα με την Google camera..ούτε και τώρα που φοράω την 8.4.12 ” Εγώ πάντως έχω ίδια περίπτωση με τον @…