Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 234.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γιατί ενώ κάνω εγκατάσταση το superuser.zip μέσω TWRP δεν γίνεται rooted το κινητό? Αυτό συμβαίνει και στην αρχή κατά την εγκατάσταση της ΑΡΩΜΑ που ενώ επιλέγω για root το superuser παρόλα αυτά, μετά στο τέλος της εγκατάστασης και ενώ φαίνεται να το κάνει εγκατάσταση, όταν ανοίγω το Titanium Backup μου λέει ότι δεν έχω δικαιώματα superuser. Ακόμη και όταν το κάνω μόνο του εγκατάσταση μέσω TWRP έχω το ίδιο ατυχές αποτέλεσμα. 1 Edit: Ok.. λύθηκε.. (επανεγκατάσταση του ΤΒ)
-
Μπορεί κάποιος να μου στείλει την εφαρμογή google camera? Αυτής που λέτε ότι δεν δουλεύει.. Γιατί όταν ξεζιπαρω την εφαρμογή μέσα από το zip της ROM και παω να την κάνω εγκατάσταση μου γράφει "Η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί".
-
Καλησπέρα.. Άλλαξα νούμερο (κάρτα sim) στο κινητό και στις ρυθμίσεις ασφαλείας, υπάρχει ακόμη ο παλιός. Πώς μπορώ να τον αλλάξω; Στο mi account μπαίνω κανονικά αφού δίνω το email και τον κωδικό ενεργοποίησης που έκανα αρχικά. Όταν πάω "ασφάλεια λογαριασμού - τηλέφωνο - αλλαγή αριθμού" για να αλλάξω τον παλιό αριθμό δεν κάνει κάτι.. Τι μπορώ να κάνω; EDIT: ΟΚ.. τελικα το ελυσα.. εβαλα την παλια μου καρτα σε ενα αλλο κινητο και μου εσταλει κωδικος επιβεβαιωσης για την αλλαγή του αριθμού (ευτυχως π…
-
Παράθεση από Loksias: “Να ρωτήσω κάτι... Η Goggle camera μέχρι τώρα κρασάριζε και δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Στην τελευταία XTRV-Arωma, δεν κρασάρει. Λειτουργούν τα διάφορα settings όπως επίσης και το βίντεο. Αλλά δεν μπορείς να βγάλεις φωτό διότι και η μπροστινή και η πίσω κάμερα είναι "μαύρες", δεν βλέπει ο φακός τίποτα. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ, ή θα διορθωθεί σε κάποια επόμενη έκδοση; ” Αυτό το πρόβλημα ακρινβώς αντιμετώπιζα κι εγώ με την ίδια κάμερα και με μια αλλαγή σε μια ρύθμι…
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από aeriko7475: “(προϋπόθεση να έχει τέτοια υποδοχή το ραδιοφωνο του αυτοκινήτου σου). ” Αν ίσχυε αυτή η προϋπόθεση προφανώς δεν έχει νόημα και δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Αυτά τα fm transmitters όμως τα θέλουμε όσοι δεν έχουμε πηγή με aux και για κάποιους λόγους δεν μπορούμε να βάλουμε. ” Σίγουρα.. απλά το είπα γιατί σε κάποια παλαιότερα μοντέλα radiocd αυτοκινήτων υπήρχε πηγή aux αλλά στο πίσω μέρος του radio-cd και όχι στο μπροστινό..
-
Μια ακόμη πιο φθηνή λύση είναι με ένα καλώδιο jack ακουστικών με βύσμα 3,5" και στις δυο ακρες του (όπως δηλαδή αυτό των handfree) αλλά με δυο ίδια βύσματα εκατέρωθεν.. όπου το ένα το βάζεις στην έξοδο των ακουστικών στο κινητό σου και το άλλο στο AUX ή AUDIO IN υποδοχή του ραδιοφώνου του αμαξιού.. (προϋπόθεση να έχει τέτοια υποδοχή το ραδιοφωνο του αυτοκινήτου σου). Ετσι επιλέγεις στο μενου του ραδιοφώνου του αμαξιου το AUX IN και ακους την μουσική που έχεις στο κινητό σου..
-
Καλημέρα σε όλους και καλό Πάσχα.. Εδω και 2 μερες διαπίστωσα κανα δυο πραγματακια στην τελευταία ROM Το 1ο είναι ότι 1η φορά (ως VIP) έκανα εγκατάσταση την τελευταία μέχρι στιγμής ROM 8.3.29 (ΑΡΩΜΑ) μέσω ΟΤΑ και όλα πήγαν "καλά" σύμφωνα με τον οδηγό εγκατάστασης της ΑΡΩΜΑ.. Ωστόσο διαπίστωσα στην πορεία ότι ενώ είχα τσεκάρει στον οδηγό εγκατάστασης να εγκατασταθεί το SU για το ROOT, όταν έτρεξα το Titanium Backup μου ειπε ότι δεν έχω δικαιώματα SU (το ίδιο θέμα είχε προκύψει και με την προηγούμ…
-
Παράθεση από makis1024: “Την 8.3.1 την είχες περάσει με fr; ” Ναι..----------------
-
Παράθεση από amavroudis: “Εξαρτάται από ποια rom έχεις τώρα πάνω. Αν είναι πριν την 8.3.1 θέλει factory reset. ” Τώρα έχω την 8.3.22 οπότε λογικά από ΟΤΑ θα γίνεται χωρίς FR αφού είναι η αμέσως προηγούμενη.. Σωστά; (Απλά μπερδεύτηκα γιατί για κάποιο διάστημα είχα διαβάσει ότι περνάμε αυτή που μας έρχεται με email και όχι από ΟΤΑ).
-
Παράθεση από Loksias: “Καλημέρα. Μόλις πέρασα την 8.3.29 Dev και όλα δείχνουν καλά, εκτός από την Google camera, που παρ' όλο που το change log λέει ότι διορθώθηκε το κρασάρισμα που παρουσιαζόταν σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό παραμένει (τουλάχιστον στην δική μου συσκευή). Ευχαριστούμε τα παιδιά για την δουλειά τους! ” Συγνωμη για την ερώτηση γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει ήδη απαντηθεί στο παρελθόν αλλά με ΟΤΑ update απευθείας γίνεται ή χρειάζεται να την κατεβάσω από το email και να την κάνω εγκ…
-
Παράθεση από fog: “Μια σημείωση σχετικά με την παραπάνω gcam. Το πιθανότερο είναι να μην δουλεύει σε android 6, γιατί προορίζεται για android 7 και 8. Σε android 6 παίζουν οι εκδόσεις των 2 εφαρμογών που αναφέρονται εδώ HDR+ google κάμερες και xiaomi κινητά για redmi note 3 pro. ” Το σημαντικότερο όμως είναι το άλλο.. ότι το burger είναι παντός είδους android+human και μπορούν όλοι να το εγκαταστήσουν στο στομάχι τους!!!!
-
Παράθεση από fog: “Αν είσαι με την ελληνική rom, ανάλογα την έκδοση (πχ. τελευταίες dev rom) είναι ενεργοποιημένο, δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση την hdr κάμερα να δεις αν θα δου δουλέψει. ” Τότε λογικά είναι ενεργοποιημένο αφού έχω εγκατεστημένη την τελευταία ΑΡΩΜΑ dev 8.3.15 Ευχαριστω!
-
Παράθεση από Loksias: “..Η εφραμογή "Camera" (που, αν δεν κάνω λάθος, είναι ξεχωριστή από την stock εφαρμογή), κρασάρει. Υπάρχει κάποιο fix ή να περιμένουμε την επόμενη έκδοση; Έχω εγκαταστήσει και την καμερο-εφαρμογή "Camera X", με το "Hdr+Kenzo-kate_3.2_cameraX.apk" (που δεν θυμάμαι ποιος το είχε προτείνει), έχω ενεργοποιήσει και το api2.. ” Συμφωνώ με το προλαλήσαντα για την "έξτρα" εφαρμογη φωτογραφιών "Camera" ότι έχει Force Closed και σε μενα.. και να ρωτησω κάτι για την εφαρμογη "Hdr+Kenz…
-
Παράθεση από Panos Makos: “Καλημερα, εχω ενα θεμα με το ξυπνητηρι.....οχι οχι δεν ειναι αυτο που φανταζεστε δεν εχω προβλημα να ξυπνησω το προβλημα ειναι πως οτι permissions και να εχω δωσει (τα οποια πιστευω τα εχω δωσει ολα) στα διαφορα alarm apps που βαζω, ανα τακτικα διαστηματα δεν χτυπανε καθολου ή χτυπανε μετα απο πχ 10 λεπτα...οχι οταν θελω! Δηλ μια πολυ περιεργη συμπεριφορα! Εκτος αν εχετε καμια αλλη ιδεα λεω να κανω κανενα wipe απο την αρχη την V9.2.3.0.MHRMIEK πχ.....να προσθεσω πως αυ…
-
Μια επισημανση αν μου επιτρεπεται να κανω.. γιατι το εχω εν μερη θιξει το θεμα σε προηγουμενο post.. Οταν αγοραζεις ενα κινητο ξερεις απο τις πρωτες μερες (1-2 εβδομαδες το πολυ) το ποσο σου κραταει η μπαταρια σου και το ποσο γρηγορο ειναι. Το κινητο το λεει και η ιδια η λεξη.. πρεπει να ειναι ΚΙΝΗΤΟ.. δηλαδη να το εχω οσο μεγαλυτερο διαστημα γινεται στα χερια μου.. και ΟΧΙ στην πριζα να φορτιζει.. Τι να το κανω το σουπερ-ντουπερ κινητο με 100πυρηνο επεξεργαστη και με διαρκεια μπαταριας μισης με…
-
Παράθεση από spideman3: “@aeriko7475 ...Οπότε αν θέλεις να πας εκ του ασφαλούς κατεβάζεις την rom από το πρώτο link που είναι η κανονική rom.. ” Τελικά πήγα όπως είπες παραπάνω "εκ του ασφαλούς" και έκανα εγκατάσταση την Αρωμα 8.3.1 από το 1ο λινκ.. και όλα πήγαν καλά..
-
Ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί λίγο έως πολύ: Υπάρχει ROM Άρωμα ελληνική: εδώ -> xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V9_arΩma_8.3.1.zip και υπάρχει ROM Άρωμα ελληνική: εδώ -> xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V9_arΩma_8.3.1_gb.zip Η 1η είναι ελληνική dev OK.. η 2η λέει ότι είναι global dev... Ποιες οι διαφορές? Έχει κάποιος δοκιμάσει και τις 2 να μας πεί? Επίσης επειδή έχω ήδη την ελληνική dev αλλά την αμέσως προηγούμενη (δλδ την 8.2.1 αρωμα) για να βάλω την 1η που έχω στη λίστα κάνω μονο wipe cache & dalvik ca…
-
Παράθεση από amavroudis: “Ειναι δυο παράλληλα πρότζεκτ που τρέχουν. Ένα της Xiaomi και το Android της Google. Το miui δεν είναι μόνο περιτύλιγμα όπως ανέφερες, έχει σημαντικές λειτουργίες μέσα στο λειτουργικό που δεν τις βλέπεις. Οπότε όταν υπάρχουν αναβαθμίσεις τις κάνουμε για να έχουμε κατά κύριο λόγο ασφαλεία και δευτερεύοντα λειτουργικότητα και νέες λειτουργίες. ” Συμφωνω και εχεις δικιο σε αυτο.. αλλα το να παραμενει το android της google σε παλαιοτερη εκδοση, δεν περιοριζει και τις δυνατοτ…