Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 234.

• Να ρωτησω κι εγω κατι ως ασχετος? Υπαρχει διαφορά στην android 6 με την android 7? Γιατι αν οντως υπαρχει και ειναι προς το καλυτερο, τοτε όσες miui (9, 10, 11 κλπ) παρει το κινητο μας, τοτε απλα αλλαζει το "περιτυλιγμα" και η ουσια παραμενει η ιδια.. Αν ομως δεν υπαρχει διαφορα τοτε προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα που παραμενει στην android 6. Αλλα διαπιστωνω οτι καποιες σημαντικες αλλαγες (όπως π.χ. το split screen), δεν παει να εχουμε και miui 9 ή miui 109, δεν θα το δουμε ποτέ, μιας και εχ…

• Από ελληνικη stable miui 8 σε dev miui 9 αρωμα, χρειαζεται μονο factory reset και όλα κοπλέ ή και άλλες ενέργειες?

• Παράθεση από peter_pan: “Ερώτηση σχετικά με ROM. Για το kate δεν βγήκε καθόλου XTRV stable V8.5 ή εγώ δε ξέρω να ψάξω σωστά και δε την βρίσκω; Η τελευταία ελληνική Stable που βρίσκω είναι η V8.2.Κάνω κάτι λάθος; ” Δεν κανεις λαθος.. απλά "βαφτισε" την developer εκδοση σε stable και βαλε αυτην αν βιαζεσαι.. Εγω παντως σαν την stable XTRV 8.1.1.0 δεν εχω βρει καλυτερη μεχρι στιγμης (ειτε dev ειτε stable) απο θεμα μπαταριας (γιατι ειναι το 1ο πραγμα που με "καιει" στα θετικα μιας ROM). Και χλωμο το…

• Παράθεση από amavroudis: “μπες μέσα στο google account του από υπολογιστή και βρες το factory reset στις ρυθμίσεις. ” Ευχαριστω.. θα του το πω να το κανει.. και ελπιζω να πανε ολα καλα...

• Παράθεση από amavroudis: “μπορει να κάνει πλήρη διαγραφή και επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις από τον λογαριασμό Mi ή τον λογαριασμό Google. Είχε περάσει κάποιον; ” Σιγουρα στην αρχη εχει δωσει λογαριασμο gmail γιατι στην κλειδωμενη αρχικη οθονη του ερχονται ειδοποιησεις για εισερχομενα email. Απο λογαριασμο gmail πως μπορει να κανει επιστροφη στις εργοστασιακες ρυθμισεις αφου ειναι κλειδωμενο το κινητο. Μεσω υπολογιστη? και πως?

• Καλησπερα.. ελπιζω να γραφω στο σωστο topic.. ενας φιλος μου πηρε το Xiaomi Redmi Note 4 (3/32 Snapdragon) και αφου εβαλε κωδικο ξεκλειδωματος μετα απο καμποσες μερες που ειχε να ανοιξει το κινητο, τον ξεχασε (αφου ηταν δωρο και χρησιμοποιουσε το παλιο του). Πως μπορει να μπει και παλι στο κινητο? Ο κωδικος του κινητου που αναγραφεται στη συσκευη ειναι 2016102 (mido λογικα...σωστα?). Τι μπορει να κανει για να επαναφερει το κινητο και να ανοιξει χωρις να του ζηταει τον κωδικο ξεκλειδωματος? Ευχαρ…

• Καλησπερα.. μια ευλογη ερωτηση που εχω όντας στην αναμονη για την stable εκδοση v9 για το kate. Βλεπω οτι απο 7/9 εχει βγει η 1η developer εκδοση με v9 και μεχρι και σημερα 22/12 (4 μηνες κοντα) αναμενεται η 7.12.21 ή 22 παλι developer εκδοση. Γιατι αυτο το "σκαλωμα" με τις dev εκδοσεις, ενω εχουν περασει 4 μηνες και δεν εχει βγει μια stable? Τοσο χαλια λογισμικο του εχουν περασμενο και βγαζει τοσα πολλα bugs? Γιατι βλεπω σε αλλα κινητα, αν οχι με το καλημερα.. αντε με το καλησπερα.. βγαινουν πι…

• Παράθεση από Martin88: “αυτη τη διαδικασια ακολουθω: Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev οταν λες fr τι εννοεις? ” fr = Factory Reset (δηλαδη μεταξυ αλλων και wipe data) που σημαινει οτι καλο θα ηταν πριν να παρεις ενα backup..

• Παράθεση από Andriano: “Απλά προτίμησα να δώσω τα λεφτά μου σε κάποιον του φορουμ. ” Εδω υπαρχει ανιδιοτέλεια.. και ο πολυ καλος οδηγος που σου εχει βαλει πιο πανω ο Κυρ Γιωργης, μπορει να φανταζει πολυπλοκος και χρονοβορος.. αλλα δεν ειναι.. Κανε ενα καφεδακι ζεστο.. και παρε τον βημα-βημα.. ειμαι σιγουρος οτι οταν το παρεις ψυχραιμα και χαλαρα.. μεχρι να κρυωσει ο καφες σου θα χαιρεσαι την νεα σου ROM..

• Παράθεση από bairaktaris: “καλημερα εκανα Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) τωρα κατεβαζω την τελευταια ελληνικη ρομ να την περασω με twrp που πρεπει να το αποθηξκευσω για να μην σβηστει με τα wipe που θα κανω στην αρχη , γιατι πριν την ειχα αφησει στο download και την εσβησε . ” Λογικα αν την αποθηκευσεις στην εξωτερικη SD Card.. δεν θα εχεις προβλημα να διαγραφει..

• Παράθεση από powerup: “Here is the schedule provided on the MiUi forum The 1st batch : - Devices: Redmi Note 4 Qualcomm/Redmi Note 4X, Mi Max 2 - Date: Released on 8th November The 2nd batch: - Devices: Mi MIX 2, Mi 6, Mi 5s, Mi 5, Redmi 4X, Mi Note 3, Mi MIX - Date: Released from 16th November - Devices: Redmi Y1, Redmi Y1 Lite, Mi Max, Mi Max Prime, Mi Note 2 - Date: Late November The 3rd batch: - Devices: Others - Date: Late December As per the batch list , redmi note 3 comes in the others ca…

• Παράθεση από paparounas81: “Miui 9 υπάρχει σε επίσημη dev ήδη. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να παίρνουμε Android 7.... ” Ουτε εγω το βλεπω να παιρνουμε Android 7 γιατι αν ηταν θα ειχε ηδη γινει κινηση γι αυτο.. Το κακο ειναι οτι λογω μαρκετινγκ βγαινοντας νεα κινητα (με λιγοτερες δυνατοτητες απο το δικο μας) φορανε ηδη την android 7, και το δικο μας θεωρειται πλεον "παλιο" για να ασχοληθουν.. (προσωπικη αποψη)

• @andreasp hxxps://www.aliexpress.com/item/152-MM-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-Special-Edition-Global-Version-Tempered-Glass/32809764494.html "..απλα αντικατεστησε το hxxp με http"

• Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από andreasp: “Εχει βρει κανείς tempered glass που να ειναι πραγματικά για το Kate ? Οτι και αν έχω ψωνίσει μέχρι τώρα είναι κοντύτερο. ” Εγω έχω παραγγείλει το παρακάτω απο aliexpress και ειναι οντως για το Kate αφου δεν αφηνει χιλιοστο ακαλυπτη επιφανεια και ταιριαζει ακριβως..Kate protection glass ” Ποιο ειναι το παρακατω? Εχεις καποιο link ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Πάτησε πάνω στο "Kate protection glass" που σου δι…

• Παράθεση από andreasp: “Εχει βρει κανείς tempered glass που να ειναι πραγματικά για το Kate ? Οτι και αν έχω ψωνίσει μέχρι τώρα είναι κοντύτερο. ” Εγω έχω παραγγείλει το παρακάτω απο aliexpress και ειναι οντως για το Kate αφου δεν αφηνει χιλιοστο ακαλυπτη επιφανεια και ταιριαζει ακριβως.. Kate protection glass

• Παράθεση από makis1024: “Το twrp είναι άσχετο με το power menu. ” Συγνωμη τοτε για την παρεξηγηση.. τοτε σιγουρα κατι αλλο ηταν σε μενα και μπερδευτηκα..

• Παράθεση από giotse: “Έχω περάσει την τελευταία αλλά δεν έφτιαξε ” Εγω που ειχα αρχικα την twrp 3.0.1 (αν θυμαμαι καλα) έκανε τα ιδια που μου λες.. μετα που περασα την 3.1.1-1 by geoanto555 εφτιαξε..

• Παράθεση από giotse: “Οταν πατάμε το κουμπί τερματισμού έχει διάφορες επιλογές πατάω την επιλογή recovery σβήνει το κινητό πάει να ξεκινήσει και αντί να μπει στο recovery ανοίγει κανονικά μήπως ξέρει κάποιος κάτι για αυτό και αν διορθώνεται ευχαριστώ ” Αν θυμαμαι καλα φτιαχνει αν περασεις το τελευταιο TWRP..

• Καλημερα.. υπαρχει μεχρι στιγμης καποια ROM (stable ή dev) η οποία να έχει παρόμοια ή καλύτερη διαχείριση μπαταρίας όπως η stable 8.1.1.0 συμφωνα με εμπειρια μεχρι στιγμης των χρηστων? Σιγουρα αυτο που ρωταω ειναι υποκειμενικο και οχι αντικειμενικο αλλα καλο θα ηταν πριν καθισω να βαζω διαφορες ROM και δοκιμαζω, να παρω απο εσας μια πρωτη γνωμη, ή να μεινω ακόμη στην 8.1.1.0. Και μια προταση θα ήθελα να κανω στο φορουμ και τους διαχειριστες του, ότι καλο θα ηταν (κατα τη γνωμη μου) να υπηρχε ενα…

• Καλημερα.. στη λιστα με τις αναβαθμισεις των ROM δεν βλεπω εδω και καιρο ROM για το kate.. γιατι?