Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
παιδιά έχω μια " gloabal stable rom 8.1.2.0" και ενώ μου ήρθε το μήνυμα για unlock bootloader μου λέει couldn't verify device..Πήγα να περάσω μέσα απο το updater την τελευταία global dev και μου βγάζει αυτό το μήνυμα που έχω στο συνημμένο..κανένας καμια βοηθεια πως να περάσω την ελληνική ROM μοντέλο xiaomi mi5
-
παιδιά, σε mi4c που φοράει greek rom αλλα android 6, χρειάζεται flash πρώτα άλλο TWRP recovery ( όπως στο mi5)? ή κάνουμε κανονικά την εγκατασταση όπως σε κάθε update?
-
mipad2 [SOLVED]
Μήνυμαοχι, έχω περάσει την ελληνική! ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..
-
δεν δουλεύει το Dolby atmos στο mipad2 ( κανει force close) και οποιαδήποτε έκδοση από superuser κάνει freeze στην οθόνη έναρξης (με το λογότυπο mi)..δεν ξέρει κανείς καμιά λύση;
-
κάνω κανονικά εγκατάσταση το supersu.zip μέσα απο TWRP και μετά όταν κάνει reboot μένει για πάνω απο 10 λεπτά στην οθόνη με το λογοτυπο mi..τι γίνεται;
-
πώς κάνουμε root την τελευταία ελληνική dev rom? mipad2
-
αυτο με το χώμα στο notification bar στο mipad2 έχουμε τρόπο να το ρυθμίσουμε σε όποιο εμείς θέλουμε; Το έχω πετύχει πράσινο και μωβ (,*πιστεύω πως το χρώμα πηγαίνει ανάλογα με το ποσοστό της μπαταρίας)..ξέρει κανείς κάτι γι αυτό;
-
Παιδιά,μολις κατέβασα για το mipad2 καιβοταν επιλέγω το αρχείο zip για το install μου πετάει αυτό το μήνυμα στο twrp: Updater process ended with ERROR: 6 Καμια βοήθεια;
-
για το mi pad 2 , γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμη;
-
mipad2 playstore error
Μήνυμαστην ελληνικη δεν δουλεύει το Google installer.. Επίσης, έχω δοκιμάσει διάφορες official Roms και πολλές εφαρμογές (,YouTube,chrome ) κάνουν ενίοτε force close..το YouTube κάθε φορά !ετά από μερικά λεπτά...ξέρει κανείς που οφείλεται;
-
mipad2 [SOLVED]
Μήνυματην πέρασα φίλε μου και την ελληνικη..απλά προτιμώ τα official..να σαι καλά πάντως που απαντησες!!
-
mipad2 [SOLVED]
Μήνυμαπαιδιά, έχω το mipad2..του πέρασα την latest official chinese ROM..αυτό σημαίνει ότι μου βγάζει bootloader error 03.όταν κάνω restart, ενώ έχω επιλέξει no light στα capacitive buttons, μετά το restart, ενώ η επιλογή είναι επιλεγμένη στην απενεργοποίηση του φωτισμού, τα κουμπιά μένουν αναμμένα συνέχεια..ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και πώς μπορεί να διορθωθεί; Επίσης, ενώ εχω κατεβάσει το google keyboard, μετά απο reboot, μου βάζει ως default το κινέζικο πληκτρολόγιο και πρέπει να επιλέγω κάθε…