Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.

• Πέρασα τα νέα patches και όλα δείχνουν καλά! Ευχαριστούμε, @UserXP ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lefesta: “Δυστυχώς και πάλι όχι, σαν να μην θέλει να εγκαταστήθει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μία από τα ίδια… Τι μαγικά έχει κάνει ο @maikmaik και του δουλεύουν όλα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ilmas - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Σε όσους δεν δουλεύει περάστε Audio Modification Library (AML) mod, κάντε πλήρως uninstall το παλιό Dolby (δεν το περνάμε δηλαδή "από πάνω") και ξαναδοκιμαστε να βάλετε αυτό του maik.” Το δοκίμασα έτσι ακριβώς αλλά πάλι κρασάρει! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από maikmaik: “Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip Αυτό δοκίμασα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Στο δικό μου κρασάρει και αυτό (το περίεργο θα ήταν αν δούλευε, βέβαια... ). Μάλλον πρέπει να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση!

• RE:

ilmas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MiLToS_666: “Μια ερώτηση ακόμα γιατί είναι τόσες οι ρυθμίσεις που μου έχει ξεφύγει, αυτή την όμορφη οθόνη φόρτισης που προστέθηκε πρόσφατα από που την ενεργοποιώ;” Στο note 5 εμφανίζεται μόνο όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο στον φορτιστή και κάνει επανεκκίνηση. Μετά δεν εμφανίζεται ξανά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από maikmaik: “Με πιο twrp φλάσαρες το magisk Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” Πρώτα με το τελευταίο (3.2.3-7;) και μετά ξαναγύρισα στο 3.2.3-4. Απεγκατάσταση και εγκατάσταση τελικά έκανα με το 3.2.3-4, αν και διάβασα ότι δεν είναι για pie. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από ilmas: “Πρόβλημα με το magisk σε whyred! Ενώ από χτες ως τώρα λειτουργούσε, ξαφνικά δείχνει ότι δεν είναι εγκατεστημένο. Κάνω ξανά εγκατάσταση από twrp, δείχνει ότι εγκαθίσταται αλλά όταν ανοίξει το κινητό πάλι δεν έχει εγκατασταθεί. Πέρασα και την 9.3.25 αλλά ούτε εκεί εγκαθίσταται! Κάποια βοήθεια; ” Εγώ έχω το magisk 19 και στην 9.3.28 που είμαι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Το πρόβλημα λύθηκε, πέρασα με twrp το magisk …

• Πρόβλημα με το magisk σε whyred! Ενώ από χτες ως τώρα λειτουργούσε, ξαφνικά δείχνει ότι δεν είναι εγκατεστημένο. Κάνω ξανά εγκατάσταση από twrp, δείχνει ότι εγκαθίσταται αλλά όταν ανοίξει το κινητό πάλι δεν έχει εγκατασταθεί. Πέρασα και την 9.3.25 αλλά ούτε εκεί εγκαθίσταται! Κάποια βοήθεια;

• Καλημέρα σε όλους! Με την dev 9.3.28 pie δε δουλεύει η αύξηση ελάχιστης φωτεινότητας με κανένα fix. Το δοκίμασε κανείς; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε whyred περάστηκε κανονικά. 'Εβαλα το magisk 18.1, δουλεύει κανονικά. Το dolby δε δουλεύει πάλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από maikmaik: “@ilmas Δοκίμασε αυτά και πες μας.Εγώ δεν έχω βάλει ακόμη pie και δεν τα δοκίμασα τα βρήκα εδώ: MIUI Auto Brightness Fix (Magisk Mod) - Pg. 4 | Xiaomi Mi Mix 2S Είναι και magisk modules Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” @maikmaik , δουλεύουν και τα δύο! Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την 9.3.25 pie δε δουλεύει πλέον (σε μένα τουλάχιστον) το patch για αύξηση ελάχιστης φωτεινότητας. Κρίμα γιατί ήταν πολύ χρήσιμο!

• Παράθεση από Valmans10: “Και στο δικό μου whyred περάστηκε και όλα καλά. Η μόνη διαφορά είναι ότι σε recovery μπαίνει μόνο με vol+ και power. ” Στο δικό μου μπαίνει κανονικά από το μενού επανεκκίνησης, μόνο που έχει αλλάξει λίγο. Όταν πατήσεις επανεκκίνηση δε σου βγάζει την επόμενη οθόνη που έχει τρία κουμπιά; Το κάτω είναι για recovery.

• Παράθεση από UserXP: “ Ξεκίνησα τη "μετατροπή" των patches, αλλά θα πάρει 2-3 μερες. ” Η καλή δουλειά αργεί να γίνει! Με την ησυχία σου, @UserXP !!!

• Πέρασα την 9.3.25 σε whyred. Πρώτη εντύπωση καλή, καμιά αισθητή αλλαγή εκτός από το πλήρες night mode.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dimitris zax.: “Παιδιά καλησπέρα σας. Θέλω μια βοήθεια για το πως λειτουργεί το night mode;; ;;” Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Επιλογές προγραμματιστών/Night mode Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περάστηκαν πάνω από τα προηγούμενα χωρίς wipes, όλα καλά! Ευχαριστούμε, @UserXP ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα πέρασα χωρίς κανένα wipe, λειτουργούν καλά! Ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από UserXP: “Patch No 1 test - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση Patch No 2 test - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση Όποιος θέλει, ας δοκιμάσει τα παραπάνω... (για την έκδοση 9.3.14).” Ευχαριστούμε, @UserXP ! Αν έχουμε περασμένα τα παλιά, τα περνάμε από πάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κι εγώ φλάσαρα μόνο το 3ο patch και το τηλέφωνο κολλούσε πολύ. Παρατήρησα ότι η ελεύθερη ram έπεσε πολύ, χωρίς να τρέχουν εφαρμογές. Πέρασα πάλι την 9.3.14 με τα 2 παλιά patches και όλα οκ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk