Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 108.

• Παράθεση από maikmaik: “@UserXP *Πρόσθεσα δυνατότητα για ανάποδο portrait mode (στροφή 180ο) για τον launcher (MiuiHome), Τηλέφωνο/Επαφές και 'Οθόνη κατά την κλήση'. Πώς απενεργοποιούμε την παρακάτω δυνατότητα: (Τηλέφωνο/Επαφές και 'Οθόνη κατά την κλήση'.) Διότι όλο βάζω ανάποδα στο αυτί το τηλέφωνο όταν με καλούν!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Πού υπάρχει αυτή η ρύθμιση; Δεν τη βρίσκω και με έχει εκνευρίσει πολύ αυτή η περιστροφή!

• 'Ολα καλά σε whyred! Ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε whyred όλα καλά. Ευχαριστούμε!

• Παράθεση από maikmaik: “@thanfun δοκίμασα τα statusbarsize και το fingeprintmod σε whyred dev XTRV 9.3.1. Σε ενημερώνω ότι δουλεύουν άψογα. Έχω επίσης περασμένα τα patch του UserXP και τα tweaks του BanditGR και το κινητό φυσάει. Σας ευχαριστούμε όλους για αυτά που μας προσφέρετε!!! ” Ακριβώς τα ίδια έχω κι εγώ (XTRV 9.3.1, patches, tweaks) και το statusbarsize αρνείται να δουλέψει! Θα το σπάσωωωωω!!!

• RE:

ilmas - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Μαζί με το extra module που προτείνεται;” Αν εννοείς το Busybox, ναι, έχω και αυτό! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

ilmas - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

'Εχω την 3/32 έκδοση. 'Ημουν πολύ καιρό με το 1.2 (και τα patches του UserXP) και είχα συχνά κολλήματα του κινητού. Με το 1.4 που έχω δυο μέρες τώρα το τηλέφωνο πετάει. Μπορεί η πολλή διαθέσιμη μνήμη να είναι εικονική, όπως έγραψε ο @BanditGR, αλλά όλα παίζουν άψογα και χωρίς αισθητή διαφορά σε κατανάλωση! ('Εχω την 9.3.1 dev xtrv και πάντα τα patches του UserXP). Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από thanfun: “Τα permission παίζουν αν το κάνεις χειροκίνητα και είναι όμοια με των άλλων αρχείων εκεί. Δες αν είναι σωστά τώρα που έγινε με twrp. Αλλιώς τι να πω δεν κάνει για xtrv ? ” Δοκίμασα και χειροκίνητα, με default θέμα, μάλλον δε δουλεύει σε xtrv!

• Παράθεση από thanfun: “Σε εμενα με official global stable δουλεύει κανονικά και αυτό που λες μεγαλώνει πραγματικά, κρίμα αλλά και περίεργο. Πως το δοκίμασες? Μήπως κάτι δεν έγινε σωστά? πχ δικαιώματα ” Δοκίμασα με twrp. Τα permissions είναι 0644, έτσι πρέπει να είναι;

• Παράθεση από thanfun: “Αυξήστε το μέγεθος της γραμματοσειράς στη γραμμή κατάστασης Βρήκα κάτι που νομίζω είναι απλό και με ελάχιστη επέμβαση στο σύστημα. Έχετε 3 επιλογές μεγέθους. Το δοκίμασα σε official global stable rom. Εγκατάσταση με twrp ή αν είστε root με root explorer και απλή τοποθέτηση του αρχείου (com.android.systemui) που υπάρχει στην διαδρομή του .zip αρχείου και κατάλληλα permissions στην αντίστοιχη διαδρομή του system partition (\system\media\theme\default) και reboot. Για απεγκατ…

• Παράθεση από UserXP: “Παράθεση από ilmas: “Το πρόβλημα με το night mode και το ταμπλό κλήσεων παραμένει. Το όνομα καλούμενου ή καλούντος είναι μαύρο και δε διακρίνεται. Αναγκαστικά πρέπει να επιλέξω ή patches ή night mode… Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χωρίς τα patches, το όνομα φαίνεται κανονικά; ” Χωρίς τα patches φαίνεται κανονικά, με τα patches μαυρίζει. Προτίμησα patches χωρίς night mode!

• Το πρόβλημα με το night mode και το ταμπλό κλήσεων παραμένει. Το όνομα καλούμενου ή καλούντος είναι μαύρο και δε διακρίνεται. Αναγκαστικά πρέπει να επιλέξω ή patches ή night mode… Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ilmas - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Ποια 2 patches ? Ένα είναι το module, απλά υπάρχει και η προηγούμενη έκδοση στην αρχική σελίδα.” Εννοεί τη συλλογή με τα patches του UserXP. Και εμένα μου κάνει κολλήματα το whyred. Θα δοκιμάσω χωρίς το module και μετά χωρίς τα patches να δω αν βελτιωθεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από thanfun: “Αύξηση του κατώτατου ορίου (κατώφλι) αυτόματης ρύθμισης φωτεινότητας οθόνης Αν σας ενοχλεί που σε χαμηλό φωτισμό η οθόνη αυτόματα ρυθμίζει τον φωτισμό της στο 0 και σας φαίνεται υπερβολικό (ειδικά αν λόγω ηλικίας σαν έμενα τα ματάκια σας ε δεν είναι και γερακίσια...χαχα) τότε δείτε αυτό (google translate) Min_auto_brightness 4pda.ru προσοχή στις οδηγίες που αναφέρονται στο παραπάνω link και μόνο για MIUI 10 ευχαριστίες εκεί...ίσως καλύτερα να βάλετε το αρχειάκι από το zip …

• V10 Themes

ilmas - - V10 Themes

Μήνυμα

Το θέμα του @kouskous δουλεύει μια χαρά σε Note 5! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ilmas: “Καλησπέρα! Μετά την εφαρμογή των patches, όταν ενεργοποιώ το night mode, κατά την κλήση δε διακρίνεται το όνομα του καλούντος ή καλούμενου, επειδή παίρνει μαύρο χρώμα και το φόντο είναι επίσης πολύ σκούρο. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; ” Μήπως έχεις βάλει άλλο θέμα από το Default ? ” Το default θέμα έχω. Όταν πέρασα την 9.2.21 δούλευε κανονικά. Με το πέρασμα των patches έγινε μαύρο το όνομα. Αναγκαστικά δεν έχω night mode. Υπομονή ως το Σάββατο μήπως…

• Καλησπέρα! Μετά την εφαρμογή των patches, όταν ενεργοποιώ το night mode, κατά την κλήση δε διακρίνεται το όνομα του καλούντος ή καλούμενου, επειδή παίρνει μαύρο χρώμα και το φόντο είναι επίσης πολύ σκούρο. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ilmas - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από UserXP: “Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 9.2.21 ("πηδήξαμε" την έκδοση 9.2.14 λόγω προβλημάτων). Σας ευχαριστώ παιδιά.” Εμείς ευχαριστούμε και χαιρόμαστε που είσαι καλά, τα patches είναι δευτερεύον θέμα! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλομάθαμε με τα patches του @UserXP και το τηλέφωνο μου φαίνεται φτωχό χωρίς αυτά. Σκέφτομαι να επιστρέψω στην 9.1.24 και να αναβαθμίζω μόνο όταν υπάρχουν patches. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε whyred όλα καλά. Ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ilmas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν δουλεύει στο whyred η αριθμομηχανή , κάνει συνέχεια FC...” Στο δικό μου whyred λειτουργεί κανονικά, τι συμβαίνει άραγε; Το μόνο πρόβλημα ήταν το γνωστό με το ξυπνητήρι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk