Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.

• RE:

ilmas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από XDimension: “Εχει κάποιος άλλος θέμα με το calculator ? Με το χθεσινο update σταμάτησε να λειτουργεί. Στην απλή xtrv” Σε Note 5 (whyred) λειτουργεί κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ipankas: “Όλα καλά σε whyred. Εμείς dark mode δεν έχουμε; ” Είναι στις επιλογές προγραμματιστών (night mode). Λειτουργεί σε επαφές, sms και συλλογή. Ελπίζω να επεκταθεί και αλλού (ρυθμίσεις, πχ).

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Giannisagal: “καλημερα....μπορει καποιος να μου πει που ειναι η ρυθμιση στα μυνηματα για τους 160 χαρακτηρες ????” Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων/Χρήση GSM αλφάβητου. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την 9.1.24 υπάρχει πρόβλημα στα σκούρα Παράθεση από mplevris: “Παράθεση από ilmas: “Παράθεση από mplevris: “Επειδή το dark mode είναι σε δοκιμαστική φάση ακόμα όποιος θέλει ας κατεβάσει αυτό το θέμα το οποίο είναι για μένα το καλύτερο dark που έχω δοκιμάσει Ορίστε ένα θέμα που μπορεί να σας αρέσει: Stock [Black Mode]! Συνδέσμος: -小米主题商店 ” Οι ρυθμίσεις σου φαίνονται κανονικά δηλαδή; Χωρίς λευκές γραμμές; Σε note 5 και με αυτό το θέμα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα, όπως έγραψα παραπάνω.Στάλθηκε από …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mplevris: “Επειδή το dark mode είναι σε δοκιμαστική φάση ακόμα όποιος θέλει ας κατεβάσει αυτό το θέμα το οποίο είναι για μένα το καλύτερο dark που έχω δοκιμάσει Ορίστε ένα θέμα που μπορεί να σας αρέσει: Stock [Black Mode]! Συνδέσμος: -小米主题商店” Οι ρυθμίσεις σου φαίνονται κανονικά δηλαδή; Χωρίς λευκές γραμμές; Σε note 5 και με αυτό το θέμα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα, όπως έγραψα παραπάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βρήκα ένα bug στην 9.1.24, στις ρυθμίσεις στα σκούρα θέματα οι τίτλοι γίνονται λευκοί και δε διακρίνονται (σε whyred). Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε whyred όλα δείχνουν καλά! Ευχαριστούμε!

• Παράθεση από maikmaik: “Παιδιά σε whyred δεν μου λειτουργούν τα δεδομένα. Είναι μόνο σε μένα ή το έχει και άλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε εμένα λειτουργούν κανονικά (whyred). Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Kingerion: “Παράθεση από ilmas: “Παράθεση από Kingerion: “καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος εδω μετά από πολλά χρόνια Samsung πήρα ένα Xiaomi redmi note 6 Pro το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω μέχρι στιγμής είναι με το Titanium Backup δεν δεν μου αναγνωρίσει το φάκελο που έχω κάνει backup τα αρχεία πάλι με Titanium Backup από SD cart , μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ? ” Κατ' αρχάς, πρέπει να έχεις τελευταία έκδοση του Titanium (8.2 έχω εγώ). Κι εγώ από samsung μετέφερα όλα τα backups στ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Kingerion: “καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος εδω μετά από πολλά χρόνια Samsung πήρα ένα Xiaomi redmi note 6 Pro το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω μέχρι στιγμής είναι με το Titanium Backup δεν δεν μου αναγνωρίσει το φάκελο που έχω κάνει backup τα αρχεία πάλι με Titanium Backup από SD cart , μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?” Κατ' αρχάς, πρέπει να έχεις τελευταία έκδοση του Titanium (8.2 έχω εγώ). Κι εγώ από samsung μετέφερα όλα τα backups στην sd με το titanium. Πας στις προτιμήσεις, Θέσ…

• @UserXP, δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με το patch για τα θέματα. Χωρίς αυτό τα θέματα δουλεύουν μια χαρά. Οταν το περνάω, μου τα γυρίζει όλα κινέζικα!

• Παράθεση από flowin_through: “Δεν το πιστεύω ότι επανέφεραν τη σαχλαμάρα με τα toggles που από 5αδα, γίνονται 4αδα όταν τα κατεβάσεις όλα. Και έλεγα ότι δόξα το θεό το κατάργησαν αυτό το εντελώς αχρείαστο πράγμα.. Η δήθεν απόκρυψη του notch τραγική ” Πήγαινε Ρυθμίσεις/Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης/Quick Settings layout και βάλε compact.

• Παράθεση από hajis: “Σε συσκευή Mi 8 μου έβγαλε error στο download μέσα από το android όταν ολοκληρώθηκε . Επίσης όταν πάω να την κατεβάσω ξανά μέσα από τα settings moy βγάζει το κουμπί install , αν το πατήσω με πάει στο recovery αλλά βγάζει ένα πολύ γρήγορο error και δεν βλέπω τι γράφει . Επίσης πιο είναι το path που κάνει download την rom για να την βρω μέσα από το es file manager ” Είναι στην εσωτερική μνήμη, στον φάκελο Download. Μάλλον το zip δεν κατέβηκε σωστά και πρέπει να το ξανακατεβάσε…

• Σε note 5 όλα δείχνουν καλά. Ευχαριστούμε!

• Παράθεση από UserXP: “Ναι, η "Εμφάνιση ονόματος παρόχου" με ενεργή οθόνη, δεν δουλεύει εδώ και μερικές εκδόσεις.Σήμερα, βρήκα λίγη όρεξη και το διόρθωσα. Εδώ link με την νέα έκδοση που υποστηρίζει την "Εμφάνιση ονόματος παρόχου". Όποιος θέλει μπορεί να τσεκάρει. [Μόνο για όσους έχουν ήδη βάλει τo patch - ΜΟΝΟ για την έκδοση 9.1.3] ” Το όνομα παρόχου σε 9.1.3 εμφανίζεται κανονικά τώρα!

• Παράθεση από UserXP: “@ilmas μια που το παρατήρησες, εδώ θα βρείτε ένα μικρό update, που δίνει τη δυνατότητα για (μέχρι) 7 στήλες για τους διακόπτες (και στη μία και σε όλες τις γραμμές). Μπορούν να φτάσουν μέχρι και 8 (!!!) για όλες τις γραμμές, αν επιλέξετε σαν layout το Compact. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60572/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60573/ Υποκλίνομαι, @UserXP !!! Αυτό που δε λέει να δουλέψει είναι η εμφάνιση ονόματος παρόχου στην αρχική οθόνη...

• Με τη νέα ρύθμιση της 9.1.3 "Quick settings layout-Compact" και τα patches του @UserXP έχουμε 7 toggles σε κάθε σειρά!

• Παράθεση από chrispsil: “Πέρασα και εγώ με τη σειρά μου τη νέα έκδοση και υπάρχει μονίμως το εικονίδιο των θεμάτων στην γραμμή ειδοποιήσεων. Έκανα πολλαπλά reboot αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς πως να το διορθώσω; ” Κλείσε τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής.

• Σε Note 5 όλα καλά. Ευχαριστούμε!