Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-108 από 108.
-
Υπάρχει τρόπος να φαίνεται σωστά η ημερομηνία (αντί για Σαββάτο, 5 Ιανουάριος να λέει Σάββατο 5 Ιανουαρίου); forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60542/
-
V10 Themes
ilmas - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Έχετε να προτείνετε κάποιες γραμματοσειρές που να δουλεύουν και με τα ελληνικά; Έχω βάλει την Rosemary που έχω και στο S8 αλλά την βαρέθηκα και λέω να αλλάξω. Η Bensen είναι πολύ καλή που βρήκα εγκατεστημένη μέσα σε θέμα αλλά έχει προβλήματα. ” Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ τη Bauhaus ITC που θεωρώ πολύ καθαρή, ξεκούραστη και ευανάγνωστη. Θέλει εγκατάσταση ως θέμα με την εφαρμογή ifont.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60464/ Πολύ καλή και η Ubuntu-R. forums.…
-
Σε Note 5 whyred περάστηκε χωρίς προβλήματα. Ευχαριστούμε και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!
-
Ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά!!! Θα βγουν νέα patches για την 8.12.20; Βέβαια, λόγω ανυπομονησίας πέρασα τα patches 8.12.13 στην 8.12.20 και δε βλέπω κάποιο πρόβλημα.
-
Σε Note 5 whyred περάστηκε η XTRV 8.12.20 πάνω στην 8.12.6, όλα άψογα!
-
Παράθεση από gung: “Το πέρασα και δεν μου ανοίγει το Titanium ” Κι εμένα την πρώτη φορά δεν το άνοιξε αλλά μετά από επανεκκίνηση δούλεψε κανονικά. Επίσης πρέπει να έχεις την έκδοση 8.2 του titanium που είναι συμβατό με oreo.
-
Εχει δοκιμάσει κάποιος custom kernels σε XTRV dev σε Note 5; Υπάρχουν στο XDA κάποιοι που αναφέρουν συμβατότητα με MIUI 10 αλλά φοβάμαι τη δοκιμή.