Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
Παράθεση από SO69: “Παράθεση από @l3x1k0: “Το σκέφτηκα και τελικά μάλλον θα το πάρω για να το κάνω bridge με το ZTE ZXHN H168N 3.1. VDSL2 Modem/Router που μου έδωσε η wind για το vdsl που περιμένω να ενεργοποιηθεί την Τρίτη. Δεν πάει άσχημα στο ασύρματο αλλά επειδή πιστεύω ότι θα τα παίξει από τις πολλές συνδέσεις λέω πως είναι μια καλή ευκαιρία να το χτυπήσω. Όπως προανέφερα το θέλω να διαχειρίζεται τη σύνδεση αποκλειστικά αυτό και το ΖΤΕ απλά να λειτουργεί ως modem. Είναι δυνατό αυτό; Αν ναι b…
-
Το σκέφτηκα και τελικά μάλλον θα το πάρω για να το κάνω bridge με το ZTE ZXHN H168N 3.1. VDSL2 Modem/Router που μου έδωσε η wind για το vdsl που περιμένω να ενεργοποιηθεί την Τρίτη. Δεν πάει άσχημα στο ασύρματο αλλά επειδή πιστεύω ότι θα τα παίξει από τις πολλές συνδέσεις λέω πως είναι μια καλή ευκαιρία να το χτυπήσω. Όπως προανέφερα το θέλω να διαχειρίζεται τη σύνδεση αποκλειστικά αυτό και το ΖΤΕ απλά να λειτουργεί ως modem. Είναι δυνατό αυτό; Αν ναι bridge δεν λέγεται; Επίσης θα το προτιμούσα …
-
Καλή μου επιτυχία
-
Ελπίζω να σου την άλλαξαν τσάμπα γιατί έχει 3 μήνες εγγύηση η σιμ. Sent from my LT30p using Tapatalk
-
Παράθεση: “Παράθεση από daplum: “παιδια εγω την πατησα....fake track....αλλα τωρα θα μου το στειλει σε λιγο που θα βγει...... :evil:” Εννοείς πως για έσενα μιλάει ο Billys, για αγορά από το minideal ? Γενικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή με όλα αυτά τα ηλήθια e-shops που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καπαρώσουν τα χρήματά σας χρησιμοποιώντας παραπλανητικές διαφημίσεις. Και πιστέψτε με είναι πολλά τα άτομα που παρέλαβαν μαϊμούδες (Αντίγραφα).” Το minideal πάντως είναι πολύ αξιόπιστο και με καλ…
-
iPhone 5s
@l3x1k0 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίμαστε όλοι αντροιντάκιδες... Sent from my LT30p using Tapatalk 4