Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.

• απλά για να ξανα προσπαθησω πρέπει να dim η οθόνη γιατί το power buttom πιανει μόνο για ξυπνάει την οθόνη. αλλα ακόμη γιοκ παρατηρώ ότι το χρώμα οπως αλλάζει είναι λίγο πιο αριστερα απο εκει που είναι το δαχτυλό μου, που τηλ για να ζητησω δαχτυλο delivery.....

• καλή φάση με βλέπω μέχρι το πρωί...

• Παράθεση από Bodai: “Κανε αργα και σταθερα swipe με το δακτυλο (απο τα αριστερά προς τα δεξιά) και θα ξεκλειδώσει και συνεχίζεις ” το έκανα γιατί αλλάζει χρώμα το μήνυμα. αλλά όταν παω στο τέλος τίποτα. λες να φορτωνει ακομα, 10λεπτο περασε σιγουρα

• Παράθεση από Bodai: “@sarisa φλασαρισε το twrp με την fastboot flash receovery redminote2_twrp.img Τις περισσότερες φορες αποτυγχάνει αυτό το προσωρινο boot σε twrp ” το έκανα και μπόρεσα να επιλέξω το αρχείο για install, έβγαλε μήνυμα ότι το αρχείο για md5 δεν υπάρχει. έγραψε ενα done και τώρα έχω μαύρη οθόνη με το μήνυμα swipe right to Unlock αλλά τίποτα πιο πέρα. εκεί παγωμένο είναι.. any idea???forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11095/

• ΚΑΙ πήγαν όλα οκ??? εύκολο?? θα το δοκιμάσω αλλά να βάλουμε την μικρή πρώτα για ύπνο γιατί δεν νομίζω να γίνει αλλιώς.

• αυτό πως γίνεται????

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11094/ προχώρησε η διαδικασία με άλλο ΜΙsuite.\δεν κάνει rebootμονο του. το ξεκινάv σε recovery mode. ίδιο menu και πριν την διαδικασία και στο install update.zip βγάζει μήνυμα install update.zip failed. update.zip is corrupted. σημείωση ότι το μενου πριν τις εντολές fastboot boot redminote2_twrp.img και μετα ειναι ιδιο στο recovery mode. μήπως δεν μπηκε το twrp??? το αρχείο πρέπει να ονομάζεται κάπως???

• έχουμε νέα. κατέβασα ακόμη μία έκδοση MI και έτρεξα adb devices Και μου έβγαλε το παρακάτω?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11093/

• ειχα ακολυθήσει άλλο οδηγό μέχρι τώρα. τον Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2

• παω για αυτο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• τιποτα, ζηφος,

• μηπως φταίει το ότι παρά τους drivers δεν αναγνωρίρτηκε τελικά από το σύστημα?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11091/

• τζίφος παιδιά, δεν έπαιξε, ολα καλά αλλά μετά το adb devices δεν μου αναγνώρισέ καμια συσκευή. το ξαναέτρεξα αλλά πάλι tipota. καμιά ιδέα??? 4800-command-jpg Τώρα πρέπει να πάμε στον φάκελο που είναι το ADB. Πληκτρολογούμε λοιπόν την διαδρομή του φακέλου που στην δική μου περίπτωση είναι στο C:\adb. Έτσι λοιπόν γράφουμε cd C:\adb και δίνουμε enter. 4801-command2-jpg

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από sarisa: “ τώρα αν δεν πιάσει θα με πιάσουν άλλα απο τα νεύρα. ευχαριστώ και θα ενημερώσω για το τι και πως ” Έχε υπόψη ότι βγαίνει αυτές τις ημέρες η stable 7.2, άμα είναι να περιμένεις λίγο και να περάσεις κατευθείαν αυτή. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” ας πιάσει μία φορά και μετά το ξανακάνω. αν και εφόσον λειτουργήσει μπορεί να μην ξανα ασχοληθώ (εύχομαι)

• Καταρχήν ευχαριστώ για τα post. διάβασα τι διάβασα και σήμερα το βράδυ μόλις κοιμηθεί η μικρή θα δοκιμάσω τις οδηγίες από εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…CF%84%CE%BF-RedMi-Note-2/ μου φαίνεται βατή η μέθοδος. με την ROM από εδώ. xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365 έχω είδη κατεβάσει τα αρχεία και θα δούμε...... τώρα αν δεν πιάσει θα με πιάσουν άλλα απο τα νεύρα. ευχαριστώ και θα ενημερώσω για το τι και πως

• έχει το MIUI 66.77.33.00 και είναι αγορασμένο από minideal. Διαβάζω διαβάζω αλλά κάποια δεν τα καταλαβαίνω. Τι είναι το TWRP και ποια η διαφορά με CWM? Για αναβάθμιση πρέπει να τα έχω εγκατεστημένα??? αυτά ζητάνε root access? το κλειδωμένο τηλ έχει σχέση με την πρόσβαση root? πως την παίρνεις αυτήν την πρόσβαση. Για αναβάθμιση πρέπει το τηλ να είναι ξεκλείδωτο? Αν ναι πως γίνεται αυτό??? O bootloader που κολλάει σε όλα αυτά??? και η ROM είναι η έκδοση λογισμικού που τρέχει το τηλ. αυτή αν το κατ…

• Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. έχει μια βδομάδα που το παρέλαβα αλλά έχει θεματάκια και πρέπει να φταίει η ROM.Έχω κατεβάσει ROM αλλά δεν μπορώ να τις εγκαταστήσω. αυτόματη αναβάθμιση δεν κάνει. Πάω στις τελίτσες να επιλέξω το αρχείο που το έχω στη εσωτερική μνήμη, δεν με αφήνει (αν κατάλαβα είναι κλειδωμένο το bootloader) Ανοίγω την συσκευή σε recovery mode και επιλέγω την ROM που την έχω ονομάσει install.zip μου λέει corrupted file. πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση την ROM Που κατεβάζω. please help …