Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 143.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από SoNik+: “Παράθεση από Vasilis Kissas: “Γεια σας. Έχω το mi 6, 9 μήνες και και είναι εξωτερικά λες και το αγόρασα χτες. Το προσέχω και το καθαρίζω κάθε μέρα από σκόνες κλπ. Μια φορά μού έπεσε μονο. Χτες δυστυχώς όμως, παρατήρησα μια πολύ επιφανειακή γρατζουνιά στο πίσω μέρος. Στην γυάλινη πλάτη. Ίσως είναι από το πέσιμο προ ημερών, ή είναι από το κουνημα πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι (στις γωνιές του τραπεζιούμαλλον βρήκε). Στεναχωρηθηκα αρκετά επειδή έχασε την γυαλαδα του από πίσω. Υπ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Όχι, ανταλλακτική πλάτη για το κινητό σου. Σε περίπτωση που θέλεις να την αλλάξεις για να μην έχεις γρατζουνιά...” Γυαλινη; Και ποιος θα μού την αλλάξει οεο; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Φίλε Βασίλη αν σε ενοχλεί η γρατζουνιά πάρα πολύ ψάξε να βρεις και αγόρασε πίσω καπάκι από το παρακάτω λινκ xiaomi 6 mi6” Τι είναι αυτό; Στυλ θήκη; Κάτι σε ανταλλακτικό δεν υπάρχει; Το είχα σα παιδάκι το πρόσεχα πολύ. Και λυπήθηκα όταν το έπαθε αυτό Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σας. Έχω το mi 6, 9 μήνες και και είναι εξωτερικά λες και το αγόρασα χτες. Το προσέχω και το καθαρίζω κάθε μέρα από σκόνες κλπ. Μια φορά μού έπεσε μονο. Χτες δυστυχώς όμως, παρατήρησα μια πολύ επιφανειακή γρατζουνιά στο πίσω μέρος. Στην γυάλινη πλάτη. Ίσως είναι από το πέσιμο προ ημερών, ή είναι από το κουνημα πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι (στις γωνιές του τραπεζιούμαλλον βρήκε). Στεναχωρηθηκα αρκετά επειδή έχασε την γυαλαδα του από πίσω. Υπάρχει τρόπος να το επισκευάσω; Στάλθηκε από το MI 6 …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από z953rr: “Το budget πάει για mix 2s.τι να το κάνει το mi6?τσάμπα θα πάει.μεχρι 150 δίνει το γαϊδούρι” Γαϊδουράκι δηλαδή . Χαχα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κινητό για την παντοφλα
ΜήνυμαΑφού το γαϊδούρι πληρώνει, έχει λεφτα για το mi 6 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giovan: “Θεωρώντας ότι το πρόβλημα με τα sms είναι σημαντικό και απαράδεκτο για κινητό-ναυαρχίδα, (πρόβλημα που δε συνάντησα ποτέ, ούτε και στα πιο παλιά και φθηνά), αποφάσισα να το πάω πίσω. Στο service του Plaisio κάνανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έβαλε ο υπάλληλος στο τηλ. μία επαφή (το κινητό του) και έστειλε sms. Το πρόβλημα παρέμενε. Μου το άλλαξαν με άλλο. Πίστευα ότι έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν. Στο σπίτι διαπίστωσα ότι και το καινούριο είχε το ίδιο θέμα. Το πρόβλημ…
-
Γεια σας . Εχω θέμα με τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής Mi fit. Ενώ έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από την εφαρμογή, μου πετάει συνέχεια ειδοποιήσεις και είναι σπαστικό . Τι να κάνω ; 3fdddff9251d39a9eba4dc205ae0f8c1.jpg598ca4f027278b56e5ca95e6c8bfed9b.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Το θέμα είναι να μην πετάξει κάποιος όταν και κάτω έχει μποφόρ. Σαφώς αν κάτω έχει 1-2 μποφόρ πάνω δεν θα έχει 5 :P” Εντάξει. Το ανέφερα γιατί είχαμε μια ανάλογη συζήτηση εδω λίγες μέρες πριν Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περί drones
ΜήνυμαΠριν λίγο μίλαγα με έναν φυσικό και που ασχολείται με μετεωρολογια. Κάτι που είδαμε πει παλιά ότι αν έχει κάτω στο έδαφος 1-2 μποφόρ και ότι πάνω ψηλά στον αέρα στα 300 μέτρα δεν γίνεται να έχει μεγάλη διαφορά. Θυμάστε; Το επιβεβαίωσα. Σας παραθέτω την απάντηση: " Βασίλη καλησπέρα. Λοιπόν, κατά κανόνα, αν δεν έχεις καποια ιδιαίτερη ορογραφία, τότε στα 300 μετρα από τη θάλασσα σε ύψος, έχεις ελάχιστες διαφορές στην ένταση του ανέμου. Η μόνη περίπτωση να έχεις μια καπως πιο σοβαρή διαφορά είναι σε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Τίποτα φίλε Δεν βρήκα κάτι δυστυχώς γι'αυτό σου είπα να δεις το manual αλλά τώρα που το βρήκα και αυτό δεν βλέπω να λέει κάτι, ούτε στο site αναφέρει τίποτα. Αφού όμως η DJI στα phantom και mavic βάζει όριο στα 10 m/s όπως και στο οκτακόπτερο που έδειξα παραπάνω, δεν νομίζω το Mi drone να έχει παραπάνω όριο. Εννοείται ότι σε όλα υπάρχει όριο ακόμα και στα κανονικά αεροπλάνα όπως είπες Άσχετο με αυτό πάντως επειδή τα τόσα ηλεκτρονικά που έχουν πάνω τους βοηθούν μεν αλλά μπορε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Σε τετρακόπτερα σαν το δικό σου απ'όσο είδα ο κατασκευαστής στο manual λέει να μην πετάς με 10 m/s (36 km/h, 5 μποφόρ) και πάνω, ρίξε μια ματιά και στο manual να δεις τι λέει για το Mi drone που έχεις εσύ αν και πιστεύω τα ίδια θα λέει. Οπότε αυτό είναι το όριο. Στον εξομοιωτή θα δεις ότι και με 8 m/s αέρα δεν προσγειώνεται μόνο του (αυτό λογικά στη πραγματικότητα δε νομίζω να ισχύει, εκτός φυσικά αν ψηλά είναι παραπάνω) και δεν είχα απόλυτα τον έλεγχο ορισμένες φορές (αναγκ…
-
Περί drones
ΜήνυμαΈχουμε κάποιο τελικό συμπέρασμα μεχρι πόσο άνεμο μπορούμε να πετάμε με ασφάλεια ένα drone? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk