Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 143.
-
Προβλήματα λογισμικού
ΜήνυμαΤο ίδιο τηλέφωνο έχω κι εγώ και με τη νέα αναβάθμιση έχω θέμα με το δακτυλικό αποτύπωμα. Σα να έγινε λίγο αργότερα μου φαίνεται και μοιάζει και πρόβλημα στο software. Επίσης σα να κολλάει λίγο το τηλέφωνο αμέσως μετά την αναβάθμιση σε 8.0 Oreo. Τώρα με την εφαρμογή που αναφέρεις δεν ξέρω. Ούτε πριν μού έπαιζε εμένα . Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τώρα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις αυτό που εσύ ο ίδιος ανέβασες ή πράγματι δεν καταλαβαίνεις Να στο θέσω λίγο διαφορετικά, ως προς τον τρόπο που πρέπει να το διαβάσεις: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51608/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51609/” Αντικείμενο που κοστίζει 38€ απαλλάσσεται από εσωτερικούς δασμούς (15€) ή όχι; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “22 όταν είναι από κατάστημα σε ιδιώτη 45 όταν είναι από ιδιώτη σε ιδιώτη” Λέει καθαρά : από 45-150€ απαλλάσσονται από δασμούς... Μεταξύ μας κοροιδευομαστε; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “ΕΛΤΑ > Ιδιώτες > Αλληλογραφία & Δέματα > Εκτελωνισμός” Αυτό το βρήκα. Αλλά λέει 22 ή 45. Αυτό δεν βοηθάει 02e869c8e8c85a26118334f0d8b6ac11.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στα χέρια σου να το πάρεις και το επιστρέψεις αμέσως άθικτο νομίζω ότι σου επισύρουν τα χρήματα οι Κινέζου. Πάντως είχα διαβάσει κάπου ότι για τέτοια μικρή τιμή δεν ισχύει το 15αρι για έξοδα εκτελωνισμου. Μπορείς να μού βρεις πού το λένε αυτό στα ΕΛΤΑ γιατί δε το βρίσκω πουθενά; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω... :?” Θα ρωτήσω την Κινέζα τώρα. Αφού θα τους επιστραφεί το προϊόν άθικτο και κλειστό στο κουτί του. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Victhor: “@Vasilis Kissas τι εννοείς δεν φαίνεται?” Από την εφαρμογή tapatalk. Εντάξει όμως, μπήκα από λάπτοπ στο site και το βρήκα. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Victhor: “Παράθεση από Vasilis Kissas: “μποτες 35€ και σταμάτησαν τελωνείο με ali express statard. Γαμωτη τους. Έχει κάποιος το email από το τελωνείο να τους στείλω αποδειξη; ” Athens Customs Phone: (+30) 2103538103-4 E-Mail: customs@elta-net.gr / geta@elta-net.gr” Δεν φαίνεται το email Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν σε ειδοποίησαν αυτοί; Κάτι πρέπει να σου έρθει.” Αύριο λογικά θα με πάρουν τηλέφωνο. Αλλά αν δεν με πάρουν ; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν σε ειδοποίησαν αυτοί; Κάτι πρέπει να σου έρθει.” Αύριο λογικά θα με πάρουν τηλέφωνο. Αλλά αν δεν με πάρουν ; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “:lol: Απάντησες μόνος σου και είπες στην ουσία τα ίδια με αυτά που σου είπα. Αυτό εννοώ όταν λέω το"φουσκώνει" ο αέρας, χάνει το υψόμετρό του Σαφώς στον άξονα Χ θα έμενε σταθερό, drone είναι! Μια χαρά ήταν στα 4 μποφόρ αλλά σκέψου να είσαι πολύ ψηλά και με μια ριπή αέρα -που είπε και ο φίλος παραπάνω- τι θα γίνει, δηλαδή τα 4 μπορεί να γίνουν και παραπάνω. Σε δυνατούς ανέμους ξέχνα το :)” Σαφώς. Πάνω μπορεί να έχει και 6 και 7. Πάντα προσέχω. Βρήκα και εφαρμογή στο κινητό με…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Σαφώς υπερβολικό γι'αυτό και το έβαλα Το τετρακόπτερό σου είναι σταθερού βήματος (fixed pitch), αυτό στα ελικόπτερα σημαίνει ότι δεν ελέγχονται μόλις αρχίσει να φυσάει, κατά κάποιο τρόπο τα "φουσκώνει" ο αέρας, και τα σηκώνει ψηλά μέχρι που τα χάνεις λόγω απόστασης ή αναγκάζεσαι να κόψεις το γκάζι και πέφτουν σαν τούβλα. Μπορεί τα drones να έχουν πολλά ηλεκτρονικά αλλά στο θέμα του αέρα δεν διαφέρουν από τα άλλα ελικόπτερα (σταθερού βήματος). Το μόνο που βοηθάει ένα drone στ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Ναι βρε εννοείται συζήτηση κάνουμε. Εντάξει με το καιρό πολλά συμβαίνουν και ειδικά με τον αέρα, οπότε δεν είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά γενικότερα αυτό που λες ισχύει αν έχει άπνοια δεν θα έχει πάνω 5 μποφόρ (τουλάχιστον σε λογικό ύψος). Το άλλο που μπορεί να συμβεί είναι να μην υπολογίσεις όσο θα έπρεπε τον αέρα και να το πετάξεις. Καλά το βίντεο με το αεροπλάνο δείχνει ξεκάθαρα το γιατί πρέπει να υπάρχουν κανόνες Και 2 βίντεο: πτήση drones με αέρα. youtube.com/…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Μπορεί ν'αλλάξει ο αέρας και αν το έχεις στείλει ψηλά ν'αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Μπορεί να περάσει ένα αεροπλάνο youtube.com/watch?time_continue=30&v=OlQsYPGtjTE” Συζήτηση κάνουμε. Αλλά σκέψου. Πόσο δραματικά μπορεί να αλλάξει ο αέρας εκεί που όλα είναι ηρεμα (1 μποφόρ πχ) και τα προγνωστικά καιρού δίνουν τέλειο καιρό. Τεσπα. Μπορεί να είναι κι έτσι όπως λες. Πάντως με το αεροπλάνο έχεις δίκιο. Πολύ επικίνδυνα πράγματα αυτά. Αλλά στα 50 μέτρα δεν πετάνε :). Μόνο όταν προσγε…
-
Περί drones
ΜήνυμαΠεριμενε ρε συ. Όταν στο " έδαφος " έχουμε ανέμους το πολύ 2 μποφόρ και καθόλου ριπές, υπάρχει περίπτωση στα 50 μέτρα ύψος από σενα, να φυσάει πιο δυνατά και να κάνει ριπή γύρω στα 5-6 μποφόρ;