Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 143.

• Περί drones

Vasilis Kissas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

πες μας ποια είναι η σελίδα αυτή

• Περί drones

Μήνυμα

οταν λέτε λογισμικό; Λογισμικό του Drone ή τι app στο κινητό ;

• Περί drones

Μήνυμα

ηρεμια παιδιά . Διαβάστε και πιο πάνω και όλα τα μηνύματα.

• Περί drones

Μήνυμα

@derveni το ξέρω ότι μου γνώρισες τους καλύτερους και δεν πάω να γίνω εχθρός με κανεναν. Απλά ζήτησα λίγο θετική ενέργεια. Περιμένουμε τα φώτα τους λοιπόν @8anos είμαι στην προπόνηση ακόμα και πάω σιγά και προσεκτικά και όχι σε κόσμο.

• Περί drones

Μήνυμα

Θα θέσω το εξής πρόβλημα: καλή συντήρηση drone, πτήση με χαμηλές ταχύτητες και καλές καιρικές συνθήκες, οπτική επαφή πάντα με το drone, μακριά από πλήθος κόσμου, και ηρεμες κινήσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πολύ δύσκολα και με λίγες πιθανότητες θα έχω πτώση και πάλι δεν θα κινδυνεύσει κανεις παρά μόνο η απώλεια του μηχανήματος άρα και μια μικρή οικονομική απώλεια. Σωστό ή λάθος;

• Περί drones

Μήνυμα

εντάξει. Ξεκίνησα να μαζεύω λίστα προβλημάτων για να έχουμε το νου μας. Όχι για να μας αποθαρρύνει να πετάμε. Κι όταν μπαίνεις στο αμάξι ξέρεις πόσοι κίνδυνοι υπάρχουν; Δεν σταματάμε να οδηγάμε πάντως. Τεσπα. Παρακαλώ να είμαστε λίγο πιο θετικοί γιατί θα μετανιώσω τη στιγμή που πήρα το drone

• Περί drones

Μήνυμα

Ε τώρα στον ουρανό σε ύψος 60-70 μέτρα τι μικρό να υπάρχει να μπλεχτεί.; ! Μόνο κανά πουλί

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

Vasilis Kissas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

@8anos εισαι πολύ καλός εσύ. Έλα στο άλλο νήμα που δημιουργήθηκε. Περι drones , λέγεται

• Περί drones

Μήνυμα

δεν βιάζομαι. Κουβέντα κάνουμε. @kostaskex καλό είναι να μας αναφέρεις μερικά περιστατικά που σου έτυχαν για να προσέχουμε κι εμείς οι "νέοι". Και βέβαια δεν παίζουμε με αυτά. Είχα ξαναγράψει ότι δεν πετάω πάνω από κόσμο. Για τοπία το πήρα

• Περί drones

Μήνυμα

@8anos ευχαριστώ . Ήσουν κατατοπιστικος. Επίσης άλλη μια πιθανότητα να πέσει ένα drone ειναι να μπλεχτεί κάτι στους έλικες. Συνεχίζουμε να φτιάξουμε τη λίστα. Α και κάτι που σκέφτηκα μόλις τώρα. Μια χρονιά ο πατέρας μου, είχε φτιάξει ένας τέλειο χαρταετό. Τον ανεβάσαμε και τον δέσαμε μετά σε έναν στύλο και στεκόταν εκεί μόνος του για ώρες. Κάτι επίκαιρο. Φανταστείτε τώρα ένα drone που φτιάχτηκε με μεγάλη προσοχή σε εργοστάσια και μετά από τόσες δοκιμές βγήκε στην αγορα. Αν είμαι ο άτυχος και "επ…

• Περί drones

Μήνυμα

ε ναι. Έβαλα 10% για τις πιο δυσοίωνες καταστάσεις . Ήταν υπερβολικό νούμερο αλλά βάζοντας και τα άλλα ποσοστά, ο συνολικός κίνδυνος μειώνεται κατά πολύ. Αν βάλουμε και αυτό που αναφέρεις, δηλαδή "την προσπάθεια μείωσης της ταχύτητας" και "την προσπάθεια αποφυγής πτώσης σε πλήθος όταν αντιληφθεις την πτώση", η πιθανότητα να "μπλέξεις" μειώνεται αισθητά. Μετά από πολλές ώρες χειρισμου και εμπειρίας, το ποσοστό αυτό τείνει στο 0. Οπότε όλα οκ. Θα ήθελα να ρωτήσω την ομάδα και να κάνουμε μια έρευνα…

• Περί drones

Μήνυμα

γεια σας παιδιά. Οσο αναφορά την πρόταση γάμου, πήγαν όλα τέλεια. Τώρα θέλω να παραθέσω μερικούς αριθμούς. Εγώ βάζω 10% πιθανότητα να πέσει το drone. Επίσης 5 φορές στις εκατό να πάω σε αρκετό κόσμο για 4-5 λεπτά για μια μικρή λήψη. Πού και εκεί δεν είναι ο κόσμος ο ένας πάνω στον αλλον. Εννοώ ότι υπάρχουν κενά και πολύ πιθανό να πέσει σε κενό αντί να βρει κεφάλι. Οπότε πείτε μου με μαθηματικούς τρόπους πόσο πιθανό είναι να "μπλεξω". Δεν διαφωνώ ότι θέλει προσοχή. Σαφώς και θέλει τεράστια προσοχ…

• Περί drones

Μήνυμα

απο τη μεριά που θα το κάνω είναι πρώτος όροφος. Περίπου στα 6 μέτρα γιατί είναι παλιό σπίτι. Δίπλα από το παράθυρό της, έχει ένα οικόπεδο αδομητο (χωρίς τίποτα μεσα). Θέλω να πω ότι είναι μια απλη πτήση. Ούτε καλώδια ούτε τίποτα. Απλά ρωτάω για το σίδερο του μπαλκονιού μήπως κάνει παρεμβολή. Ελπίζω να μην μπαίνει στο φόρουμ η κοπέλα μου και χαλάσει η έκπληξη. Αύριο θα έχει τέλειο καιρό. Θα σας καλέσω στον γάμο εννοείται =============== Φεβ 16th 2018, 12:56am =============== α και κάτι άλλο. Όχι…

• Περί drones

Μήνυμα

mi drone. Θέλω να κάνω πρόταση γάμου με το drone στο μπαλκόνι της αγαπημένης μου. Να το πλησιάσω στα 2 μέτρα από το μπαλκόνι ή θα έχω θέμα ;

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

Vasilis Kissas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

@kostaskex θα ήθελα πληροφορίες για την κάμερα του mi drone 4k. Στις πρώτες πτήσεις μου, ήταν λίγο στραβή ως προς τον ορίζοντα, η εικόνα . Περισσότερο από το αποδεκτό. =============== Φεβ 15th 2018, 3:59am =============== @asot μια ερώτηση να σου κάνω για το mi drone 4k αν ξέρεις. Στο κινητό όταν πετάω το drone, βλέπω την εικόνα που τραβάει η κάμερά του, αλλά σε ανάλυση μέτρια. Κάρτα δεν έχω βάλει ακόμα αλλά στον υπολογιστή θα φαίνεται τέλεια. Το θέμα είναι, αν μπορώ να κάνω κάτι έτσι ώστε εκείν…

• Τελωνειο, Mi Drone

Μήνυμα

@derveni ευχαριστώ

• Τελωνειο, Mi Drone

Μήνυμα

ευχαρίστως να σας ενημερώσω. Με πήραν τηλέφωνο από το τελωνείο ένα πρωί. Αλλά κοιμόμουν και δε το σήκωσα . Τους έπαιρνα τηλέφωνο όλο το πρωί και δεν έβγαζα γραμμή με τίποτα. Σε μια στιγμή τρώω φλασιά ότι είχα έναν συμμαθητή στο γυμνάσιο που ο πατέρας του ήταν εκτελωνιστης στον Πειραιά. Υπέθεσα ότι θα ξέρει κάποια πράγματα. Μίλησα καπάκι με αυτόν τον άνθρωπο και μου σύστησε έναν φίλο του καλόν . Εκτελωνιστης στο αεροδρόμιο. Βρήκα την τύχη μου σκέφτηκα. Τον πήρα τηλέφωνο. Μου ζήτησε την απόδειξη α…

• Τελωνειο, Mi Drone

Μήνυμα

δεν πειράζει. Έκανα την πρώτη πτήση μου χτες!!!!!! Όποιος θέλει να του πω τι έγινε τελικά

• @Sakis Teleios μίλησα με δικό μου άτομο εκτελωνιστή στο αεροδρόμιο. Πήγε και "καθάρισε" μου είπε. Θα μου βάλουνε καπέλο μάλλον αλλά δε με νοιάζει. Απλά να ξεκολλήσει ήθελα. Βέβαια περασαν 30+ ώρες και ακόμα. Μακάρι μέχρι το βράδυ να έχει βγει από κει γιατί ....

• @Sakis Teleios σε πόσες ώρες βγήκε από την κατάσταση "απαιτείται paypal" και τι έκανες όταν σου έγραψε αυτό το μήνυμα ;