Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 143.

• κατάλαβα. Περιμένω αυριο τηλέφωνο. Έστειλα δικό μου εκτελωνιστή να πάει να δει τι γίνεται γιατί στο τηλέφωνο δεν απαντάνε

• Ποιο είναι το email τους ; Και τελευταία κάπου διάβασα ότι όσο και να κάνει το προϊόν , τα ποσά εκτελωνισμου είναι στάνταρ. Δεν πάει ποσοστιαία απλά αν είναι πάνω από 200€ ας πούμε έχει μια τιμή κλπ κλπ

• Τελωνειο, Mi Drone

Vasilis Kissas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

απόδειξη αγοράς και απόδειξη χρεωστικής αναγράφουν διαφορετικό ποσό =============== Φεβ 6th 2018, 12:00pm =============== με πήραν το πρωί τηλέφωνο από το τελωνείο και δε πρόλαβα να το σηκώσω. Τώρα που τους παίρνω 200 τηλέφωνα , δε το σηκώνουν ή μου το κλείνουν. Έμπλεξα με τελώνες και Φαρισαίους.

• σταματησε δέμα μου στο τελωνείο. Με κάλεσαν το πρωί από το 2103538122 και δεν μπόρεσα να το σηκώσω. Τώρα τους πήρα 10 τηλέφωνα και δε το σηκώνουν. Τι γίνεται αν δεν μπορέσω να μιλήσω μαζί τους καθόλου; Γυρνάει πίσω το δεν και χάνω τα λεφτά μου;

• Τελωνειο, Mi Drone

Μήνυμα

Αν φανηκα επιθετικός δεν είχα τέτοια διάθεση. Ζητάω συγγνώμη αλλά δεν ήμουν επιθετικός όπως νομίζεις. Λέω να επικεντρωθούμε στο θέμα λοιπόν. Να πάω από τα ΕΛΤΑ οπότε; Να πάω να ρωτήσω

• Τελωνειο, Mi Drone

Μήνυμα

πού εγινα επιθετικός. Δηλαδή όταν λες "παρακαλώ" δεν θεωρείται ευγένεια; Απλά είδα μια ειρωνική τάση πριν γι'αυτό. Οπότε περιμένω το δέμα στη πόλη μου και μόλις πάω στο κοντινό κατάστημα τότε πρέπει να έχω την απόδειξη αγοράς μαζί μου και όλα οκ;

• Τελωνειο, Mi Drone

Μήνυμα

Και πού την στέλνω; Παρακαλώ σε αναλυτικές απαντήσεις. Όποιος πραγματικά ξέρει και έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Έχω φρικαρει και απαντήσεις του στυλ, "θέλει την απόδειξη θέλει" δεν βοηθάνε. Αφού το γράφω στο αρχικό μου ποστ. Θέλουν την απόδειξη. Το ξέρουμε αυτό. Παρακάτω. Τι ενέργειες κάνω τώρα; Ξέρει κάποιος ακριβώς;

• Τελωνειο, Mi Drone

Μήνυμα

δεν πλήρωσα με paypal .

• Τελωνειο, Mi Drone

Μήνυμα

γεια σας. Μπαίνω στην εφαρμογή των ΕΛΤΑ και μου γράφει : αναμένεται απόδειξη αγοράς. Τι κάνω; Στέλνω κάπου την απόδειξη αγοράς από το μαγαζί που αγόρασα το mi drone?

• MIUI 9.1

Vasilis Kissas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

οκ thanks. Σε κάποιον την είδα. Γι'αυτό

• MIUI 9.1

Μήνυμα

mi 6 έχω

• MIUI 9.1

Μήνυμα

a

• MIUI 9.1

Μήνυμα

Καλη χρονιά σε όλους. Ξέρει κανείς γιατί δεν μου έχει έρθει ακόμα ενημέρωση στο κινητό μου για την έκδοση MIUI 9.1 ?

• Σήμερα ήρθε και το δικό μου ρολογακι. Αλλά ξεσυνδεετε μόνο του από το mi fit κι ας είναι κοντά με το κινητό mi6

• Νημα ξέρω τι σημαίνει. Κοιτάξτε , εχω υπολογιστή σπίτι μου εδώ και 20+ χρόνια . Ασχολούμαι από μικρός και καταλαβαίνω πολλά. Αλλά με αυτό το πρόβλημα τα έχω παίξει λόγω εταιρείας. Πείτε μου αν αρχικά πιστεύετε ότι φταίει η 800αρα. Τώρα έβαλα το νήμα που είχε πριν. Εργοστασιακά. Έχω την global έκδοση της Rom με MIUI 9.0.2.0 (NCAMIEI) =============== Δεκ 2nd 2017, 5:23am =============== Ειχα ανοίξει κι άλλο θέμα γιατί το είχα ξεχάσει. Ας επικεντρωθούμε εδώ λοιπόν

• 4G της cosmote

Μήνυμα

τι νήμα να βάλω; Έκανα επαναφορα. Είναι όπως ήταν εργοστασιακά . Τώρα τι κάνω;

• 4G της cosmote

Μήνυμα

καλησπέρα στην ομάδα. Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το 4G της cosmote; Ενώ είχα κανονικά στο mi6, ξαφνικά μια μέρα έβγαλε πάλι το σηματακι H+ και δεν μπαίνει πουθενά. Ενώ έχω κάρτα και δωρεάν mb κανονικά . Και το LTE ενεργοποιημένο και το acfes point κανονικά

• το πρόβλημα επανηλθε!!!

• οι δύο επιλογές που μου δίνει τι διαφορά εχουν; Οπότε, φίλε μου, δεν έχει ρύθμιση να σβήνει μόνο το ένα συμβάν;