Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Καλησπέρα παιδιά ! Μετά από 15 μέρες αναμονής ήρθε το πολυπόθητο 2ο sms , αλλά όταν μπήκα στο Mi account είχε μηνυμα οτι η αίτηση μου δεν έγινε δεκτή. Και να επαναλάβω , μου ήρθε το 2ο sms με ενα 6ψήφιο κωδικο. Και στα 2 τηλέφωνα που έχω αγοράσει και στους 2 διαφορετικους λογαριασμούς που έχουμε ανοίξει , το ίδιο ακριβώς μήνυμα μας ήρθε .(στα ελληνικά η μετάφραση απλά δεν έβγαζε κανένα νοημα και την έβαλα στα αγγλικά , που νομίζω ο ποιητής θέλει να πει ότι είναι ο κωδικος ξεκλειδωματος; ) Ότι να…

• Παιδιά καλησπέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν και εγώ εχω πρόβλημα με την αίτηση ξεκλειδωματος που εκανα πριν 13 μέρες. Δεν μου έχει έρθει ακόμα sms και μπηκα στο Mi account και ειχε το εξής μήνυμα : "Αίτηση έχει υποβληθεί με επιτυχία, παρακαλώ να είστε υπομονετικοί με την αναθεώρηση του ελέγχου, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω SMS. Αν ο έλεγχος πάνω από 10 ημέρες, δεν είχε περάσει, πάμε φόρουμ - Καταγγελίες περιοχή χειρισμού δημοσιεύτηκε ένα ερώτημα στο φόρουμ για να δείτε" το site είναι εντελώς κινεζι…

• φιλε dimi 1982 respect ,μας εσωσες[εχουμε το ιδιο κινητο με την γυναικα μου] σε ευχαριστω παρα πολυ απο το βροχερο λονδινο

• Ευχαριστώ για την απάντηση, δοκίμασα και έβαλα το όνομα μου στα κινέζικα (!!!!) και το δέχτηκε. Αλλα στην αιτιολογία έχω πρόβλημα. Μου βγαζει συνεχεια μηνυμα "Εφαρμόστε λόγος για τους περισσότερους από 10 χαρακτήρες". Δοκιμασα να γραψω ένα κατεβατο σαν αιτιολογιά και ειχε πάλι το ίδιο μήνυμα. Εγραψα μετα σαν αιτιολογία 2 λέξεις "need Greek" στα κινεζικα, παλι εμφάνιζε το ίδιο μήνυμα... Τι να γράψω για να το δεχτεί;

• [Προσωπικα ανοιξα την σελιδα με τον chrome και την εκανα translate σε english] προσπαθησα να μεταφρασω την σελιδα και καπου ζηταει [ονομα] αλλα δεν καταλαβαινω ποιο να βαλω και εκει που ζηταει για ποιο λογο θελεις να το ξεκλειδωσεις

• καλησπερα σε ολους,χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια.εχω αγοαρασει το redmi note 3 και προσπαθω να κανω αιτηση στο 申请解锁小米手机 ,βαζω τα στοιχεια μου και με βαζει σε μια σελιδα που ειναι κινεζικη εξολοκληρου miui.com/unlock/apply.php οποτε δεν μπορω να κανω την αιτηση εφοσον δεν γνωριζω κινεζικα!!!αν γνωριζει καποιος ποια ειναι η λυση.ευχαριστω πολυ