Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Θεωρώ ότι είμαι στους άτυχους γιατί δεν βλέπω κάποιον άλλο στο forum να αντιμετωπίζει κάποιο θέμα. Προτείνεις factory reset ή format data?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παρε το persist από μια fastboot rom του κινητού σου κ κάνε το φλας σαν image από το twrp. Θα το φλασαρεις στο partition persist. ” Φίλε μου σε ευχαριστώ ήρθε στα ίσα του ο proximity. Έχεις καμιά ιδέα για τον ήχο που δεν αυξομειώνει την ώρα της κλήσης?
-
Σε ευχαριστώ, θα το προσπαθήσω!
-
οχι αυτο δεν το εχω κανει, μπορεις να μου πεις πως γινεται?
-
Παράθεση από xnikos: “απ την στιγμή που μιλάμε για XTRV μπορείς νομίζω, αλλά καλύτερα να πάρεις σαφείς οδηγίες εγώ θα σου σύστηνα να μην βιαστείς, δεν μπορεί σε εμένα και στους περισσότερους που την έβαλαν να μην έχει θέματα, αλλά σε εσένα μόνο για το proximity ενεργοποίησες την αυτόματη φωτεινότητα και reboot? πάντως εγώ σου συστήνω να ξανακατεβάσεις το αρχείο και να την ξαναπεράσεις από TWRP μόνο με wipe τα cache *επίσης άλλαξες το TWRP με το καινούργιο? ΠΟΛΥ πιθανό να φταίει αυτo ” Για το pro…
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από pankir: “Καλησπέρα στη παρέα! Σε Redmi Note 7 μετά από clean install την νεα xtrv ξανακόλλησε ο proximity sensor και δεν ρυθμίζεται ο ήχος στο ακουστικό κατά την διάρκεια της κλήσης (δεν αυξομειώνεται). Έχει κάποιος αντίστοιχα προβλήματα? ” τι τo 'θελες το clean? μια χαρά δουλεύουν όλα με dirty... μήπως να την ξανα περνούσες? ” Δυστυχως τα θεματακια ξεκινησαν με dirty, θεωρησα καλο λοιπον να κανω clean install. Μπορω να ξαναπερασω στο android 9 χωρις να εχω θεμ…
-
Καλησπέρα στη παρέα! Σε Redmi Note 7 μετά από clean install την νεα xtrv ξανακόλλησε ο proximity sensor και δεν ρυθμίζεται ο ήχος στο ακουστικό κατά την διάρκεια της κλήσης (δεν αυξομειώνεται). Έχει κάποιος αντίστοιχα προβλήματα?
-
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Όλα οκ με το recovery αντιμετωπίζω ένα θεματακι με τον ήχο στο ακουστικό. Παραμένει δυνατός παρόλο που τον χαμηλώνω. Ίσως τελικά να χρειαστεί clean install
-
Με τον δευτερο τροπο μεσω φακελου adb?
-
Βάζω κωδικό κλειδώματος οθόνης αλλά δεν έχει αποτέλεσμα. Όχι δεν έχω αναβαθμίσει το twrp.
-
Καλησπέρα παιδιά! Σε Redmi Note 7 μετά από αναβάθμιση μπουτάρει κανονικά αλλά στο recovery μου ζητάει κωδικό. Έχω εναλλακτική λύση εκτός από Format Data?