Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.
-
πιθανο hardbrick
ΜήνυμαQualcomm HS-USB Diagnostics 900E (COM3) αυτο λεει στον υπολογιστη
-
πιθανο hardbrick
Μήνυματον bootloader ναι τον ειχα ξεκλειδωτο κανονικα ευτυχως....αλλα απο εκει και υστερα το κινητο δεν ανταποκρινετε σε τιποτα ουτε fastboot μπαινει ουτε recovery....μπερδεψα καταλαθος την ρομ απο μαξ 2 εβαλα μαξ 3 αλλα οταν το ειδα ηταν αργα
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαηχο μονο ο υπολογιστης κανει και το βλεπει σαν qualcom κατι δεν εχω και αλλο κινητο να σου το δειξω φιλε
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαμπερδεψα εγκατασταση αλλης ρομ καταλαθος και ειχε μεσα και root και το κινητο μου δεν αναβει ουτε λαμπακι ουτε αποκρινεται τι μπορω να κανω για να το σωσω? επειγον (mi max 2) και απο εκεινη την στιγμη ουτε φορτιζει καθολου....σωνετε η παει για θαλασσα?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
vasilis93 - - Recoveries
Μήνυμαεκατσε κουτι μεσα στο κινητο μου (mi max 2) αλλα οταν πχ ανοιξω την συσκευη και μετα θελησω να ξαναμπω στο μενου της recovery δεν την εμγανιζει και πρεπει να την ξαναπερασω μετα και γενικως ο ιδιος φαυλος κυκλος....δωστε μου τα φωτα σας παιδια ευχαριστω εκ των προτερων μαγκες
-
Mi Max 2
Μήνυμαοποτε αναγκαστικα στο μελλον κοιταω απλα για νεοτερη συσκευη...απλα για το dark mode το θελω δεν εχω καποιο αλλο λογο δεν με πειραζει αλλιως...υπαρχει καποιος τροπος ωστε να ενεργοποιησω την λειτουργια σε mi max 2;
-
Mi Max 2
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερωτηση....υπαρχει καποιος τροπος πχ με custom rom να βαλω σε mi max 2 miui 11 και android 9? ειχα δει καπου οτι καποιος εκανε κατι αντιστοιχο σε redmi note 4 και ηταν και σταθερη εκδοση κιολας....ευχαριστω εκ των προτερων
-
Camera2 Api
Μήνυμαευχαριστω φιλε μου αν και αποτι καταλαβα πρεπει να εχω ρουτ την συσκευη μου πραγμα το οποιο δεν ξερω και να κανω
-
Camera2 Api
Μήνυμαναι κανονικα τα εχω ξεκλειδωτα οτι μου λες
-
Camera2 Api
ΜήνυμαΓεια σας και παλι παιδια χρειαζομαι μια βοηθεια....τι εντολες πρεπει να δωσω μεσω adb ωστε να μπορεσω να ενεργοποιησω το camera2 api γιατι εχω δοκιμασει καποιες εντολες αλλα ενω δειχνει οτι γινονται ολα σωστα δεν ανοιγει και κατα συνεπεια δεν μπορω να βαλω gcam...με miui 11 σε mi max 2 συσκευη.... Ευχαριστω εκ των προτερων
-
MIUI 11 ROM
Μήνυμαεμενα κυριως με ενδιαφερει ωστε να μπορω να χρησιμοποιησω το dark mode αλλιως δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα ετσι και αλλιως
-
MIUI 11 ROM
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερωτηση...υπαρχει περιπτωση να βγει miui 11 για mi max 2 βασισμενο σε android 9??