Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
Παράθεση από longus: “Προσπάθησα μέσα και από την εφαρμογή αναβάθμιση, αλλά δεν την παίρνει, update can not verify... Προσπαθώ να κατεβάσω και παλαιότερες developer από το en.miui. το ίδιο αποτέλεσμα, 6 μέρες download... Κάτι πρέπει να γίνεται με το site. Λέτε να έβαλε το χερακι του ο Tramp.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάντως τώρα κατεβάζει κανονικά...
-
Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από negril: “Παράθεση από tasosonic: “Καλησπερα παιδια εχει εντοπισει κανεις καμια προσφορα σε κανα κινεζομαγαζο να το παρουμε;;; ” Μόλις έκανα παραγγελία από banggood με 189€ το 64GB X25 σε grey!Η τιμή αυτή είναι με κουπόνι redmipro64 Τα golden/silver είναι ελαφρώς φθηνότερα. ” και περιμενε κι εσυ να στο στειλουν.....!!!!! μολις μιλησα για την δικη μου παραγγελια -απο 22/10- και μου απαντησε οτι δεν εχουν ακομα στοκ, απο καμια εκδοση...!!! ενω πριν λιγες μερες μου…
-
Παράθεση από heisenberg: “Παράθεση από negril: “Παράθεση από tasosonic: “Καλησπερα παιδια εχει εντοπισει κανεις καμια προσφορα σε κανα κινεζομαγαζο να το παρουμε;;; ” Μόλις έκανα παραγγελία από banggood με 189€ το 64GB X25 σε grey!Η τιμή αυτή είναι με κουπόνι redmipro64 Τα golden/silver είναι ελαφρώς φθηνότερα. ” Μπορεις να παραθεσεις τη σελιδα? Γιατι εγω βλεπω στα 269$ τη συγκεκριμενη εκδοση Xiaomi Redmi Pro 5.5-inch Dual Camera 3GB RAM 64GB MTK Helio X25 Deca-core 4G Smartphone Sale - Banggood…