Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Δυστυχώς 1300 ευρώ που έκανε στην Ελλάδα,δε θα τα έδινα για καμιά συσκευή.Απλα έχω ακούσει τα καλύτερα,όσον αφορά τις φωτογραφικές ικανότητες και την οθόνη του.Πολλες συσκευές με Snapdragon 888,ειχαν θέματα υπερθέρμανσης και γρήγορης κατανάλωσης μπαταρίας.Δεν ξέρω αν έστρωσε αυτο με κάποιο update.Ειχα το ίδιο θέμα σε OnePlus 9 Pro.Το ότι είναι china version,δε με ενοχλεί.Μπορω να του φλασαρω κάποια άλλη ρομ.
-
Σκέφτομαι να αγοράσω το Mi 11 Ultra,σε λίγες μέρες από trading shenzen και έχω απορίες,μιας και 800+ ευρώ για συσκευή,έχω χρόνια να δώσω.Ειναι έμπιστο site?Αν πληρώσω με PayPal μου ζητάει 36 ευρώ παραπανω,γιατί?Έχω κάποιες απορίες.Επειδή είναι China Version,έχει μέσα φορτιστή η συσκευασία?Έρχεται με ΕΛΤΑ ή κάποια υπηρεσία courier?Τέλος,επειδή θα το αγοράσω με china rom,πόσες μέρες πάνω κάτω θα κάνει να έρθει?Γιατί 25 ευρώ για να μου περάσουν EU Rom,τα θεωρώ πολλά και θα έχει μεγαλύτερη καθυστέρη…
-
Amazfit GTR 3 Pro
Stormshadow86 - - Amazfit
ΜήνυμαΈχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο smartwatch?Το έχω βρει στα 250 ευρώ,από γνωστό κινέζικο site αλλά παράλληλα μόλις κυκλοφόρησε το Huawei Watch GT3 στα 269 στην Ελλάδα.Και είμαι σε δίλημμα,ανάμεσα σε αυτά τα 2.
-
Δημιουργία αγγελίας
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά.Ειμαι καινούργιο μέλος και θέλω να ανεβάσω αγγελία.Δεν βρίσκω τον τρόπο όμως.Πηγαινω στην ενότητα με τις αγγελίες,αλλά δεν γράφει πουθενά για καταχώρηση.
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση καταρχήν!Σαν συσκευή δεν δικαιολογεί τα 700 ευρώ που ζητάνε στην έκδοση 256gb,οι αλυσίδες.Το σώζει κάπως η σκούπα που δίνουν δώρο.Σε αυτά τα χρήματα απαράδεκτο η έλλειψη οπτικού σταθεροποιητή,στην κύρια κάμερα και η υποβάθμιση της 2ης σε 8mp.Αν το γνώριζα θα πήγαινα σε Mi 11i ή και Poco F3.Θα το βάλω σύντομα αγγελία να φεύγει,τώρα που είναι φρέσκο ακόμα.
-
Καλησπέρα στο φόρουμ!Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή ενότητα,είμαι καινούργιο μέλος.Αγόρασα την Παρασκευή το Xiaomi 11T Pro 256Gb,απο γνωστή αλυσίδα με 2 χρόνια εγγύηση infoquest.Ετρεξα απο περιέργεια ένα Antutu Benchmark 2-3 φορές και μου έβγαλε σκορ μάξιμουμ 650.000.Πολυ χαμηλό για Snapdragon 888.Ειχα πριν Mi 11 256Gb,με ίδια ραμ και επεξεργαστή έβγαζε μίνιμουμ 740.000+.Εψαξα μήπως κάναν λάθος στο κατάστημα και μου έδωσαν το απλό 11Τ.Αλλα και στο κουτί και στο αυτοκόλλητο,γράφει 11T Pro και Snapdr…