Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.
-
Σευχαριστω πολυ. τελεια!!
-
Αυτο σκεφτηκα καιεγω αλλα δν ημουν σιγουρος για την ορολογια. Οποτε δν το γλιτωνω το factory reset..
-
Τι εννοεις Global source?
-
Καλησπερα παιδια σκεφτομαι την εγκατασταση της xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_arΩma_8.4.13.zip (New Fixed) τι εενοειται με το fixed? Απο 8.3.8 dev χρεαζεται παλι factory reset?
-
Όχι twrp backup. Για local backup μιλούσα.
-
Ολα καλα την περασα και σας ευχαριστω για την βοηθεια. αν κανω restore backup μπορει να εχω προβληματα της προηγουμενης εκδοσης? Ρωτω γιατι πριν ειχα καποια θεματα οπως reboot και παγωνε το youtube. Αυτος και ο λογος του format data.
-
Το εκανα και μου εβγαλε done... χωρις λαθη. μου λεει τωρα αν θελω ν κανω install to twrp . αυτα τα αποεπιλεγω ετσι?
-
την εχω περασει σε sd.Δεν κανω κατι αλλο αφου μου εβγαλε κοκκινα γραμματα.στο format data? Μολις μπηκα στο install εχει εναν φακελο (up a level) και απο κατω εναν twrp
-
reboot recovery και μετα τι κανω? Με εβαλε παλι στο twrp.???
-
Εχω το redmi pro. o bootloader ειναι ξεκλειδωτος.
-
εκανα format data και μου εγραψε failed to mount data device or resource busy? unable to recreate data/media folder. Τι κανω?
-
Σ ευχαριστω!
-
Σε αυτη την rom εχει 2 usb debugging ενεργοποιω και τα 2? δλδ και αυτο που λεει security settings. Ρωτω γιατι θελω να ξαναπερασω την τελευταια dev.
-
Δλδ πρέπει να ξανακάνω εγκατάσταση. Δν το ανέφερε ο οδηγός ότι ήθελε και format data. Με αυτό χάνω και όλα τα προσωπικα στοιχεία φώτο και τέτοια;; Αν κάνω local backup και restore μετά μπορεί να έχω πάλι πρόβλημα τα στο κινητό. Με το restore θα ξαναπερασουν οι κρυπτογραφησεις από την προηγούμενη rom??
-
Έκανα κανόνικα μέσω twrp Art cache/dalvik data cache οπως έλεγε ο οδηγός και μετά την εγκατάσταση της arwma κανονικά.
-
Ρε παιδιά έχω περάσει την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_arΩma_8.3.8 και παρατηρώ ότι κάνει reboot χωρίς λόγο σε αναμονή όπως επισης και παγωμα σε YouTube κατά την διάρκεια αναπαραγωγής και reboot. Τι μπορώ να κάνω;;; υπάρχει κάποια λύση;;
-
Όχι εγώ που την έχω βάλει δν έχω κανένα θέμα με την φόρτιση! Το μόνο που παρατήρησα μετά από 1 εβδομάδα λειτουργίας είναι ότι μου έκανε δύο restart χωρίς να το χρησιμοποιώ. Γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό;