Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.
-
Καλησπέρα παιδιά είχα αναφερθεί και νωρίτερα σε καθημερινά reboot που αντιμετωπίζω στο xiaomi redmi pro!! Τελικά ακόμα και μετά από επιστροφή σε 8.1.2. stable official μέσω miflash δεν άλλαξε τπτ συνεχιζει τα ίδια. Καμια λύση στο πρόβλημα; =============== Μαι 8th 2017, 12:17pm =============== Καλησπέρα παιδιά είχα αναφερθεί και νωρίτερα σε καθημερινά reboot που αντιμετωπίζω στο xiaomi redmi pro!! Τελικά ακόμα και μετά από επιστροφή σε 8.1.2. stable official μέσω miflash δεν άλλαξε τπτ συνεχιζει …
-
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια σε redmi pro πως περναω google play store στο Mi store δεν εχει to google installer?
-
Δεν την έχω περάσει ακόμα την official, αλλά με miflash fastboot rom θα την περασω. Την κατεβάζω! =============== Απρ 30th 2017, 10:59pm =============== Αν μου κάνει πάλι τα ίδια με official θα το στείλω πίσω όπως είναι! Θα είναι θέμα hardware! Και δεν το χω ούτε 1 μήνα! Κρίμα και είναι πολύ καλό!! Ούτε κάτω έχει πεσει ούτε τπτ!
-
Περασα την developer που μου ειπες χτες αλλα και παλι τα ιδια κανει πιο αραια ομως τα reboot! δεν εχω αναβαθμισει το twrp εχω το twrp3.0.2_by_mic_omega δεν νομιζω να φταει ομως αυτο? εχω την εντυπωση οτι το προβλημα ξεκινησε μετα απο το update που ειχα κανει απο 8.1.2.0 σε 8.2.1. και μετα αποφασισα να του περασω την ελληνικη!