Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Έκανα επανεκκίνηση και τα drives είναι σωστά και τώρα???
-
Πρέπει να είναι το ποιο δύσκολο κινητό εβερ, μου εμφανίζει για μισό δευτερόλεπτο αυτό38441-Screenshot-12-png Και μετα αυτό και άμα πατήσεις το πρώτο λινκ σε βγάζει εδώ 申请解锁小米手机
-
Πάλι το ίδιο Έκανα κάποιο λάθος Συγνώμη και για την ταλαιπωρία παιδιά
-
Συγνώμη επειδή δεν ξερό πως ανοίγεις παράθυρο εντολών ???
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν έχεις βάλει τους drivers με την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση, σίγουρα διαθέτεις έναν φάκελο μέσα στο c:\ που ονομάζεται fastboot_edl. Βάλε το κινητό σε fastboot mode άνοιξε ένα πάραθυρο εντολών στο φάκελο fastboot_edl και δώσε την εν edl.cmd. Λογικά θα σε γυρίσει σε edl Mode... ” Πατάω το fastboot_edl στον υπολογιστή μου και βγάζει για μισό δευτερόλεπτο αυτό το παράθυρο και το κινητο σε fastboot
-
Πατάω το κλείσιμο και το πλήκτρο που ανεβάζει τον ηχώ και μπαίνει εκεί (2:50) youtube.com/watch?time_continue=170&v=oULx3IO37T4 και οχι εδω forum.php
-
Δεν εχω βαλει τιποτα =============== Ιουν 22nd 2017, 4:07pm =============== Γιατί δεν μου εμφανίζει το Recovery Mode πρέπει να κάνω καμία άλλοι ενέργεια ??? Εμφανίζει σε ασπρόμαυρο φόντο την συσκευή και να βάλω το USB
-
Τελικά τα κατάφερα και βρήκαμε το email είχε βάλει άλλο δεν φαντάζεστε τι άκουσε Σας ευχαριστώ πολύ όλους και να ρωτήσω κάτι άλλο πήγα να κάνω αναβαθμίσει και δεν παίρνει την καινούργια γιατί???
-
Δεν το βρίσκει το κινητό από την google βρίσκει το προηγούμενο κινητό
-
Μου βγάζει αυτό το μήνυμα try connect in normal first then switch στο MiPCSuite με fastboot
-
Τι εννοείς μερικές φορές είδη το έκανε 5-7 πόσες φορές πρέπει να γίνει ??? Το honor 6 που έχω έχει τα τρία κουμπιά το redmi 4 δεν έχει κάτι αντίστοιχο ???
-
Άμα της αρέσει έτσι όπως τα έκανε =============== Ιουν 20th 2017, 8:24pm =============== πως γίνεται το factory reset ????
-
Και πως γίνεται και θα βρω μια δικαιολογία γιατί έχασε τα αρχεία της
-
Της είχα προτείνει να πάρει το συγκεκριμένο κινητό και μου ζήτησε βοήθεια και δεν έχει περάσει κανένα λογαριασμό πάρα μόνο της google Ναι τον 4 πιν δεν ξέρω τι έκανε και ότι και να προσπαθεί είναι λάθος
-
Έχω ένα RedMi 4 και ξέχασε η φίλη μου τον τετραψήφιο κωδικό και για να μην κλειδώσει ζητάω την βοήθεια σας