Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από thanospl: “οκ, ευχαριστώ. Ελπίζω να το πάρουν πίσω, γιατι το πιο πιθανό είναι να μην έχουν με την Global .... ” Υποχρεούνται να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω αν δεν έχουν. ” Πήγα σήμερα στο κατάστημα και επέμεναν ότι ειναι η Global Vesrion και οτι έχει την B20 band Επίσης ότι εχουν στείλει πολλά τηλέφωνα επαρχία χωρίς πρόβλημα Μου είπαν επίσης οτι το τηλέφωνο που έχει το κόκκινο Global Vesrion είναι το 4 και όχι το 4X και ότι τα 4X είναι καινούρια παραλαβή. Αυτ…
-
Παράθεση από konstobo: “Το παρήγγειλα χθες (την global version) απο το mymegastore.gr. Λογικά αύριο μεθαύριο θα το έχω. Ποιά βήματα πρέπει να κάνω μετά για να περάσω την ελληνική ρομ; Μια απλή ανα φορά μου αρκεί, θα ψάξω μετά στους οδηγούς για το καθετί. Edit 10/10/2017: Σήμερα παρέλαβα. Απαράδεκτη η Γενική Ταχυδρομική, ήρθαν χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο, άφησαν ειδοποίηση και πήγα να το πάρω μόνος μου απο τα γραφεία τους στην Τούμπα. Το κινητό ήρθε χωρίς Ευρωπαϊκό αντάπτορα. Πήρα τηλέφωνο στο κα…
-
καλησπερα στο φορουμ Εχω πάρει πολύ προσφατα το Xiaomi Redmi Note 4X από Σκρουτζομάγαζο με καλό feedback και ζήτησα την global edition με την 800άρα μπαντα και μου είπαν ότι το έχουν. Αυτό ομως που πήρα ειναι το 2016101 και οχι το 2016102 που λεγεται οτι ειναι το global με την 800άρα. Με κορόιδεψαν ή όχι Στο about phone λεει MIUI Global 9.0 | Stable 9.0.3.0 ..... ευχαριστώ για οποια βοήθεια θανος
-
Υποδοχή Νέων Μελών
ΜήνυμαΕυχαριστώ για το καλωσόρισμα θανος