Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.

• Redmi 6 [SOLVED]

Spiros ma - - RedMi 6 (Cereus)

Μήνυμα

ουτε fastboot oyte recovery μπενει οταν το βαζω στο pc μονο το λαμπακι της φορτησης αναβει δεν το βλεπει

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

καλημερα καταφερα και το εκανα brick δεν μπενει fastboot ουτε στο recovery εχουμε τπτ για BRICK ?

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

Κατέβασα το magisk zip 19.2 το πέρασα σε sd card μετά βάζω twrp και κάνω install από εκεί το zip αλλά δεν το πήρε

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

Πρέπει να έχω το apk magisk γιατί εγώ κατέβασα το zip 19.2 και δεν το πέρασε

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

Λοιπόν έκανα flash αλλά δεν μου το πήρε σαν twrp.img αλλά σαν σκέτο twrp το flasare. Το πρόβλημα δεν λύνεται όμως πάλη σε recovery μαμά με πέταξε. Οδηγός για root magisk αν υπάρχει θα ήθελα γιατί πρέπει να περάσω layzyflaser ευχαριστώ για την υπομονή σας

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

το προβλημα ειναι οτι δεν εχω καταφερει να ξανα κανω FLASH TWRP μια φορα το καταφερα και τωρα παλη στο 0

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

Τελικά το έκανα flash ζήτησε κωδικό έκανα τα wipe και πάνω που έλεγα ότι ήμουν οκ και αφού έκανε όλες της εγκατάστασης στης εφαρμογές μπαίνω στο recovery και πάλη είναι μαμά. Έχω ξεχάσει κάποιο βήμα?

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

Εξάλλου τώρα ξύπνησαν τα μωρά και δεν προλαβαίνω να το ξανακάνω λογικά το βράδυ η αύριο το μεσημέρι σε ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

Adb files εκεί έχει περαστεί γι'αυτό η παραπομπή C

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63117/

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63114/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63115/

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

Ναι είμαι unlocked υπάρχει περίπτωση να φταίει η rom που είναι σχετικά νέα? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63113/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63113/

• Redmi 6 [SOLVED]

Μήνυμα

Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα Redmi 6 και θέλω να περάσω twrp και να το κάνω root έχω περάσει drivers μπενω σε fastboot και δεινω της εντολές fastboot devices είναι οκ fastboot flash recovery recovery.img είναι οκ μετά fastboot boots recovery .img πάλι είναι οκ όταν πάω να μπω στο recovery δεν μπαίνει και κολλάει μετά από λίγο ανοίγει στο μαμά recovery !!!

• Xiaomi 4x

Spiros ma - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Λίγο πριν απαντήσεις και εγώ αυτή την σκέψη έκανα. Οπότε θα αγοράσω μια φιάλη από Δευτέρα και θα δοκιμάσω

• Xiaomi 4x

Μήνυμα

Δεν έχεις άδικο. Αλλά δεν αξίζει η προσπάθεια ? Εξάλλου αυτό δεν κάνουμε εδώ? Πέρα από τα προβλήματα λογισμικού που έχουν λύσει κάποιοι εδώ δεν ρίσκαραν? Δεν ξόδεψαν χρόνο? Εάν δεν προσπαθήσουμε για κάτι ακόμα και αν αποτύχει πώς θα αποκτήσουμε γνώση και εμπειρία? Από την θεωρία στην πρακτική υπάρχει τεράστια διαφορά!!

• Xiaomi 4x

Μήνυμα

Επειδή είμαι στην δουλειά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες γιατί δεν το έχω μαζί μου. Και όσοι αναρωτιούνται γιατί πείρα το ρίσκο να αλλάξω οθόνη για εμένα ήταν το τέλειο πειραματόζωο με λίγα ευρώ

• Xiaomi 4x

Μήνυμα

Υπήρχαν εμφανείς άλατα στο digiter πάνω αλλά δεν φαίνεται να έχει περάσει μέσα στην επαφή με την καλωδιοταινία

• Xiaomi 4x

Μήνυμα

Λες να έκαναν βλακεία στην αντιπροσωπεία? Δεν νομίζω αλλά δεν το αποκλείω!!!

• Xiaomi 4x

Μήνυμα

Γιατί ανοίγει κανονικά εάν ήταν μητρική δεν θα άνοιγε καθόλου θα ήταν νεκρό!!

• Xiaomi 4x

Μήνυμα

Καλησπέρα μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος. Έπεσε στα χέρια μου ένα xiaomi 4x που είχε πάει στο σερβίς και είπαν ότι είχε πρόβλημα η μητρική από υγρασία το τηλέφωνο έμπαινε σε fastboot και σε twrp αλλά η οθόνη δεν ανταποκρίνεται!!! Μπήκα στην διαδικασία να το αναστήσω παραγγελία οθόνης νέας με digiter τοποθέτηση κομπλέ. Το πρόβλημα παραμένει υπάρχει περίπτωση να είναι από λογισμικό να θέλει flash rom από την αρχή? Ξέχασα να αναφέρω ότι σε κανονική εκκίνηση βγάζει το λογότυπο mi και μετά γράφει mi9 κ…