Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 95.

• όταν κάνω το adb devices δεν μου βρίσκει την συσκευή ενώ εγκατέστησα το miphone! Τι κάνω λάθος;

• ναι τώρα εχω dev περασμένη αλλά θέλω να περάσω stable. ξέρεις ποιος είναι ο πιο εύκολος οδηγός να ακολουθήσω?

• Ναι, νέο απόκτημα το Redmi 3. Πήγα αλλά έχω βρει δύο οδηγούς που λένε ότι δουλεύουν μόνο με Dev Ρομ ενώ εγώ θέλω να περάσω την stable

• Γεια σας παιδιά, Έχω το redmi 3 και μόλις μου ήρθε μήνυμα και ξεκλείδωσα τον bootloader. Ποια διαδικασία ακολουθώ για να βάλω την ελληνική stable rom?

• XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool

• Παιδιά με την τελευταία ρομ έχετε παρατηρήσει την μπαταρία να τα φτύνει πολύ εύκολα? Έχω τέτοια εντύπωση

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Επειδή κάτι διάβασα στο ξένο φόρουμ, υπάρχει περίπτωση να φάμε άκυρο επειδή δεν είμαστε Κινέζοι κλπ? Το έχει κάνει κανείς από εδώ; ” Όχι ρε φίλε... Ξέρεις πόσοι και πόσοι από εδώ πήραν κωδικό? ” Άμα ήξερα δεν θα ρώταγα....

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παιδιά επειδή θέλω να το αγοράσω άμεσα πόσο εύκολη είναι η διαδικασία ξεκλειδώματος για να περάσω την ελληνική ρομ?? ” Κάνεις την αίτηση, περιμένεις 10-15 μέρες, σου ερχεται το μήνυμα ότι μπορείς και το ξεκλειδώνεις. Για την διαδικασία υπάρχει οδηγός στο φόρουμ. ” Επειδή κάτι διάβασα στο ξένο φόρουμ, υπάρχει περίπτωση να φάμε άκυρο επειδή δεν είμαστε Κινέζοι κλπ? Το έχει κάνει κανείς από εδώ;

• Παιδιά επειδή θέλω να το αγοράσω άμεσα πόσο εύκολη είναι η διαδικασία ξεκλειδώματος για να περάσω την ελληνική ρομ??

• Παράθεση από gkoutrou68: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παιδια δουλεύω σε macbook και θέλω να συνδέσω το redmi note 2. έχω κατεβάσει το android file transfer, έχω ενεργοποιήσει το usb debugging αλλά δεν βρίσκει ο υπολογιστής το κινητό. Τι μπορώ να κάνω; ” Είναι και δικό μου πρόβλημα, αλλά στο σταθερό. Στο macbook μόλις το συνδέω ανοίγει αμέσως το android file transfer. Στο MacPro όμως πρέπει να το ανοίξω εγώ.Και μάλιστα αν το βγάλω και το ξαναβάλω στη USB πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το πρόγραμμα.…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από pit13: “ρε παιδιά ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να παω απο stable σε developer; αξίζει να γυρίσω; το κάνω, μόνο και μόνο για να έχω marshmallow ” Μπορεις (αν το επιλέξεις βεβαια) να κάνεις μια καινούργια αρχή για το Mi3w σου φλασάροντας την MM fastboot που έχουμε διαθεσιμη. Ξερω ότι είναι παραπάνω κόπος και φασαρία για σενα αλλά θα του δώσεις ζωή...Παράθεση από Gk0ur0u: “Παιδια δουλεύω σε macbook και θέλω να συνδέσω το redmi note 2. έχω κατεβάσει το android…

• Παιδια δουλεύω σε macbook και θέλω να συνδέσω το redmi note 2. έχω κατεβάσει το android file transfer, έχω ενεργοποιήσει το usb debugging αλλά δεν βρίσκει ο υπολογιστής το κινητό. Τι μπορώ να κάνω;

• Παιδιά εγώ στις 3 τελευταίες ρομ έχω θέμα με την εφαρμογή Mail. Crashάρει συνέχεια!! έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Στην Ελλάδα δουλεύουν κανονικά αυτά; ” απλά κλασικά (όπως και το redmi note 3) δεν έχει την 800αρα band για το 4g ” Και τι παίζει απο ρομς? με κινεζοεφαρμογες και τετοια;

• Στην Ελλάδα δουλεύουν κανονικά αυτά;

• Παράθεση από geo_k: “Καλησπέρα σε όλους/όλες, καλώς σας βρήκα! Πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη η κοινότητα, ελπίζω σε ευχάριστες στιγμές και ώρες επιμορφωτικές. Πρώτο μήνυμά μου και είναι απορία! Σε note 2 και note 2 prime περνάμε την ίδια έκδοση; Ευχαριστώ. ” Ναι, γι αυτό άμα δεις και στην σελίδα της ρομ έχει ένα download link και για τις δύο συσκευές

• Παρόμοιο πρόβλημα κι εδώ! Σε OSx, το συνδέω με usb κι ενώ φορτίζει κανονικά το Android File Transfer δεν βρίσκει την συσκευή και δεν μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων. Είμαι με την 5.12.3. Καμία ιδέα;

• Παράθεση από linuxovios: “Δεν έχω διαβάσει το thread από την αρχή. Οπότε συγχώρεσέ με αν έχει απαντηθεί α) έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Ναι, μόλις πήρα το κινητό έκανα καθαρή εγκατάσταση της dev που κυκλοφορούσε τότε και από τότε μέσω αναβάθμισης όποτε βγαίνει νέα dev.

• Παράθεση από linuxovios: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παράθεση από linuxovios: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παράθεση από linuxovios: “Στα permissions του messenger, μήπως υπάρχουν απαγορευτικά? Άλλες εφαρμογές λειτουργούν οκ ή μόνο στο messenger έχεις θέμα,? Δοκίμασες να καθαρίσεις την cache της εφαρμογής? ” ΟχιΝομίζω και στο viber και το whatsapp συναντάται το πρόβλημα. Ναι δοκίμασα να καθαρίσω την cache της εφαρμογής ” Φτιάξε ένα battery profile στο οποίο να έχεις επιλέξει clean memory --> neverSent fro…

• Παράθεση από linuxovios: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παράθεση από linuxovios: “Στα permissions του messenger, μήπως υπάρχουν απαγορευτικά? Άλλες εφαρμογές λειτουργούν οκ ή μόνο στο messenger έχεις θέμα,? Δοκίμασες να καθαρίσεις την cache της εφαρμογής? ” Οχι Νομίζω και στο viber και το whatsapp συναντάται το πρόβλημα. Ναι δοκίμασα να καθαρίσω την cache της εφαρμογής ” Φτιάξε ένα battery profile στο οποίο να έχεις επιλέξει clean memory --> never Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Πως το κάνω …