Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 95.

• Παράθεση από linuxovios: “Στα permissions του messenger, μήπως υπάρχουν απαγορευτικά? Άλλες εφαρμογές λειτουργούν οκ ή μόνο στο messenger έχεις θέμα,? Δοκίμασες να καθαρίσεις την cache της εφαρμογής? ” Οχι Νομίζω και στο viber και το whatsapp συναντάται το πρόβλημα. Ναι δοκίμασα να καθαρίσω την cache της εφαρμογής

• Ούτε ετσι λύθηκε.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από linuxovios: “Settings> additional settings> battery and performance> manage apps battery usage, δώσε screenshot. Επίσης προχώρα στο choose apps, βρες το messenger και πόσταρε screenshot ΥΓ από άλλα apps παίρνεις notifications κανονικά ή μόνο στο messenger έχεις θέμα? ” Προς το παρόν στην διαχ.χρήσης μπαταρίας εφαρμογών έβαλα την λειτουργία εξοικονόμησης από κανονική σε ανενεργή. Να μην διακόπτει δηλαδή τις λειτουργίες παρασκηνίου. Λογικά θα φτιάξει έτσι. Θα το παρακολουθήσω και θα σ…

• RE:

Gk0ur0u - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Ναι όλες. Και δικαιώματα έχω δώσει και απ όλα ” Και φοράς και την GTV-5.11.26?” Ναι! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Gk0ur0u - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Βασικά το πρόβλημα δεν το έχω μόνο με wifi αλλά και με mobile data. Οι ειδοποιήσεις μου σκάνε μόλις ξεκλείδωνω το τηλέφωνο. Τι είναι αυτό το πράγμα;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τις εφαρμογές, απο τις οποίες περιμένεις ειδοποιήσεις, τις έχεις βάλει στο Auto start?” Ναι όλες. Και δικαιώματα έχω δώσει και απ όλα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βασικά το πρόβλημα δεν το έχω μόνο με wifi αλλά και με mobile data. Οι ειδοποιήσεις μου σκάνε μόλις ξεκλείδωνω το τηλέφωνο. Τι είναι αυτό το πράγμα;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από linuxovios: “Το bug με το wifi (απενεργοποίηση σε sleep) λύθηκε με την 5.11.26. Αν εξακολουθείτε και έχετε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις σε wifi, δείτε και την λύση εδώ --> Δεν λειτουργούν τα google push notifications στο wifi Αν ούτε με τα παραπάνω βρείτε λύση, τότε κατεβάστε εφαρμογή για να αλλάξετε το heartbeat του android. ” Εγώ πέρασα την 5.11.26 αλλά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του messenger όταν είμαι σε wifi...

• Παράθεση από GnF: “Μπαταρία-> διαχείριση χρησης εφαρμογών για τις εφαρμογες που θέλεις. Βάλτε να δουλεύουν και με κλειστό το κινητό Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Το έχω κάνει

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παράθεση από caeser: “Αφ'ενός να το βάλεις το messenger στην αυτόματη έναρξη και αφ'ετέτου να πας στις ειδοποιήσεις και να σετάρεις τη γραμμή κατάστασης και τη μπάρα ειδοποιήσεων να ανοίγουν όταν είναι κλειδωμένο το κινητό. ” για βοηθησέ με λίγο με αυτό, αν και τα έχω κάνει νομίζω ” Ρυθμίσεις-->Γραμμή Κατάστασης-->Προβολή εικονιδίων ΟΝΡυθμίσεις-->Γραμμή Κατάστασης-->Ενεργοπ. οθόνης κλειδώματος ΟΝ Ρυθμίσεις-->Γραμμή Κατάστασης-->Διαχείριση ειδοποιήσεων…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Ρε παιδιά στο messenger, μόνο άμα ξεκλειδώσω το κινητό μου έρχονται οι ειδοποιήσεις. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό; ” Αφ'ενός να το βάλεις το messenger στην αυτόματη έναρξη και αφ'ετέτου να πας στις ειδοποιήσεις και να σετάρεις τη γραμμή κατάστασης και τη μπάρα ειδοποιήσεων να ανοίγουν όταν είναι κλειδωμένο το κινητό. ” για βοηθησέ με λίγο με αυτό, αν και τα έχω κάνει νομίζω

• Ρε παιδιά στο messenger, μόνο άμα ξεκλειδώσω το κινητό μου έρχονται οι ειδοποιήσεις. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό;

• Τρίτη συνεχόμενη ρομ που υπάρχει πρόβλημα με τις push...

• Μου το έκανε και μένα μία φορά αυτό με την επανεκκίνηση..

• Παιδιά το πρόβλημα με τις push παραμένει. Το αντιμετωπίζει και κανείς άλλος ή μόνο εγώ;

• Παράθεση από dimpet: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παιδια ΚΑΙ σε αυτή την έκδοση υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις Push. Τι γίνεται; Μπορεί να φτιαχτεί; ” Μήπως κάποια ρύθμιση για την μπαταρία δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.. Δες "διαχείριση χρήσης μπαταρίας εφαρμογών > επιλέξτε εφαρμογές" Hongmi 1 ” Έδωσα δικαιώματα στις εφαρμογές από εδώ, ελπίζω να φτιάξει

• Παιδια ΚΑΙ σε αυτή την έκδοση υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις Push. Τι γίνεται; Μπορεί να φτιαχτεί;

• Και σε αυτήν την Ρομ έχω πρόβλημα με τις push εγώ!

• Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παράθεση από Stinger: “Εγώ γύρισα στην 29 γιατί το βράδυ ανακάλυψα πως σταμάτησα να παίρνω push (whatsapp, viber κτλ). Με το που γύρισα, όλα κανονικά! Περίεργο! Δεν με καίει φυσικά, αύριο θα έχουμε καινούργια! Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Κι εδώ το ίδιο θέμα παιδιά. Δεν παίρνω push ειδοποιήσεις. Με τις προηγούμενες ρομ έπαιρνα κανονικά. Έχω δώσει δικαιώματα στις εφαρμογές και τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα; ” Κεντρ…

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παράθεση από Stinger: “Εγώ γύρισα στην 29 γιατί το βράδυ ανακάλυψα πως σταμάτησα να παίρνω push (whatsapp, viber κτλ). Με το που γύρισα, όλα κανονικά! Περίεργο! Δεν με καίει φυσικά, αύριο θα έχουμε καινούργια! Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Κι εδώ το ίδιο θέμα παιδιά. Δεν παίρνω push ειδοποιήσεις. Με τις προηγούμενες ρομ έπαιρνα κανονικά. Έχω δώσει δικαιώματα στις εφαρμογές και τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα; ” Κεντρο ασφαλείας -> Δικαιώμα…

• Παράθεση από Stinger: “Εγώ γύρισα στην 29 γιατί το βράδυ ανακάλυψα πως σταμάτησα να παίρνω push (whatsapp, viber κτλ). Με το που γύρισα, όλα κανονικά! Περίεργο! Δεν με καίει φυσικά, αύριο θα έχουμε καινούργια! Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Κι εδώ το ίδιο θέμα παιδιά. Δεν παίρνω push ειδοποιήσεις. Με τις προηγούμενες ρομ έπαιρνα κανονικά. Έχω δώσει δικαιώματα στις εφαρμογές και τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα;