Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 95.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Ωραίος! Χρησιμοποίησα το search αλλά δεν μου έβγαζε κάτι. Thanks πάντως” Βρε συ, στο προηγούμενο μήνυμά μου η λέξη "εδώ" είναι σύνδεσμος έχει άλλο χρώμα . Τέλος πάντων, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας στην Αρχική Οθόνη, στο φάκελο Εργαλεία>Λήψεις> δεξιά πάνω στις τρεις τελείες>Ρυθμίσεις>Όριο μεγέθους λήψης.” Ναι το πατησα το εδώ. Για πριν διαβάσω το μήνυμά σου αναφέρομαι!
-
Power button
ΜήνυμαΕπίσης απ' ότι ήθα τα κουμπια είναι ενσωματωμένα στο battery cover. Οπότε άμα χαλάσει κάποιο, παίρνεις ενα καινούριο battery cover με 5-6ευρώ και καθάρισες
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Γιατί στον updater δεν μου βρίσκει αναβάθμιση; Είδα στο σχετικό θέμα ότι έχει βγει 5.10.8 για redmi note2 . τώρα φοράω την 5.9.27” Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσουμε ROM στην Κίνα για ΟΤΑ Updates, όσο η ταχύτητα παραμένει στα 800Kbps κατά μέσο όρο. Θα κάνουμε χρόνια να ολοκληρώοσουμε το ανέβασμα 15 ROM x 2 (Full ROM & OTA).” Πρώτη φορά θα κάνω update, δείξτε επιείκεια! Πρέπει να κρατήσουμε backup? Nα κάνουμε wipes? ή απλά κατεβάζω και κάνω το updat…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΓιατί στον updater δεν μου βρίσκει αναβάθμιση; Είδα στο σχετικό θέμα ότι έχει βγει 5.10.8 για redmi note2 . τώρα φοράω την 5.9.27
-
Power button
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “ Βέβαια μπορείς να το κάνεις και χωρίς θήκη περνώντας την παλάμη πάνω από τον Proximity sensor .” Ο οποίος βρίσκεται;
-
Power button
ΜήνυμαΜόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι το power button θα παραδώσει πνεύμα σύντομα; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το προφυλάξουμε (άλλος τρόπος ξεκλειδώματος της συσκευής);; Ένας τρόπος που σκέφτηκα είναι το MiKey σαν power button, το οποίο και να χαλάσει το αλλάζουμε, οπότε παρήγγειλα ήδη ένα. Άλλος τρόπος είναι η ενεργοποίηση ξεκλειδώματος με τα volume buttons, αλλά και αυτά στην ίδια μοίρα τα βλέπω :P. Γενικά όσοι έχετε εμπειρία από Xiaomi, είχατε ποτέ θέμα με τα κουμπιά; Στο iphone 4 που είχα πριν από το…
-
Παράθεση από dmarccos: “Παράθεση από kosmasdel: “Είμαι με την 5.9.18. Μερικές φορές όταν πατάω το power button να ξεκλειδώσει η οθόνη αυτή δεν ανάβει ενώ ανάβουν τα capacitive buttons. Ακόμα και να καλέσω τον αριθμό μου πάλι δεν ανάβει (ενώ χτυπάει κανονικά) και θέλει επανεκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα του power button για να ξεκολλήσει. Το κάνει 2 φορές την ημέρα περίπου και είναι ενοχλητικό. Ξέρετε κάποια λύση; :|” Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Αν ναι, …
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit: “με τον δευτερο τροπο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)” Να αναφέρω κι εγώ με τη σειρά μου ότι αυτός ο τρόπος δεν μου δούλεψε, όπως και ενός φίλου πιο πάνω, καθώς μου έβγαλε και μένα μήνυμα για corrupted αρχείο. Προχώρησα σε αναβάθμιση μέσω ROM η οποία έγινε κανονικά και τώρα απολαμβάνω το καινούριο μου κινητό Μία ερώτηση, πως σβήνω τις επαφές που μου συγχρόνισε λόγω google account?
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Προφανώς και οχι!! Αλλα δεν πρεπει να ξερω αν ειναι ροοταρισμενο ετσι ώστε να ακολουθήσω τον σωστό οδηγό για να περασω την ελληνική ρομ;;;” Δεν νομίζω ότι σου χρειάζεται αυτή η πληροφορία για να φλασάρεις το κινητό... Τι ρόλο δηλαδή θα παίξει αν είναι ή δεν είναι root η συσκευή σου? Πάντως για να μην σε αποσυντονίζω, εφ'όσον θέλεις να ξέρεις ο τρόπος είναι αυτός: Θα πας στο Κεντρο Ασφαλείας και θα δεις αν είναι ή όχι root. Σου βάζω απο κάτω screens sh…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Παιδιά αύριο παραλαμβάνω το κινητό. Πως μπορώ να τσεκάρω αν είναι ροοταρισμένο από τους Κινέζους ή όχι; (εγώ το ζήτησα χωρίς ροοτ αλλά απ ότι έχω καταλάβει δεν είναι και πολύ εμπιστεύσιμοι!!)” Με το καλό να παραλάβεις! Από το κέντρο ασφαλείας, φαίνεται αν είναι root ή όχι. Αλλά... ότι και να σου έκαναν αυτοί, εσύ έχεις σκοπό να παραμείνεις με τη ρομ που θα σου στείλουν? Ελπίζω πως όχι.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προφα…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαιδιά αύριο παραλαμβάνω το κινητό. Πως μπορώ να τσεκάρω αν είναι ροοταρισμένο από τους Κινέζους ή όχι; (εγώ το ζήτησα χωρίς ροοτ αλλά απ ότι έχω καταλάβει δεν είναι και πολύ εμπιστεύσιμοι!!)
-
Παράθεση από paulk: “το xiaomi το prime το 32αρι με 3 γιγα ραμ εχει βγει??πουλιεται?εχετε κανα λινκ να το δω??το 16αρι εχει 2 γιγα ραμ..βγαινει και με 3 γιγα ραμ???ρωταω γιατι τωρα εχω το jiayu s3 με 3 γιγα ραμ και σκεφτομαι την αγορα του xiaomi prime 16 η 32 με 3 γιγα ραμ.” Δεν βγαίνει με 3αρα ραμ. Και οι δύο εκδόσεις του κινητού (prime και απλή) 2gb ram έχουν. Πάντως, όσοι το έχουν μέχρι τώρα δεν έχουν αναφέρει πρόβλημα έλλειψης ram