Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 136.
-
mi 5x
Μήνυμαδεν δοκιμαδσα γιατι μεχρι την αλλαγη της ρομ φορτιζε κανονικα θα το δοκιμασω και αυτό και β΄λεπουμε αλλιως θα προχωρήσω στην παραγγελια μπαταριας να την αλλαξω.το περιεργο είναι ότι όταν μπανω στο TWRP άλλο ποσοστο γραφει εκει και άλλο όταν μπαινω κανονικα στο τηλεφωνο και κολλαει εκει χωρις να κατεβαινει το ποσοστο της μπαταριας
-
mi 5x
Μήνυματο πρόβλημα με το ποσοστο της μπαταριας παντως συνεχιζει να υφίσταται και να μην φαινεται πλήρως φορτισμενη οση ωρα και να το αφήσω στον φορτιστη
-
mi 5x
Μήνυματο πρόβλημα παντως με το ποσοστο μπαταριας συνεχιζει να υφισταται
-
mi 5x
Μήνυμαευχαριστω πολύ για την πολυτιμη βοηθεια σας παιδια κανετε καταπληκτικη δουλεια.θα το παρακολουθησω με το θεμα της μπαταριας και θα σας πω
-
mi 5x
Μήνυμαεκανα format data με τον τροπο που δειξατε και όταν πατησα το home μου γραφει(θελετε να εγκαταστήσετε την επισημη εφαρμογή TWRP? Η εφαρμογή μπορει ελεγχει για νεοτερες εκδοσεις του TWRP)Προχωραω στην εγκατασταση η παταω την επιλογή μην εγκαταστήσετε ώστε να προχωρήσω στα επομενα βηματα?
-
mi 5x
Μήνυματωρα εχω την 8.11.15 και πριν ειχα την προηγουμενη ακριβως δεν θυμαμαι ποια ηταν οσο για το twrp εχω το 3.2.1-1
-
mi 5x
Μήνυματην μια μου δειχνει 78% την άλλη 50% την άλλη 95% και ουτω καθεξης και όταν μπανω στο twrp τοτε μου δειχνει το σωστο ποσοστο.ο bootloader ναι είναι ξεκλείδωτος και το twrp δεν μου αναγνωριζει τον χωρο αποθηκευσης του τηλεφωνου μονο την καρτα sd
-
mi 5x
ΜήνυμαΕχω ένα mi 5x με tiffany και από την στιγμη που εβαλα την 8.1 μου δειχνει συνεχως λαθος ποσοστο στην μπαταρια και δεν μπορω να το κανω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων.εχετε καποια ιδεα?αν το κανω downgrade παλι θα εχω πρόβλημα?
-
καλημέρα παιδια σε tiffany αφου περασα το 8.8.3 το τηλεφωνο ανοιξε αλλα μου ζηταει συνδεση στο internet και όταν προσπαθω να συνδεθω δεν μου εμαφινιζει το πληκτρολογιο.καμια ιδεα?
-
mi 5x
Μήνυμαευχαριστω πολύ για την ενημερωση
-
mi 5x
Μήνυμαεκ παραδρομης το εγραψα εδω
-
mi 5x
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρεα Θα ηθελα να ρωτησω αν θα βγει ενημερωση σε miui 10 για το mi 5x.Υαρχει καποια ενημερωση πανω σε αυτό? Ευχαριστω
-
xiaomi mi 5x [SOLVED]
Μήνυμαοριστε και η φωτο
-
xiaomi mi 5x [SOLVED]
Μήνυμαλογικα εγκατασταθηκε.ευχαριστω παρα πολύ για την βοηθεια σας παιδια και συγνωμη για το πρηξιμο
-
xiaomi mi 5x [SOLVED]
Μήνυματο ζητημα είναι το πως θα κλεισω το κινητο?πρεπει να βγαλω την μπαταρια?δεν σβηνει
-
xiaomi mi 5x [SOLVED]
Μήνυματο κακο είναι ότι λογο του ότι ειχα κανει wipe data πριν δεν ειχα την rom μεσα και επρεπε να την ριξω παλι
-
xiaomi mi 5x [SOLVED]
Μήνυμαδεν προλαβα να εγκαταστήσω την rom
-
xiaomi mi 5x
Μήνυμαμετα την εγκατασταση του twrp και αφου εκανα επανεκκινηση φτανει στην αρχικη οθονη που γραφει mi και τελος.τι μπορει να συνεβει?
-
xiaomi mi 5x [SOLVED]
Μήνυμαεχεις απολυτο δικιο δεν το προσεξα καθολου.τωρα λογικα το πηρε =============== Φεβ 5th 2018, 5:31pm =============== μετα την εγκατασταση του twrp φτανει στην αρχικη οθονη που garfei mi και δεν προχωραει τι μποιρει να συνεβει?ενω ανοιξε το twrp στην αρχη αφου εκανα επανεκκινηση τελος
-
xiaomi mi 5x [SOLVED]
Μήνυμαναι με αυτό τον φακελό το ανοιγω γιατι καποια στιγμη εδειξε ότι ετρεξε κανονικα αλλα όταν προσπαθησα να μπω στο twrp με το volume+ power με εβγαλε στο δικο του παλι το recovery =============== Φεβ 5th 2018, 5:09pm =============== αυτά βγαζει