Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 214.
-
Παράθεση από kougis: “Αν συνδέσουμε ένα Aqara Hub σε ένα Apple HomeKit με ότι πρίζες αισθητήρες κτλ έχει συνδεμενες πάνω του, μπορούμε να συνδέσουμε και λάμπες που συνεργάζονται με το Apple HomeKit; Μετά θα μπορείς να φτιάξεις σενάρια που θα περιέχουν συσκευές του Aqara και λάμπες του Home Apple kit? Sent from my iPhone using Tapatalk” Ξέρει κανείς; Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από kougis: “Αν ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δεν phd στα ηλεκτρονικά θέλει να έχει αυτοματισμό στο σπίτι του, τι αγοράζει; Πάντως σίγουρα όχι xiaomi, ε; Sent from my iPhone using Tapatalk” Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ξεκολλησει απο τα κινεζικα η Xiaomi. Δες τα sonoff. Πολυ καλα και φθηνα ειναι. Εγω εχω κανει πολλα πραγματα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Τα sonoff είναι μόνο για on off συσκευών; Δεν έχει αισθητήρες, λάμπες κλπ; Έχει δικό του app? S…
-
Αν συνδέσουμε ένα Aqara Hub σε ένα Apple HomeKit με ότι πρίζες αισθητήρες κτλ έχει συνδεμενες πάνω του, μπορούμε να συνδέσουμε και λάμπες που συνεργάζονται με το Apple HomeKit; Μετά θα μπορείς να φτιάξεις σενάρια που θα περιέχουν συσκευές του Aqara και λάμπες του Home Apple kit? Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παράθεση από Ikariapower: “@kougis έχεις δυο επιλογές, να πιστέψεις αυτά που λένε ότι οτιδήποτε συνδέεται μέσω Hub το βλέπεις στο Apple HomeKit και να πάρεις το Aqara ή να περιμένεις να έρθει και να σας πω !!! Αυτά που ισχυρίζονται πως βλέπει το Hub είναι οτιδήποτε βλέπεις στην περιγραφή να έχει συνδεσιμότητα ZigBee όπως στην φωτό που παραθέτω !!!4ac7afedcb8b41e3089065c03e23731c.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Χρειάζεται και xiaomi getaway? Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παράθεση από Ikariapower: “@kougis νομίζω ότι το θέμα του Apple HomeKit στο ανέλυσα όσο καλύτερα μπορούσα, αν κάτι από αυτά που σου είπα δεν τα κατάλαβες ρωτάς ξανά το σημείο συγκεκριμένα που δεν έπιασες !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Επειδή είπες ότι δεν το έχεις κάνει ακόμα. Δεν έχω καταλάβει αν αυτά που έχω παραγγείλει θα συνεργάζονται με το Aqara hub που δεν έχω πάρει ακόμα. Δηλαδή xiaomi gateway, αισθητήρες κίνησης, κάμερα Mijia 1080P, θερμοστάτη και επαφές. Όλα αυτά θέλω να τα…
-
Παράθεση από Harrytzo: “Για το 1 δεν γνωρίζω να σου απαντήσω σχετικά με το 2ο ερώτημα ναι με xiaomi πρίζες yeelight λάμπες κλπ μπορείς να κάνεις σχεδόν κάθε ηλεκτρική συσκευή σου smart. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για να ελέγχω τα φωτιστικά, μόνο με λάμπες yeelight, σωστά; Είναι δυνατές σε φωτισμό; Για τις συσκευές ψάχνω τρόπο να μην χρησιμοποιήσω τις πρίζες της xiaomi γιατί θα προεξέχουν και θέλουν και αντάπτορα. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚατάλαβα. Εγώ που έχω powerline έκανα βλακεία που το πήρα. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΜε καλές ταχύτητες; Sent from my iPhone using Tapatalk