Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-214 από 214.
-
Παράθεση από Ikariapower: “@kougis καταρχήν αν θέλεις Apple HomeKit πρέπει να έχεις Apple TV ή ένα iPad μέσα στο σπίτι συνέχεια, αν έχεις κάτι από αυτά παίρνεις το Aqara Hub και οτιδήποτε συνδέεται πάνω σε αυτό (child devices) θα το βλέπεις και στο Apple HomeKit !!! Το κέρδος που έχεις με το Apple HomeKit είναι η αστραπιαία απόκριση των συσκευών σου μιας και παρακάμπτεις τους server της Xiaomi και θα χρειάζεσαι το Mi Home App μόνο για τα updates των συσκευών και κάποιες μικρές ρυθμίσεις !!! Sent…
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από kougis: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από etsi: “Με προβληματίζει μιας και δεν εχω εμπειρία καθολου με τα gateway να πάρω το απλο ή το aqara που είναι νεότερο αλλά δεν έχω apple προϊόντα για το homekit” Εάν δε σκοπεύεις να πάρεις Apple προϊόντα να πάρεις το απλό !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Αν πάρω το Aqara θα μπορώ να συνδεθώ με Apple HomeKit? Sent from my iPhone using Tapatalk” Ναι !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro” Έχω παραγ…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από Lunatico: “Εγώ του έχω πάνω 8 κάμερες wifi 1080p συνδεμένες στο nvr χωρίς κανένα σπάσιμο και το tv box σε 5g στο speedtest τερματίζει την πενηντάρα vdsl. Κάτι δεν κάνετε καλά νομίζω.” Αν χρειάζεται να έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο για να το σεταρεις τότε παραμένει απογοήτευση. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από etsi: “Με προβληματίζει μιας και δεν εχω εμπειρία καθολου με τα gateway να πάρω το απλο ή το aqara που είναι νεότερο αλλά δεν έχω apple προϊόντα για το homekit” Εάν δε σκοπεύεις να πάρεις Apple προϊόντα να πάρεις το απλό !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Αν πάρω το Aqara θα μπορώ να συνδεθώ με Apple HomeKit? Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμα...κι εγώ είχα μεγάλες προσδοκίες και απογοητεύτηκα πλήρως. Το βγάζω και θα παραμείνω με τα powerline της tp-link που κάνουν καλύτερη δουλειά. Κρίμα! Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από timos71: “Δοκίμασε να βάλεις το κωδικό του WiFi εκεί που λέει admin password. Πάντως μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό μοντέλο. Επικοινώνησε με το μαγαζί που το αγόρασες. Σε δικές μου δοκιμές στα 5ghz τερμάτιζε άνετα στα 100mbps που είναι και η ταχύτητα της Ethernet σε μεταφορά αρχείου από άλλο υπολογιστή. Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk” Με το WiFi pass δεν συνδέεται Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΜήνυμαΌταν ξεκινάω την εφαρμογή Miwifi μου λέει ότι έχει γίνει pair με άλλο λογαριασμό (ή κάπως έτσι) και μετά μου ζητάει admin password. Τι βάζω εκεί; Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από timos71: “Περίεργο πρόβλημα. Δοκίμασε να παίξεις με τα κανάλια του WiFi μήπως φταίει κάτι από εκεί. Το σήμα σε σχέση με το ρούτερ του ΟΤΕ πως τα πάει; Επίσης σε ποια συχνότητα είδες αυτήν τη ταχύτητα στα 2.4 η στα 5; Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk” Στα 5 την είδα. Κατά πάσα πιθανότητα πάει για πούλημα. Ανάμεσα από 2 διπλούς τοίχους η 30αρα γραμμή τρέχει με 13 και όταν πάω δίπλα στο ρουτερ ανεβαίνει στα 18 και η 5g στα 20. Το ρουτερ είναι σε ένα δωμάτιο εγώ βρίσκομαι στο σα…
-
ΜήνυμαΜόλις αφαίρεσα την εφαρμογή από το κινητό η ταχύτητα ανέβηκε στα 17-20mbps. Πάλι λιγότερα από το ρουτερ του ΟΤΕ. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από timos71: “Παράθεση από kougis: “Που βρίσκεται αυτό το qos ; Επίσης από την εφαρμογή mi WiFi από το κινητό, δεν μπορεί να κάνει Deep Speedtest. Sent from my iPhone using Tapatalk” Στην εφαρμογή plugins-> more tools -> qos Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk” Είναι απενεργοποιημένο. “Couldn’t get qos info” όταν πατάω speed test settings. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΜήνυμαΠου βρίσκεται αυτό το qos ; Επίσης από την εφαρμογή mi WiFi από το κινητό, δεν μπορεί να κάνει Deep Speedtest. Και από mac που μπαίνω στο Miwifi δεν μπορεί να κάνει update που υπάρχει διαθέσιμο. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΜήνυμαΜόλις παρέλαβα το ρουτερ. Το σύνδεσα και από εκεί που είχα 28mbps τώρα έχω 2,2. Έχω και το 5g και το 2.4G. Penetrating Primary base station Συνδεμενο με ένα μόντεμ του ΟΤΕ Sent from my iPhone using Tapatalk