Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 214.
-
Παράθεση από sv1kwz: “Εγω στο xiaomi gateway σε china server εχω αυτα. 57f5d4337ca6c13dff709b973fcd2d50.jpg4a6c02b7240a8c1fa434f263c511549e.jpg513bf89858b1b85005509870b308fa13.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk” Το Aqara δεν είναι έτσι. Σε άλλο σπίτι που το είχα συνδέσει λειτουργούσε σωστά. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
-
Παράθεση από sv1kwz: “Το έχεις λαθος. Δεν είναι συνθήκη if this then that. Μεσα απο το gateway στο μενου auto πρωτη επιλογη alert ( guard your home ) βαζεις trigger devices για οταν ειναι enabled το alarm Sent from my MI 8 using Tapatalk” Δεν βρίσκω το auto. Έχω Aqara. Βρίσκω αυτό: 68ef38f9705ebbb7784374739fda5d17.jpg Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
-
Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στους αυτοματισμούς της xiaomi αλλά... Ενεργοποιώ τον συναγερμό με διπλό κλικ στο κουμπί και ο συναγερμός γίνεται enabled. Ανοίγω την πόρτα και δεν γίνεται τίποτα. Ούτε χτυπάει ο συναγερμός ούτε μου στέλνει ειδοποίηση. Αν ήμουν κλέφτης δεν θα καταλάβαινα καν ότι υπάρχει κάποιο σύστημα ανίχνευσης. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από kougis: “Ενεργοποιώ το Hub Aqara με διπλό πάτημα του wireless switch. Όταν επιστρέφω στο σπίτι δεν μου αφήνει μερικά δευτερόλεπτα χρόνο να πατήσω το wireless switch ξανά για να απενεργοποιηθεί και έτσι μόλις ανοίξω την πόρτα χτυπάει ο συναγερμός. Από που μπορώ να δώσω λίγο χρόνο; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Ποια η λογική να γίνεται αυτό? Να μπαίνει ο κλέφτης να έχει τον χρόνο του και να πάει να το ξηλώνει από την πρίζα? Στάλθηκε από το MI9T Pro μ…
-
Ενεργοποιώ το Hub Aqara με διπλό πάτημα του wireless switch. Όταν επιστρέφω στο σπίτι δεν μου αφήνει μερικά δευτερόλεπτα χρόνο να πατήσω το wireless switch ξανά για να απενεργοποιηθεί και έτσι μόλις ανοίξω την πόρτα χτυπάει ο συναγερμός. Από που μπορώ να δώσω λίγο χρόνο; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
-
Καλωσήρθες τότε στο παρών thread. Θα είσαι τακτικός πελάτης από εδώ και πέρα. ...δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις...δεν μου αναγνωρίζει το τάδε... ξαφνικά χάθηκε το hub από τη λίστα...γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ;...δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις...δεν λειτουργεί το τάδε σενάριο...δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις... Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
-
Παράθεση από kenantas: “καλησπερα σε ολους σκεφτομαι να παρω aqara hub (sensors aqara, yeelight κ.α...) θα παραγγειλω απο κινα αλλα εχω μπερδεψει λιγο με τους servers και ειδοποιήσεις μπορει καποιος να μου εξηγήση ??? .πρεπει να παρω ολα απο την ελλαδα για να δουλέψουν μια χαρα ?? αν ολα τα προιοντα μου ειναι απο κινα θα εχω θεμα με τους servers???. θελω να παιζω στη κινεζικη server γιατι εχει παραπανω προιοντα για να προσθεσω στο mi home (εχω iphone)... ευχαριστω..” Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να…
-
Έβγαλα το Aqara hub από ένα διαμέρισμα και το έφερα σε ένα άλλο. Δεν συνδέεται με τίποτα. Ούτε στο ένα διαμέρισμα ούτε στο άλλο. Δοκίμασα και με ένα άλλο ίδιο που έχω πάλι τα ίδια. Κουράστηκα. Υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία λίγο ακριβότερη αλλά αξιόπιστη που δεν σου σπάει τα α@@@@@α? Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk