Παράθεση από tedev: “Παράθεση από kougis: “1, 2, 3, Ναι Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” επειδή αναφέρθηκε ότι υποστηρίζει όσες συσκευές συνδέονται στο gateway.... φαντάζομαι υποστηρίζει και τα WiFi όπως πχ.... Yeelight ή Philips επίσης (δεν την έχω βρει ακόμα) η ευρωπαϊκή έκδοση του Aqara gateway υποστηρίζει όλες τις συσκευές ή είναι σαν το Xiaomi gateway το ευρωπαϊκό που υποστηρίζει 3-4 συσκευές μόνο?” Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Παράθεση από NetM: “Παράθεση από tedev: “να κάνω καμιά ερώτηση και εγώ. αυτοί που έχετε AQARA gateway.... 1) μιλάει αγγλικά αντί για κινέζικα αν το συνδέσουμε σε Mainland China? 2) υποστηρίζει όλες τις συσκευές τις xiaomi γενικά ή μόνο τα Aqara? 3) Αν είναι σε mainland china, το Homekit της Apple το βλέπει και μπορεί να συνδεθεί? εφόσον η τιμή είναι ίδια.... είναι καλύτερο να πάρει κάποιος Aqara G2 κάμερα ή το gateway?” 1) Το έχω σε Mainland China και μιλάει ΚΙΝΕΖΙΚΑ 2) Υποστηρίζει τις συσκευές …
Παράθεση από Harrytzo: “Και να χτυπούσε δεν είναι σίγουρο πως θα το άκουγες . Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι εννοείς; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Πήρα το switch button. Πατάω διπλό κλικ “alarm on”. Ανοίγω πόρτα, χτυπάει η σειρήνα του hub. Ειδοποίηση στο κινητό όμως δεν έρχεται. Ενώ από την κάμερα “mijia 1080p” έρχεται κανονικά. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Εγώ πάντως συνεχίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα. Ειδικά η κάμερα η 1080 δεν έχει υπολειτουργήσει ούτε μια στιγμή. Λειτουργεί άψογα και κάνει και τη νύχτα μέρα. 100% ευχαριστημένος από την κάμερα. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Αν γίνει αυτό που λέει ο geomade τότε πρέπει να πετάξουμε τις μισές συσκευες μας. Εμένα πάντως με iPhone μέχρι τώρα δεν έχει θέμα. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Παράθεση από vasma: “Το φοβερό σε όλη την υπόθεση είναι ότι όσοι έχουν IOS δεν έχουν πρόβλημα...χαχαχα” Δώσαμε κάτι παραπάνω... Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk