Ρε παιδιά πείτε και σε μένα... Πως θα το ρυθμίσω για: 1. Να ενεργοποιείται (alarm on) με ένα κουμπί στο software η με το πάτημα ενός κουμπιού (αυτά που πουλάει η xiaomi) 2. Όταν ενεργοποιηθεί με τον παραπάνω τρόπο, αν ανοίξει κάποια πόρτα ή αν πιάσει κίνηση κάποιο ραντάρ να χτυπάει η σειρήνα του hub και να μου στέλνει ειδοποίηση στο κινητό. 3. Με τον ίδιο όπως τον 1 τρόπο να απενεργοποιείται 4. Αν γίνεται η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση με geofencing. Έχω hub Aqara. Ευχαριστω εκ των προτέρων…
Δεν μπορώ να καταλάβω πως ενεργοποιούμε το συναγερμό (δηλαδή όταν ανοίγει κάποια πόρτα να στέλνει ειδοποίηση στο κινητο). Με λίγα λόγια δεν ξέρω πως να το κάνω να λειτουργεί η πιο απλή λειτουργία του. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
@RASTAVIPER Γιατί να βάλω ένα ακόμα Aqara Gateway που δεν χρησιμεύει σε τίποτα άλλο αν την ίδια δουλειά μπορώ να την κάνω με την κάμερα; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Έχει βάλει κανείς αυτοματισμούς τις xiaomi σε μεγάλο σπίτι και να έχει πρόβλημα με την απόσταση των αισθητήρων από το Gateway; Πως έλυσε αυτό το πρόβλημα; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δηλαδή βάζοντας ένα τέτοιο κάνω και επέκταση στο δίκτυο; Θα πιάνει το Gateway και τις απομακρυσμένες συσκευες που δεν πιάνω τώρα; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Παράθεση από kougis: “Υπάρχουν δυο κάμερες xiaomi που φαίνεται ότι έχουν και Hub και λογικά κάνουν και extend το δίκτυο zigbee. Αυτές είναι η Xiaomi Aqara G2 και η Xiaomi Mijia Aqara Smart IP with Gateway Hub. Έχει κανείς υπόψη του αν όντως ισχύει αυτό; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Επίσης, μήπως ξέρετε την χρησιμότητα και τις διάφορες αυτού 4e1880b707c9084aad9c0615e0672f06.jpg και αυτου e559723e56ee646ebf4edc03320f8bee.jpg Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Υπάρχουν δυο κάμερες xiaomi που φαίνεται ότι έχουν και Hub και λογικά κάνουν και extend το δίκτυο zigbee. Αυτές είναι η Xiaomi Aqara G2 και η Xiaomi Mijia Aqara Smart IP with Gateway Hub. Έχει κανείς υπόψη του αν όντως ισχύει αυτό; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Παράθεση από tedev: “Παράθεση από kougis: “Επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πουλάω το Xiaomi Gateway για να πάρω Aqara. Αν ενδιαφέρεται κανείς μου το λέει. Το συνδέω με την smart πρίζα και μετά από κάποια ώρα τη χάνει. Οκ είναι μακριά αλλά έχω repeater. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” αμα το δίνεις σε καλή τιμή θα στο πάρω εγώ :)” Πόσο το θέλεις; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk