Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-112 από 112.

• Παράθεση από thodorisls: “εγώ πάντως την miui 10 την πέρασα μέσω του update app χωρίς κανένα θέμα και είχε stable miui 9.5 ” για στειλε λιγο Link φιλε να προσπαθησω και εγω. china rom ειχες?

• Παράθεση από chrisnik: “Περιμενεις την αυριανη ρομ τοτε... Μαλλον γιαυτο δεν σε αφηνει να την περασεις... Μπες στο official που σου εδωσα κ μολις βγαλουν links αυριο ή Παρασκευη την κατεβαζεις... Λογικα αφου σου εγραψε ετσι θα σε αφησει να περασεις την καινουρια που βγαινει... ” ενημερωσε εσυ μια οταν βγει αυτη που λες να δοκιμασω δεν χανω και κατι :P.

• Παράθεση από chrisnik: “MIUI 10 China Developer ROM 8.7.19 Released: Full Changelog - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Εδω εισαι. Κατεβαζεις αυτη που λεει recovery την περνας στο κινητο κ μεσω updater-> choose update package κ πιστευω θα στο κανει. Τις περισσοτερες φορες αφηνει. Να ξερεις θα στα σβησει ολα αν εχεις προλαβει να περασεις φωτο κτλ... ” you are allow to flash the newest develop version published by miui forum from stable version only. rip??

• Παράθεση από chrisnik: “Να κανεις τριπλα για τις ωρες δεν γινεται... Αν θες κατεβασε την china developer ετσι να παιξεις μιας κ ειναι 10 κ μετα μολις ξεκλςιδωσεις ας ελπισουμε να βγει η global stable ή dev ” ωραιααα και πως θα την κατεβασω?? γτ οτα δεν γινεται αποτι ειδα ειμαι με 9.5.11 stable και λεει νο απντειτς αβαιλαμπλ

• Παράθεση από amavroudis: “Μέχρι να ξεκλειδώσεις σε 15 μέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. ” δεν υπαρχει καμια τριπλα να τις γλυτωσω αυτες τις 15 μερες΅???

• καλησπερα παιδια μολις το πηρα τελικα και φοραω china 9.5.11 stable. εστειλα αμεσα αιτημα για Unlock και μου γραφει couldnt unlock after 360 hours of trying to unlock the device... πια τα επομενα βηματα μου? τι ρομ να περασω μεχρι να βγει stable global Μιας και εχω αγγλοκινεζικη τωρα μεσα.

• να ρωτησω κατι αλλο ειναι να παρω τελικα ενα μεταχειρισμενο απο ενα παιδι και μου λεει οτι εχει κανει αιτημα απο miunlock και με βαση τις ωρες που εχουν μεινει θα ξεκληδωσει αρχες αυγουστου. θα μου δωσει και το mi pass και username μαζι. το παιρνω κανονικα ετσι δεν θα εχω προβλημα??

• δωστε καμια απαντηση και σε μενα ρε παιδια.

• Καληπσερα παιδια. επειδη εντος των ημερων θα παραλαβω και εγω το mi 8 μου. που θα βρω global stable rom με ελληνικα και πως θα την περασω μια μικρη βοηθεια. ειχα ξαναβαλει παλιοτερα rom σε xiaomi αλλα εχω καιρο να ασχοληθω.

• ρε παιδια εχω ξεκλειδωτο bootloader usb debuging ενεργοποιημενο τα κανω ολα σωστα σε ολα τα βηματα και δεν μου ανοιγει το twrp.... τι φταει???

• Παράθεση από Octaviastikos: “@gregory_gr έχεις δικαίωμα να ξεκλειδώσεις;; ” οχι φιλε μολις εκανα apply για να ξεκλειδωσω και μου ειπαν μεσα σε 10 μερες θα μου ερθει μηνυμα στο κινητο...

• Παράθεση από apos: “με καθαρη εγκατασταση απο χθες το βραδυ παει σφαιρα σε 3S ” καλησπερα φιλε μου σημερα παρελαβα ενα απο ebay και προσπαθω να βαλω αυτη τη ρομ αλλα δεν βγαζω ακρη μπορεις μηπως να με βοηθησεις λιγακι? εχω το redmi 3s