Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-112 από 112.
-
Παράθεση από chrisnik: “Περιμενεις την αυριανη ρομ τοτε... Μαλλον γιαυτο δεν σε αφηνει να την περασεις... Μπες στο official που σου εδωσα κ μολις βγαλουν links αυριο ή Παρασκευη την κατεβαζεις... Λογικα αφου σου εγραψε ετσι θα σε αφησει να περασεις την καινουρια που βγαινει... ” ενημερωσε εσυ μια οταν βγει αυτη που λες να δοκιμασω δεν χανω και κατι :P.
-
Παράθεση από chrisnik: “MIUI 10 China Developer ROM 8.7.19 Released: Full Changelog - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Εδω εισαι. Κατεβαζεις αυτη που λεει recovery την περνας στο κινητο κ μεσω updater-> choose update package κ πιστευω θα στο κανει. Τις περισσοτερες φορες αφηνει. Να ξερεις θα στα σβησει ολα αν εχεις προλαβει να περασεις φωτο κτλ... ” you are allow to flash the newest develop version published by miui forum from stable version only. rip??
-
Παράθεση από chrisnik: “Να κανεις τριπλα για τις ωρες δεν γινεται... Αν θες κατεβασε την china developer ετσι να παιξεις μιας κ ειναι 10 κ μετα μολις ξεκλςιδωσεις ας ελπισουμε να βγει η global stable ή dev ” ωραιααα και πως θα την κατεβασω?? γτ οτα δεν γινεται αποτι ειδα ειμαι με 9.5.11 stable και λεει νο απντειτς αβαιλαμπλ
-
Παράθεση από Octaviastikos: “@gregory_gr έχεις δικαίωμα να ξεκλειδώσεις;; ” οχι φιλε μολις εκανα apply για να ξεκλειδωσω και μου ειπαν μεσα σε 10 μερες θα μου ερθει μηνυμα στο κινητο...
-
Παράθεση από apos: “με καθαρη εγκατασταση απο χθες το βραδυ παει σφαιρα σε 3S ” καλησπερα φιλε μου σημερα παρελαβα ενα απο ebay και προσπαθω να βαλω αυτη τη ρομ αλλα δεν βγαζω ακρη μπορεις μηπως να με βοηθησεις λιγακι? εχω το redmi 3s