MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum απ'αυτές τις 2, τη 2η κατέβασα αρχικά. Να επιμείνω λίγο ακόμα με updater μήπως τρώει κολλήματα όπως ανέφερες, αλλιώς να προχωρήσω με Miflash?
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από catalan10: “Κατεβάζω προς το παρόν την china dev official ” Αν έχεις china stable θα την πάρει κανονικά.. ” η τωρινή ρομ είναι η MIUI Global 7.3 stable 7.3.7.0, άρα όχι?
Παράθεση από soulg: “@catalan10 κι εγώ είχα ταλαιπωρηθεί θυμάμαι για να περάσω την rom. την κατέβασα από εδώ και την έβαλα με το MiGlash Tool. To mipcsuite απλά δεν συνεργαζόταν. ” υπάρχουν οδηγίες για το miflash? Επικίνδυνος δεν είναι αυτός ο τρόπος φλασαρίσματος?
Παράθεση από nflo: “Παράθεση από catalan10: “"rom's package signature can't verified" Θέλω να περάσω την official dev για να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα αλλά μου βγάζει αυτό το μνμ το mipcsuite. Επίσης μέσα από τον updater πάλι δεν μπορώ να προχωρήσω στην διαδικασία,τι να κάνω?Να προσθέσω ότι η τωρινή ρομ είναι η MIUI Global 7.3 stable 7.3.7.0 ” Βάλε την αντίστοιχη fastboot rom με αυτόν τον οδηγό: Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) ” Παρατήρησα ότι κατέβασα την glob…
"rom's package signature can't verified" Θέλω να περάσω την official dev για να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα αλλά μου βγάζει αυτό το μνμ το mipcsuite. Επίσης μέσα από τον updater πάλι δεν μπορώ να προχωρήσω στην διαδικασία,τι να κάνω?Να προσθέσω ότι η τωρινή ρομ είναι η MIUI Global 7.3 stable 7.3.7.0
Παράθεση από Souits: “@catalan10 Ότι έγραψα;;;;; Ξέχασέ το......Όπως το είπες θα το κάνεις. Μέσω updater μέσα από το κινητό...... ” αυτο που με καίει είναι ο λιγότερο επικίνδυνος τρόπος. Μέχρι επιτέλους να κάνω το ξεκλειδωμα και να μπορέσω να περάσω το σωτήριο twrp!Άρα μέσω updater να το κάνω;
Καλημέρα σ όλους,μια ερώτηση.Αν σε stable official περάσω την τελευταία official dev μεσα από το updater,ώστε να κάνω μετά το ξεκλειδωμα,υπαρχει περίπτωση κάτι να πάει στραβά κ να μην ανοίγει το κινητό;