Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.

• Root note 4

tout.pan - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

πολυ χρησιμος οδηγος μπραβο σου, εγω εκανα ολα τα παρακατω επιτυχεις εγραψε οκ δηλαδη αλλα μολις εκανα επανεκινηση χαθηκε το twrp και βλεπω παλι το ανθρωπακι γιατι? δεν εχω δηλαδη recovery mode? ενω στην πρωτη επανεκινηση βγηκε κανονικα το κινεζικα τα αλλαξα σε αγγλικα στο twrp εννοω αλλα μετα απο μια επανεκκινηση χαθηκε, γιατι?

• xiaomi redmi note 4 (nikel)

Μήνυμα

ευχαριστω παρα πολυ

Μήνυμα

activated ειναι και επαληθευμενος ο λογαριασμος μου μεσω email και αριθμο κινητου drivers ειναι ενταξει γιατι τις εντολες adb τις τρεχει και απανταει το κινητο κανονικα fastboot reboot κτλπ. σε κατασταση fastboot , το μονο που δεν εχω ειναι εκδοση dev . δηλαδη σε stable δεν ξεκλειδωνει σιγουρα? εχω ασχοληθει αρκετα με εντολες adb ακομα και με εντολες sideload και διαχειρηση αρχειων απλα με xiaomi δεν εχω ξαναασχοληθη. εαν μου στειλει καποιος το bootloader ξεκλειδοτο και τον φορτοσω στο κινητο θα…

Μήνυμα

και κατι ακομα εχω παρει αδεια ξεκλειδωματος bootloader αλλα στο 50% με κολαει βγαζει το παρακατω μυνημα γιατι? ξερει κανεις τι φταιε? μπορω σε stable εκδοση να ξεκλειδωσω η πρεπει να παω πρωτα σε dev ? ευχαριστω =============== Φεβ 27th 2017, 11:15am =============== για default ενοουσα george

Μήνυμα

ε τοτε πως θα κανω factory reset? για να παω απο stable σε εκδοση dev?

Μήνυμα

stable 8.0.4

Μήνυμα

θα πρεπει να πατησω wipe data και cache να καθαρισω η δεν χρειαζεται?

Μήνυμα

ευχαριστω για την απαντηση, factory reset θελει hard reset η μονο μεσω του κινητου απο το μενου επαναφορα αφου εχεις κανει κανονικο boot?

Μήνυμα

η δικη μου δεν εχει σιγουρα ελληνικα, οσο για την dev εκδοση δεν το ξερω

Μήνυμα

πρεπει να κανω factory reset? και ποια ειναι η σωστη διαδικασια?

Μήνυμα

το εχω παρει αυτο το μυνημα και κολαει στο 50% και μου λεει δεν ειναι ο ιδιος λογαριασμος με τη συσκευη

• ποια ειναι η διαδικασια με κλειδομενο bootloader να παω απο stable εκδοση σε development εκδοση official παντα εννωω

Μήνυμα

οταν λαβεις το μυνημα απο τη xiaomi μπορεις απευθειας να δομιμασεις το ξεκλειδομα η πρεπει να περημενεις 5 μερες? εννοω οχι το sms που σου στελνει τον κοδικο αλλα αυτο που λεει οτι τωρα μπορεις να ξεκλειδωσεις το bootloader

Μήνυμα

αυτο ειναι το about phone screenshot

• καλημερα, μολις ελαβα το μυνημα οτι ειμαι εξουσιοδοτημενος να ξεκλειδωσω το bootloader της συσκευης μου απο τη xiaomi , κατεβασα το MiFlash Unlock tool αλλα μου βγαζει το παρακατω μυνημα μπορει καποιος να μου πει τη μπορει να φταιει?

Μήνυμα

οποτε περημενω αναγκαστικα και μετα να δω τη θα κανω. το μονο προβλημα μου ειναι τα ελληνικα και οτι μου τρωνε μνημη ram οι εφαρμογε google που δεν χρεισιμοποιο. σε dev εκδοση official μπορω να απενεργοποιησω τις εφαρμογες google books κτλπ. ?

Μήνυμα

εαν βαλω το twrp χρειαζεται να περημενω και ξεκλειδωμα bootloader απο τη xiaomi η δεν ειναι αναγκαιο ? γιατι κατι τετοιο εχω διαβασει

Μήνυμα

και κατι τελευταιο και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Με εντολες adb μπορω να διαγραψω εφαρμογες συστηματος χωρις να ειναι rooted η συσκευη?

Μήνυμα

εκανα αιτημα στην xiaomi και περιμενω για ξεκλειδωμα bootloader. εαν το ξεκλειδωσει μπορω να βαλω οτι θελω απο rom? η θελει αναγκαστικα twrp bootloader ?

Μήνυμα

γιατι δοκιμασα να βαλω την ελληνικη εκδοση και δεν την πηρε. και κατι ακομα η dev εκδοση ειναι rooted ?