Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από juke: “Από 100% το βράδυ σε 7 ώρες χωρίς να χρησιμοποιείται το note 2 πήγε 90% συνδεμένο σε wifi. Ακούω κάποιους με άλλα κινητά που δεν χάνουν καθόλου ή χανουν 1 με 2 % . Υπάρχει περίπτωση να γίνει και στο note2 αυτό ή είναι όνειρο θερινής νυκτος; Χωρίς να πειραξω bootanimation και θέματα η ρομ φαίνεται χωρίς προβλήματα. Τώρα περνώντας xpozed και άλλα πειράγματα θα δω.” Με note 2 και stable το βραδυ παραμενει στο ιδιο ποσοστο..με κλειστα δεδομενα ομως.καποιες φορες εχω wifi ανοιχτο …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thagro: “-με τα δεδομένα κλειστα και ταυτόχρονα αλλαγμενο το όνομα του παροχου, στο notification bar εαν το κατεβασω, βλέπω ΚΑΙ το όνομα του παροχου (οχι το αλλαγμενο) αλλα ΚΑΙ το 3G (το οποίο ειναι κλειστό) Ταυτόχρονα, δε βλέπω καθόλου το αλλαγμενο όνομα του παροχου στην κανονική λειτουργία του μενου. Bug? Δεν ενοχλεί, ειναι οπτικό καθαρα το θέμα” Αυτό αλλάζει απο ρυθμισεις>διαχείριση sim>επεξεργασια ονοματος sim Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen στην stable v8 (hermes) δεν μπορουμε πλεον να κατεβαζουμε γραμματοσειρες απο τα θεματα?
-
Απο χθες το βραδυ εχω την δικη σοu stable v8 σε hermes. Πολυ καλυτερη απο την eu που δοκιμασα. Ευχαριστώ @gkalen Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεις ξανα με stable σε redmi note 2; είχες βγαλει μια παλαιότερα κ ηταν η καλύτερη που εχω δοκιμάσει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από brougos: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από brougos: “Απο που εννοεις? ” Έλα βρε αρχηγοπουλο μου.... αφού σου γράφω στο edit note τις διαδρομές που θα ακολουθήσεις Μην ψάχνεις επιλογή ως ''Ρυθμίσεις ασφαλείας''.. όλες τις διαδρομές που σου γράφω είναι ρυθμίσεις ασφαλείας. Ως γενική έννοια σου το έγραψα : ” Γι΄'αυτο και ρωτησα μηπως υπαρχει κατι αλλο που δεν το γνωριζω...οπως και αν ειναι τα εκανα ολα και δεν αλλαξε τιποτε.....ευχαριστω......θα ζησουμε μάυτο..δεν βρισκω κατι αλλο να …
-
Σε redmi note 2 δε δουλεύει το led notification σε κλήσεις κ μηνύματα.τα εχω ενεργοιποιησει εκανα κ clear data σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά αλλα τιποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amalag: “Κανένας;” Πας ρυθμίσεις,εφαρμογες κ τελευταία έχει τα εγγραφα.πατας να ανοίξει κ κάτω κάτω έχει κουμπί ενεργοποίηση.αυτο εννοεί Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα.εκανα βλακεια,μου έστειλε ενας φιλος μεσω ebanking εθνικης χρηματα στην revolut στον λογαριασμο μου.τα χρηματα δεν πιστωθηκαν γιατι οπως με ενημερωσαν απο revolut προέρχονται απο αλλο ονομα απο το account sti revolut.εδω και 10 μερες προσπαθώ μεσω chat να βγαλω ακρη να επιστραφουν.μου ειπαν σε 5 εργασιμες θα επιστρεψουν στον αποστολέα αλλα ακομη τιποτα.εχει τυχει κατι αναλογο σε κάποιον; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XIAOMI MI NOTE PRO Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core 5.7 Inch 2K Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΗ 7.0.8 ειναι πιο καινούρια απο την 7.0.6. Γιατι να την αλλαξεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από psilos: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από psilos: “τι σημαίνουν τα κενα γνωρίζει κάποιος? ” Συνήθως αυτά το κενα εμφανίζονται στα φλασαρίσματα. ” Δεν εκανα καποιο φλασαρισμα εκείνη τη στιγμη... Θα το παρατηρησω και σημερα και αν είναι θα επανελθω. Ευχαριστώ! ” Δεν είναι απο φλασάρισμα, νομίζω όμως οτι έχει να κάνει με το σήμα του δικτύου. Μάλλον εκείνες τις στιγμές δεν είχες σήμα...Εμένα έτσι είναι κάθε μέρα(χρησιμοποιώ μετρό και δεν έχει καλό σήμα σπ…
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΑυτο το λευκό ανάμεσα στο μπλε στο διάγραμμα χρήσης της μπαταρίας τι είναι;επανεκκίνηση δεν έχω κάνει καθόλου