Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 78.
-
Το έχει κάνει κάποιος;
-
Παιδιά καλησπέρα.. Λίγο άκυρη η ερώτηση αλλά ξέρει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές που έκανα λήψη στην sd?
-
@derveni το έκανα κι ενώ πριν το φλασαρισμα γινόταν αφού είχα δώσει άδειες απ την ασφάλεια τώρα ούτε από εκεί.. Εντάξει μικρό το κακό ας είναι αυτό το μόνο πρόβλημα.
-
Δυστυχώς δεν λειτουργεί το συνημμένο μάλλον κάτι παίζει με τα δικαιώματα ακόμα το ψάχνω
-
Όχι ενα είναι το backup το τσέκαρα απλά έχει δύο φακέλους από 1,5 gb και άλλους μικρότερους όλοι με διαφορετική ονομασία =============== Ιαν 20th 2017, 1:11pm =============== Τώρα που το λες έχει δύο φακέλους από 1,51 gb ο καθένας με διαφορετική ονομασία αλλά με τα ίδια αρχεία μέσα.. Λες εδώ να γίνεται η δουλειά;
-
Όχι ένα είναι το backup απλά έχει μέσα κάποιους φακέλους απο ένα gb σχεδόν..
-
Λογικά αυτός είναι..πήγα να ανεβάσω φωτογραφία αλλά δε λειτουργεί το συνημμένο μέσα απ την εφαρμογή..
-
Παιδιά όλα καλά με τη rom προς το παρόν αλλά δείτε λίγο τις παρακάτω εικόνες.. Έχει πέσει αρκετά ο αποθηκευτικός χώρος και αν πατήσω καθαρισμό μου δείχνει ότι τρώει πολλά gb ο φάκελος 0backup..
-
Μπήκα στο backup αλλά το Cust το EFS και το Recovery δεν τα εμφάνιζε και πάτησα στα υπόλοιπα
-
Ωχωωχ μη μου λες τέτοια μη μου λες τέτοια
-
@derveni όχι σέ ρωτησα πώς κραταω backup και για ποιο λόγο χρειάζεται
-
@derveni πως γίνεται αυτό;
-
Ναι ευτυχώς.. Μία τελευταία ερώτηση..πρέπει να κλειδωσω με κάποιο τρόπο bootloader η τόν αφήνω έτσι;
-
εκανα δύο τρία απανωτά φορμάτdata και reboot καί ξανά περνούσα την ελληνική.. Στό τέλος άνοιξε καί έχω τήν ελληνική!! Ελπίζω να δουλέψει σωστά πλέον καί ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά που ασχολήθηκε μαζί μου.. Ήμουν κουραστικος ευχαριστώ παιδιά. Αν προκύψει κάτι θα ενημρωσω
-
Γιατί έκανα φορματ data και μου διέγραψε τη rom... Ναι κόλλησε και δυστυχώς έμεινα χωρίς κινητό λύση δεν έχω.
-
6 ωρες μπροστα απ το pc απλα τραγικο ξεκλειδωτος ειναι μολις το κοιταξα