Προσπαθώ να κατεβάσω μέσω ότα την τελευταία αναβάθμιση και περίπου στο 60% σταματάει και βγάζει Σφάλμα κατά τη ληψη. Το MD5 sum δεν ταιριάζει.Τελικα την τεταρτη φορα κατεβηκε και εγκαταστηθηκε μια χαρα χωρις προβληματα.
Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα γίνει επανεκκίνηση σε TWRP και θα την περάσεις ακριβώς όπως και την προηγούμενη! ” Θα κάνω πάλι επιλογή από την αρχή τι θέλω να κάνει εγκατάσταση μέσω aroma?
Ξεκινησα την διαδικασια ακολουθησα ολα τα βηματα αλλλα στο μονο που δεν τα εχω καταφερει ειναι στην εγκατασταση του twrp.recovery ενω το κανω εγκατασταση με adb μπαινω μετα σε ρεκοβερυ και ειναι εγκατεστημενο το mi recovery και δεν μπορων να κανω εγκατασταση την τελευταια ρομ. Τι κανω λαθος? Kαποιος μια βοηθεια απο το πρωι προσπαθω τιποτα δεν μπορω να εγκαταστησω το ρεκοβερυ με τιποτα δοκιμασα και με fastboot αλλα και με flashify αλλα τιποτα δυστυχως.
Καλησπερα και Χρονια πολλα. Χτες πηρα μεταχειρισμενο απο ενα φιλο ενα Xiaomi mi4c και φοραει την globeROM 8.3 by mi-globe.com- based on 7.4.13 BETA τι πρεπει να κανω για να βαλω την ελληνικη ρομ?
Μου εβγαλε μια αναβαθμιση περιπου 70mb και τωρα ειμαι στην εκδοση που παρεθεσα στο παραπανω ποστ και ελληνικα δεν εχει μεσα. Καποια αλλη αναβαθμιση δεν μου δειχνει.
Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα για ένα φίλο το κινητό αλλά δυστυχώς δεν έχει ελληνικά ποια ρομ πρέπει να βάλω. Παραθέτω ένα screenshot με τη ρομ που έχει τώρα
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sokgiorgos: “Ποια ειναι η διαδιακασια για να γυρισω σε global τωρα χωρις παρατραγουδα!! ” Με ξεκλείδωτο bootloader -> fastboot mode -> φλασαρισμα με MiFlash την Global Developer ” θα πρεπει να κατεβασω ομως fastboot dev rom για την κανω εγκατασταση με το miflash σωστα?
οκ περασα την ελληνικη dev παλι και την κανει εγκατασταση και μπηκε κανονικα. Ευχαριστω πολυ. Ποια ειναι η διαδιακασια για να γυρισω σε global τωρα χωρις παρατραγουδα!!
ποια ειναι τα σχετικα γιατι μαλον εκανα πατατα επρεπε να ρωτησω πρωτα εβαλα την ρομ στο κινητο και απο το ρεκοβερυ εκανα τα wipes και την περασα και τωρα κολησε στο MI και δεν προχωραει παρακατω.
Θα συμφωνήσω το δικό μου είχε έρθει με την global dev και είχε ελληνικά παντού και δουλευε άψογα. Αλλά τώρα έβαλα την ελληνική dev η οποία είναι εξίσου άψογη σε όλα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από takis19821982: “@sokgiorgos exeι κινέζικα η είναι καθαρη ρομ? Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Λες να διόρθωσαν την global και να πρόσθεσαν και την ελληνικη γλώσσα επίσημα ?” Όχι δεν έχει καθόλου κινέζικα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk