Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 80.

• Μαγκες ποιος kernel ειναι ο ποιο ( σταθερός-καλυτερος ) ο mi5 TWRP 3.1.1-1 H 3.1.0-1 και ποια η διαφορα ? Εχει 10 mb παραπανω ο 3.1.1-1

• Ρε παιδια επειδή θα τρελαθώ.. μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβάσω την stable miui 9 της ελληνικης κινοτητας και να μου πει αν ειναι aroma...

• Πως την κάνεις εγκατάσταση? Με recovery ? Γτ εγω θελω να την κανω μέσο fastboot καθαρή εγκατάσταση...

• Tasosko αυτη ειναι η fastboot Rom?

• Αι Καλαα δεν δουλεύουν η πύρινες μάγκες... Υπάρχει θεμα κατι παίζεται με το android 7 γτ με το 6 παίζουν άψογα... Και οποιος δεν πιστεύει οτι υπαρχει πρόβλημα να κανει επανεκκίνηση το κινητο του και με το που το άνοιξει να τρεξει cpu Z η οποιο αλλο παρόμοιο App θα διαπιστώσετε οτι η πυρήνες δουλεύουν ολοι ρολοι... Οσοι ωρα το δουλευεις.. αμα το αφησεις στην ακρη για 5 λεπτα ο ύπνος ειναι πολύ βαθύς.. χαχαχααχχαχχ

• ρε xiaomi θα μας τρελάνεις? Θες να μας κανεις να παρουμε καινούργιο xiaomi? Τη ρομ σκατα κανεις με το android 7 και δεν μπορεις να το στρώσεις? Μαγκες οποιος φοράει ελληνική ρομ να μου στείλει στιγμιότυπο απο antutu για να του βαλω επιγοντος την ελληνική ρομ δεν παει αλλο... Απο 149χιλ με android 6 φτασαμε στην καταντια... Είμαι απογοητευμένος...

• Ρε παίδες εχω το Xiaomi mi5 θελω να μου δωσει καποιος απαντηση που το εχει δοκιμασει... Εχω ενεργοποιημένο το δαχτυλικο αποτυπομα (λεμε μου κλέβουν το κινητο) και τον κανουν factory reset η περνανε μια fastboot rom οταν θα ανοιξει το κινητο θα του ζητήσει να βαλει κωδικό (δλδ το κινητο αχρηστο για αυτον) η το χαίρεται λες και δεν εγινε τπτ.... Και ποιος ειναι ο ποιο σωστος τροπος για να προφυλάξουμε τα δεδομενα μας... Ευχαριστώ

• Φιλοι μου οποιος μπορει να ανεβασει ενα screenshot απο cpuZ απο ολες της κατηγοριες... Ευχαριστώ

• Παράθεση από spideman3: “Μολις πέρασα την XTRV 7.8.17 και τώρα σετάρω το κινητό. Μια παρατήρηση και υποδείξει σε όσους την περάσουν μετα από factory reset. Στο αρχικό σεταρισμα βάλτε ως γλώσσα Αγγλικά για να την έχετε στο πληκτρολόγιο για να περάσετε κωδικούς wifi - gmail. Αν ως γλώσσα βάλετε ελληνικά το πληκτρολόγιο δεν θα έχει Αγγλικά. Εγώ αυτό διαπίστωσα σε εμένα. ” Παράθεση από spideman3: “Μολις πέρασα την XTRV 7.8.17 και τώρα σετάρω το κινητό. Μια παρατήρηση και υποδείξει σε όσους την περάσ…

• Φιλοι μου μπορει καποιος που εχει android 7 να βγάλει απο το CPU-Z screenshot... Ευχαριστώ

• Παράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ είχες πριν το πρόβλημα ? Αν είχες ελληνική και twrp δοκίμασε να μπεις twrp και να κάνεις καθαρισμό cache & dalvik. Έσβησες καμία εφαρμογή με τον οδηγό που έκανες ? ” είχα την Global android 6 και Ναι απενεργοποίησα τη μουσική της google το Google now . Ταινίες Google αυτές.. Είμαι για fast boot πάλι

• φιλαράκια είμαι δουλειά είχα το κινητό στην τσέπη Όταν κάποια στιγμή το έβγαλα το κινητό ειχε κάνει σαν επανεκκίνηση φενοταν το λογότυπο μου φορτώνει μια μπάρα από κάτω και Όταν τελειώσει ξεκινά κανονικά όπως οταν το ανοίγουμε δείχνει της τελίτσες να κινούνται και κολαει στο λογότυπο... Πως να απαλλαγείς από το Google bloatware σε οποιαδήποτε MIUI ROM χωρίς root – All Things Xiaomi αυτό έκανα πριν τα παίξει το κινητό.. .

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από SEFIS33: “Αδέλφια μια βοήθεια γτ έχω ψάξει σε όλο το play store εχω κατεβασει τοσες εφαρμογές και δεν μπορώ να το βρω... Θελω μια εφαρμογή να μου εμφανίζει την θερμοκρασία μπαταριας στην γραμμή κατάστασης.. Δλδ να μου φαίνεται διπλα στο ρολόι... Και οποιος προγραμματιστείς με ακουη ας φτιάξει μια καλη εφαρμογη εχει πολυ ενδιαφέρον ” κατεβασε το zip και καντο μετανομασια απο .zip σε .apk....... ” Tasosko εμένα δεν μου εμφανίζει την θερμοκρασία αλλα το εικονίδιο…

• Αδέλφια μια βοήθεια γτ έχω ψάξει σε όλο το play store εχω κατεβασει τοσες εφαρμογές και δεν μπορώ να το βρω... Θελω μια εφαρμογή να μου εμφανίζει την θερμοκρασία μπαταριας στην γραμμή κατάστασης.. Δλδ να μου φαίνεται διπλα στο ρολόι... Και οποιος προγραμματιστείς με ακουη ας φτιάξει μια καλη εφαρμογη εχει πολυ ενδιαφέρον

• Παράθεση από eptanhsios: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από eptanhsios: “Lineage os ” Με official rom το έχεις δοκιμάσει καθόλου ? Σου έκανε τα ίδια προβλήματα ? ” Αν αναφέρεσαι στις θερμοκρασίες, ναι. Αυτό με τον ήχο οχι ” Βαλε android 6 να σωθείς και εγω το ιδιο πρόβλημα είχα Με της θερμοκρασίες... Τωρα φοραω android 6 ειμαι παραλια για δουλεια τερμα η φωτεινότητα ανοιγμένα 4G και εχω 40.5 φυσιολογικο ολα τα κινητα σε τετοιες καταστάσεις Καίνε... Σπιτι 33 με 36 μεσος ορος... Και απο θεμα σ…

• Βρήκα την υγεια μου όπως σας ειπα εχθες εβαλα Android 6.0.1 την 8.1.2.0 και το κινητό πεταει τωρα που σας γραφω ειμαι εξω στην αυλη μου με 50% φωτεινότητα και 35 βαθμοι το κινητακι.. Ωσο για τους πυρηνες πείραν μπρος... Αμα ρύθμισουν και λιγο την ραμ θα είμαστε κομπλε....

• Παράθεση από SEFIS33: “Μαγκες 42c βαθμοι στο κινητο ψήνω αυγα πολλα χάλια ξενέρωσα φοράω την Ελληνική stable 8.5.2.0 twrp 3.1.0.1 και αυτα για τους 2 πυρήνες που κοιμούνται ισχει... Ουτε τα φιδια το χειμώνα τοσο υπνο... Ξενερωσα με ολα miui, SnapDragon xiaomi... Αντε γεια. ” Το θεμα για μενα δεν ειναι μονο η βαθμολογία στα Benchmark χεστηκα... Αλλα οταν ανεβάζει πανω απο 40c το κινητο σέρνεται κολαει παντου τουλαχιστον σε εμένα.. Ασε που η διαχείριση ραμ ειναι λες και εχω κινητό με 1g ραμ αλλα μ…

• Μαγκες 42c βαθμοι στο κινητο ψήνω αυγα πολλα χάλια ξενέρωσα φοράω την Ελληνική stable 8.5.2.0 twrp 3.1.0.1 και αυτα για τους 2 πυρήνες που κοιμούνται ισχει... Ουτε τα φιδια το χειμώνα τοσο υπνο... Ξενερωσα με ολα miui, SnapDragon xiaomi... Αντε γεια.

• Παιδες την κατεβαζουμε και την κανουμε update μονο? Ειχα την 8.2.2.0 την ελληνικη Mi5

• Παράθεση από geoanto555: “καλημέρα Παράθεση από SEFIS33: “Παιδες εχω global rom και θελω να βαλω την Ελληνική.. Ποια είναι η διαφορά? Και ποια ελληνική ρομ να βαλω stable η dev? ” Σου απάντησα ήδη στο άλλο θέμα που έγραψες...Δεν χρειάζεται να κάνεις την ερωτηση σου 2-3 φορές σε διαφορετικά θέμα.. Υπομονή... και κάποιος θα σου απαντήσει. ” Geoanto555 εβαλα twrp twrp_gemini_mi5_3.1.0-1_miui-hellas καλα εκανα?? η υπαρχει καλυτερη???