Global stable Παράθεση από antonisv: “Από περιέργεια το έτρεξα και εγώ με την τελευταία official global stable. 321c034d724cf2377f40643f62b7208a.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34271/
Ρε παιδες έβαλα την global dev Android 7 την τελευταία έκδοση και η 2 πυρήνες από τους 4 είναι stoped γιατί γίνεται αυτό? Έχω παρατηρήσει από Benchmark ότι η απόδοση είναι η ίδια και ας δουλεύουν μόνο η 2... Υπαρχει τρόπος να φτιάξεις?
xiaomi mi5 android 6 εχω την miui global 8.1.4.0 μπορω μεσο fast boot να περασω την ρομ ??? gemini_global_images_7.3.2_20170302.0000.00_7.0_global_722c026bcc.tgz
Μάγκες βοήθεια... Εχω την global εκδοση Android 6... Πως μπορώ να απενεργοποιησω μερικες εφαρμογες χωρις ροοτ... Το miui δεν δίνει τέτοια δυνατότητα... Γιατι στα αλλα κινητά που ειχα μπορούσα χωρις ροοτ..
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από SEFIS33: “Γειά στην παρέα έχω το xiaomi mi5 με MIUI Global v8.1 σταθερή 8.1.2.0 MAAMIDI με ξεκλείδωτο τον Bootloader πως μπορώ να κάνω Root? Ευχαριστώ ” για ριξε ενα ματι εδωZCX-TWRP RECOVERY FOR MI5 Gemini BY~XM - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” Δηλαδή χωρίς να αλλάξω την RECOVERY ροοτ δεν μπορώ να κάνω ε? Δεν θέλω ρε γαμοτο να αλλάξω την μαμα recovery αλλά μου φαίνεται θα κατσω λίγο ακόμα και θα βάλω την ελληνική ρομ να τελειώνουμε.. Ευχαριστώ
ευχαριστώ για της απάντησή σας.... αλλά τελικά έβαλα την china dev και τελείωσε με το ξεκλείδωμα 100% ο bootloader και έβαλα με fastboot την MIUI global8.1 stable 8.1.2.0 (MAAMIDI) και είμαι πολύ χαρούμενος
Μολις εχω στα χερια μου το mi5 64 μαυρο ενταξει απλα τελειο... Αλλα εχει την fake rom MIUI 7.2.8.0.0 (MAACNDB) εχω διαβάζει πολλα αλλά θέλω να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να βάλω global stable χωρις ροοτ και ξεκλείδωμα Bootloader να με βοηθήσει κάποιος που εκανε ο ίδιος την διαδικασία και οχι τι εχει διαβάσει απο αλλου. και αν μπορει να βαλει και ενα λινκ με τους drivers που χρειαζομαστε... Ευχαριστωωωωωωωωω