Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.

• Λοιπόν παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το πρόβλημα λύθηκε αλλά ήταν πολύ κουλο! Πήγα στην κοσμοτε τσεκαραμε τα πάντα δεν γινόταν τιποτα.Βαλαμε την κάρτα μου σε άλλη συσκευή και τα δεδομένα λειτουργούσαν κανονικά,καταλήγουμε ότι είναι θέμα συσκευής(έτσι μου είπαν απο13888) βάζουμε άλλη κάρτα σιμ πάνω στο κινητό μου και τα δεδομένα λειτουργούσαν κανονικά (wtf)Τελικά τους είπα να μου βγάλουν καινούργια σιμ και το πρόβλημα εξαφανίστηκε... Τι να πω μπορεί να είχε φάει σκαλωμα το κινητό με τη συγ…

• Καλησπέρα παιδιά τις τελευταίες 2 μέρες προέκυψε το εξής πρόβλημα,ξαφνικά τα δεδομένα δεν λειτουργούν! Οι ενέργειες που έχω κάνει μεχρι τώρα είναι η έξεις...Manual πέρασμα apn ,τοποθέτηση της sim σε άλλο κινητό ( λειτούργησαν κανονικα τα δεδομένα),τοποθέτηση sim άλλης στο redmi note μου και λειτούργησαν τα δεδομένα!!! Έπειτα έβαλα στη θύρα 2 την sim παλι τιποτα .Επαναφορα apn τιποτα...Να τονισω ότι το κινητό όταν ενεργοποιω τα δεδομένα πιάνει κανονικα και 4g αλλά πρόσβαση δεν. Στάλθηκε από το Re…

• επιτελους τα καταφερα!!!Μετα απο 1 ολοκληρη μερα Eυχαριστω ολα τα παιδια για τους οδηγους!!