Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Teonotis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα, επιτέλους ξεκλείδωσε, αφού το είχα κλειδώσει κ έβαλα την china dev, τώρα το ξεκλείδωσα κ έβαλα την Global dev για να έχω ελληνικά, είμαι κομπλέ η υπάρχει ακόμα ο φόβος του brick? Update και λοιπά θα περνώ κανονικά; επίσης ποια η διαφορά ανάμεσα στην dev και στην stable?
-
Παράθεση από alvin1983: “Για ελάτε για ελατεεεεεεε Όσοι αυστηρά έχετε twrp (Install zip) ή magisk (modules και πατάτε το +) κάντε το εγκατάσταση και θα λειτουργεί και το ηχείο του ακουστικού σαν δεύτερο ηχείο για να το κάνει stereo. Στη xiaomi.eu 8.11.15 και στο youtube που δοκίμασα δουλεύει. Μην περιμένετε ένταση σαν του κάτω ηχείου βέβαια γιατί δε γίνεται τόσο δυνατά (θα χαλάσει απο τη δυνατή ένταση) Είναι ρυθμισμένο να πάει οσο δυνατά το αντέχει. zsx56iqpt2hgpe6 Απεγκατάσταση. Πηγαίνετε στο m…
-
Μήνυματσεκαρα κ γω απο 620 χθες 271 μου δειχνει..μακαρι να ισχυει..
-
ΜήνυμαΩπα τι φάση είναι αυτό;;; πήγα σήμερα ρώτησα στα πακιά στην ομόνοια κ μ είπαν με 25ε το ξεκλειδώνουν.. Για να το κάνουν αυτοί κάπως θα μπορούμε κ εμείς..
-
Μήνυμαπαιδια πως μπορω μετα την εγγατασταση του πλαι στορε να συγρονστουν η επαφες μου κ να φαινοντε ολες κανονηκα?απο τις 690 που εχω μου εμφανιζοντε μονο οι 280 και καποιες δεν εχου νουμερο τι φαση?κατεβασα και απο το gmail se vcard αλλα τα ιδια..
-
Μήνυμα1000 ευχαριστω!!!!!720 ωρες βγαζει πανε καλα??????????????
-
Μήνυμαλοιπον φλασαρα την κινεζικη κ μου εβγαλε κατι κινεζικα 2 επιλογες η μια να βρω wifi αλλα δεν μ αφηνει να γραψω τον κοδικο κ η αλλη εχει κατι κινεζικα κ ζιταει κατι νουμερα δεν ξερω,παω να το ξανα φλασαρω κ μου λεει erase boot error...τι φαση?
-
Μήνυματο ξεκιναω τωρα μου ανεβασαι το ηθικο η φοτο του πριγιο...
-
ΜήνυμαΟυσιαστικά δηλαδή είσαι για κάνα μήνα με αγγλικά; κ αφού ξεκλειδώσει περνάς την κλομπαλ... Ζόρικοι οι Κινέζοι..
-
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ το βράδυ θα ξεκινήσω την διαδικασία, υπαρχή περίπτωση να ξεκλειδώσει αμέσως;
-
ΜήνυμαΧάχα αν είναι έτσι η θα πουληθεί γτ δεν μ άρεσε η αυτονομία του η θα το παλέψω.. Φόβος να μπρικαρι δεν υπάρχει έτσι; αν το γυρησω σε china?
-
Μήνυμα8.1 έχω, οπότε να το κάνω δηλαδή απαρατήρητα; γτ το ιδα λίγο μανίκι κ η αναμονή τρελή..
-
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα αγόρασα χθες πρώτη φορά xiaomi κ συγκεκριμένα το mi8, είναι china version με global ρομ,είναι ξεκλείδωτο από ότι είδα, πρέπει να κάνω κατι η το αφήνω ως έχει; κάνει update κανονικά ήταν με miui9 κ έβαλε το 10 όταν το ανοιξα, με αυτά που διάβασα τρόμαξα κάθε βοήθεια δεκτή